Şimdi Ara

Cooler Master HAF-X Full Tower - Kullanıcı Kulübü - Ana Konu (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.442
Cevap
18
Favori
171.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende bu canavarı alıp bu klübe katılmak istiyorum :D ama fiyatının düşmesini beklicem, belki burada uygun fiyatlı HAF-X linkleri bulabilirim. Şuan TeknoBiyotik de 384 tl.
  • ikinci el kısmında sıfır satanlar var TR bilgisayar kickaus muydu neydi tam hatırlayamadım abinin adını odan haf 932 sıfır 300tl aldım kapıma kadar getirdi saolsun hafx 335tiyanlıs hatırlamıyorsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnarcHiest

ikinci el kısmında sıfır satanlar var TR bilgisayar kickaus muydu neydi tam hatırlayamadım abinin adını odan haf 932 sıfır 300tl aldım kapıma kadar getirdi saolsun hafx 335tiyanlıs hatırlamıyorsam

ben haf x i oradan aldım tr bilgisayar hüseyin bey...buyrun link aşağıda adres bilgilerine oradan ulaşırsınız (istanbul fatih)

http://www.elektronikcopluk.com/default.asp?git=urun&urunid=190&cat_id=11,24

• bende ondan aldım hüseyin abi iyidir tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniztoyota

bende ondan aldım hüseyin abi iyidir tavsiye ederim

nasıl üye olucakz arkadaşlar üye girişi var ama kayıt olma yok bulamdım daha dogrusu bilgi verirmsiniz fiyat gerçekten güzelmiş adandayım ben acaba kargo ücretlimidir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metal_my666

quote:

nasıl üye olucakz arkadaşlar üye girişi var ama kayıt olma yok bulamdım daha dogrusu bilgi verirmsiniz fiyat gerçekten güzelmiş adandayım ben acaba kargo ücretlimidir?

http://forum.donanimhaber.com/m_46086339/mpage_1/f_/key_//tm.htm

ilan linki bu buradan ulaşabilirsin

• kendisine forumdan mesaj at yada ara yahu ne siteyle ugraşıyorsun
  • arkadaşlar kasada 1 tane opsiyonel fan yeri boş üstte öne yakın olan yer...oraya güzel bir fan almayı düşünüyorum ne tavsiye edersiniz

http://inventus.com.tr/mi_products/ProductList.aspx?DTID=1966

alışverişimi inventus dan yapacağım

benim için 1. öncelik sessizlik

bildiğiniz performanslı sessiz kaliteli fan tavsiyelerinizi bekliyorum
  • thermalrigt x silent alabilirsin yada noctua bunlar baya sessiz maşallahları var

gelidde olabilir COOLINK SWiF lerde olabilir fan kontrolcün varsa bunlarda cok iyi gider

xigmatech ve xililence almada thermaltake motor sesi var hep var zaten
  • quote:

quote:

quote:

Link için teşekkürler fiyat gerçekden iyimiş. Ürünlerimi hazırlıyorum satılırsa alıcam.

• Selam arkadaşlar, kasayı dün havale fiyatı ile aldım Teknobiyotik'ten, çok yardımcı oldular ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum

Kasa ile beraber bir de kırmızı mega flow fan da aldım ama ellerinde kalmamıştı salı günü gelecekmiş, yandaki siyah düz fanı tavana taktım, (gelecek kırmızı fanı yana takıcam) montajı bitirdim ve kasa oldukça sessiz, (Arka 14cm'lik egzost 1000-1100rpm arası dönüyor) konuştuğumuz birkaç sayfa da ki gibi sesli değil cidden çok memnunum şuan.

Resimleri biraz dan ayrı bir mini kullanıcı incelemesi adı altında yayınlayacağım, fikir veren herkese teşekkür ederim, benide eklerseniz sevinirim

• quote:

quote:

quote:

sanrım kargo bize ait adanya kargoda o kasayı bagaı tutar yine 400 tl yaklaşır bi anlamı kamadı :) tşkler

• komiks ve LEON-X arkadaşlar listeye ekledim. Hayırlı uğurlu olsun. Bol modlu günler dilerim.

Bende megalow almayı düşünüyorum. Yandaki üste takıp, yan kapağa kırmızı veya mavi renk alayım diyorum. Ama renk olarak kararsız kaldım.

Fan kontrolcü de kararsız kaldım. Manueller arasında pek güzel model kalmamış piyasada. Zalmaz MFC'lerde yok gibi. Aerocool'dan başka alternatif göremedim şekil itibariyle.

• Teşekkürler üstad

Ben yan fanı üste taktım, yana da kırmızı renkli 20cm'lik fan sipariş ettim yarın gelimde olacak sanırım.

Fan kontrolcü olarak bu ara çok kısır bir dönemdeyiz sanırım ne yeni ürün var ne de kullanışlı kaliteli ürün var hoam, acele etmemekte fayda var yine de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 14 Mart 2011; 13:13:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

Teşekkürler üstad

Ben yan fanı üste taktım, yana da kırmızı renkli 20cm'lik fan sipariş etitm yarın gelimde olacak sanırım.

Fan kontrolcü olarak bu ara çok kısır bir dönemdeyiz sanırım ne yeni ürün var ne de kullanışlı kaliteli ürün var hoam, acele etmemekte fayda var yine de.

hayırlı olsun. infiniti günlerine son vermişsin. bi ara fan kontrolcü takamamaktan bahsediyordun. bu kasaya kolayca monte edebilirsin sanırım.

tekrardan hayırlı olsun. güle güle, iyi günlerde kullanırsın inşallah.

• @saintroyo

Çok teşekkür ederim hocam

Infinitiye göre içi çok geniş ve büyük bir kasa, fanlarda sessiz, bu yüzden kontrolcü düşünmüyorum

Infiniti'de aslında standart kullandığında iyi bir kasa ancak biraz oynama yapmak istediğinde seni kısıtlıyor.
  • yan fan ile üst fan bire bir aynı fanlar mı

birde sayfa sayısı 10 dan 18 e nasıl ve neden fırladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: intikam91

yan fan ile üst fan bire bir aynı fanlar mı

Yan ve üst fanlar 20cm'lik, öndeki 23cm, arkadaki 14cm.

Diğer sorunuzu anlamadım, fan sayısının 10-18 olması nedemek ?
  • quote:

quote:

fan sayısı lafını nerde gördünüz bilmiyorum ama benim sordmak istediğim haf x konusundaki sayfa sayısı 1-2 gün önce en son 10. sayfa vardı şimdi 18. sayfaya yazıyoruz
  • quote:

quote:

fan değil abi sayfa sayısı
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.