Şimdi Ara

Cooler Master HAF-X Full Tower - Kullanıcı Kulübü - Ana Konu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.442
Cevap
18
Favori
171.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: testq
    Kandalf için en düşük fiyat linktekiyse 360-415 arası değişiyor demeniz daha doğru olur. Kasanız sonuçta 4 yıl önceki bir model, 250 TL verecek bir kişi 360 TL ye son model garantili tertemiz kutusunda HAFX i tercih edeceği görüşündeyim, siz istediğiniz kadar gözünüz gibi bakın sonuçta bu malzemelerin bir eskime payı vardır, kasa zaten olduğu yerde durur bi zarar gelmez ama eskir doğal olarak, kolay kolay vermeyin bencede, hafx stoklarda kalmayınca artık derdinize yanar daha çok üzülürsünüz, çünkü HAFX in önceki modelide pek piyasada bulunmuyor.

Dediğim fiyat araştırma yapmadan tahmini söylediğim bir fiyat, aşağı olur yukarı olur bilemem. Hafx'in fiyatı da hangi fiyat aralığında değişiyor tam bilmiyorum. valla 110TL ye az bir fark gözüyle bakan gitsin yenisini alsın tabi. Çevremde yeni pc toplayan bir arkadaşım olsa hediye edecemde o da yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feel.The.Heart -- 26 Kasım 2010; 9:15:23 >

• Beyler bu kasayı elden alabileceğimiz bir yer var mı İstanbul'da ?

(Sanırım İnventus'ta mevcut!)
  • HAFX e yakışacak mod ürün tavsiyelerinizi bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi testq -- 29 Kasım 2010; 20:31:03 >
  • @ExECaLiBuR sonunda almışsın kasayı hocam hayırlı olsun. Ben de doların biraz düşmesini bekleyeceğim sanırım geldiği güne göre artmış bayağı fiyatı
  • Excalibur almandan itibaren baya süre geçmiş o uzun zamana rağmen memnun musun, deneyimlerin nasıl benim de almayı düşündüğüm kasadır da Haf-X
  • @fenderen

İstanbul için sadece İnventus var bildiğim kadarıyla.

@testq

Mod için eklemeyi düşündüğüm Extrem bileşenlerin hiçbiri mevcut değil. Baktığım parçaların hepsi yurt dışında. Fan kontrol ve ışık düşünüyorum ama biraz bekleyecek şu an itibariyle.

@Veryfast

Sağol, teşekkür ederim. Aldığım vakit 386 TL idi. Şu an 400 TL ve üzerinde seyrediyor.

@renklem

Yaklaşık iki aydır kullanıyorum. Herhangi bir olumsuz durum ile karşılaşmadım. Soğutma ve dizayn olarak her şey düşünülmüş. Kasa fiyatının hakkını veriyor ve bence alınabilecek en iyi Full-Tower kasalardan bir tanesi.
  • pekela arkadaşlar kafam haf x te yoğunlaşmaya başladı peki Allah razı olsun şimdi aşağıda resimde benim ocz fatal1ty 700 w güç kaynağına iyi bakın lütfen..zira adamlar kabloyu sankı 10 000 volt şebeke kablosu gibi yapmışlar bu kablo toplulugu bizim kasanın kablo saklama yerınde etkisiz hale gelir mi biraz kalın sankı kablo??? buna da kullanan arkadaşlar yanıt verirse sevinirim
  • özür resimleri unutmusum

Cooler Master HAF-X Full Tower - Kullanıcı Kulübü - Ana Konu

• @ALPER31

Kablonun maşallahı var.

Ben ATX kablosunu resimdeki gibi yuvadan değil yanındaki aralıktan geçirdim. Yoksa o kauçuk gizleme yeri pek hoş görünmüyor. Yandan geçirip, kablo klipsleri ile sabitledim daha iyi oldu.

Seninde bu şekilde yapman daha sağlıklı olur kanaatindeyim.

• 407 TL'ye satılıyor an itibariyle taksitle Fireball'de, yüzde 25 indirimle beraber taksitle TT Advanced ise 320 TL'ye Vatan'da...
    Doların artmasıyla HAF X'in fiyatı da arttı galiba
  • düşündüğüm kasa hafx. Kasayı alıp içine sistemi kurmayı planlıyorum.çokta güzel.şu ana kadar 3.5kart okuyucu problemi haricinde bi sorun yaşadınız mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR

@ALPER31

Kablonun maşallahı var.

Ben ATX kablosunu resimdeki gibi yuvadan değil yanındaki aralıktan geçirdim. Yoksa o kauçuk gizleme yeri pek hoş görünmüyor. Yandan geçirip, kablo klipsleri ile sabitledim daha iyi oldu.

Seninde bu şekilde yapman daha sağlıklı olur kanaatindeyim.

sevgili @execalibur hala aerocool xpredator ve senin haf -x arasında kaldım yaw kötü kara bile kararsızlıktan iyidir demişler doğru bi arkadaşımız aerocool xpredatorun incelemesini yapan arkadaş. o kasanın haf x ten daha buyuk oldugunu söylemiş sen kullanıyon bu kasayı!!! haf x i almadan bilemeyız malı
    kararsızlık devam ediyor alsamda sizde bende kurtulsam

• quote:

Orijinalden alıntı: serhat_katliam

düşündüğüm kasa hafx. Kasayı alıp içine sistemi kurmayı planlıyorum.çokta güzel.şu ana kadar 3.5kart okuyucu problemi haricinde bi sorun yaşadınız mı acaba?

Herhangi bir problem yaşamadım. Kart okuyucu da dönüştürücü temin ederek taktım. Şu anda bir sorunu yok.

quote:

Orijinalden alıntı: ALPER31

sevgili @execalibur hala aerocool xpredator ve senin haf -x arasında kaldım yaw kötü kara bile kararsızlıktan iyidir demişler doğru bi arkadaşımız aerocool xpredatorun incelemesini yapan arkadaş. o kasanın haf x ten daha buyuk oldugunu söylemiş sen kullanıyon bu kasayı!!! haf x i almadan bilemeyız malı
    kararsızlık devam ediyor alsamda sizde bende kurtulsam

İki kasa arasında yaklaşık 100 lira var. X Predator'de HAF-X'deki özelliklerin hemen hemen hepsi var. Kablo gizleme yuvası daha fazla ve kart okuyucu takmak için dönüştürücüsü de var. Fan kontrolcüsü de mevcut. Açıkçası 100 lira vermeye değer mi? Orası bütçe ve ihtiyacına kalmış.

Bu arada HAF-X kullanan arkadaşlar, güncel olarak kendilerini burada belirtirse ilk mesaja kasayı kullananların listesini yapmayı düşünüyorum.

• quote:

X Predator'de HAF-X'deki özelliklerin hemen hemen hepsi var. Kablo gizleme yuvası daha fazla ve kart okuyucu takmak için dönüştürücüsü de var. Fan kontrolcüsü de mevcut. Açıkçası 100 lira vermeye değer mi? Orası bütçe ve ihtiyacına kalmış.

derken yanii anlamadım affet hangisinin kablo gizleme yuvası var ve dönüştürücü anlamadım aç şu cümleyi..burda neyin avantajından bahsettin mal oldum valla iyice albayım yarbayım yap bi güzellik

• Ortak Özellikler:

+ Kablo gizleme
    + USB 3.0
    + Yandan takılan harddisk bölmeleri
    + SSD ve 2,5" harddisk takabilme
    + Full Tower yapı
    + 20cm ve üzeri fanlar
    + Mesh yapı
    + Toz filitresi

X Predator'un Artı ve Eksileri:

+ Fan kontrolü
    + Daha çok kablo gizleme yuvası
    + 6 adet harddisk bölmesi
    + Dahili kart okuyucu takma aparatı
    + 4 fanlı yan kapak

- Reset butonu
    - FireWire

HAF-X'in Artı ve Eksileri:

+ 2xUSB 3.0 + FireWire
    + 5 adet dahili + (2 adet gizli) toplam 7 harddisk yuvası
    + AirDuck Fan ünitesi
    + PSU kablo saklama kapağı
    + Ekran kartı sabitleme sistemi
    + Tavana 2 adet 20mm fan takabilme
    + 20mm fanlı ve şeffaf yan kapak
    + Tekerlek

- Kart okuyucu takma adaptörü

Bildiklerim bu şekilde. Umarım yardımcı olmuştur bu söylediklerim.

• teşekkürler ilgin için eline ve gözüne sağlık çok düşünmek iyi değil zira sağlık sorunu teşkil ediyor yarın netleştircem konuyu yarbayım Allah razı olsun tercih meselesi +ları - leri kendimize göre yorumlayıp bakacaz bir çaresine kablo gizleme olayına gelince yukarda bahsettiğin özelliklerde senın kasada ki ilk başta referans gösterdiğin ferahlık bana yeter artar bile belki aero da ki fazla gizleme yuvalarını kullanmıycam bile hayırlısı alıcam işte bi kasa şimdiden hayırlı olsun ilginiz ve bilgileriniz için teşekkürler..hatta hangisi olacak bilmiyom ama onu iyi bir ısıklandırma ile modding te yapıcam

• Haf x tam 1 canavar x58a ud3r içinde kaybolmuş gören var mı

Extreme düşünüyorsan başkasına bakma
  • quote:

Orijinalden alıntı: mckhan

Haf x tam 1 canavar x58a ud3r içinde kaybolmuş gören var mı

Extreme düşünüyorsan başkasına bakma

teşekkürler benim x58 a ud3r olabilir o
  • Rica ederim. Hayırlısı neyse o olsun. Bu gidişle seni de klube alacağız gibi.

UD3R'nin altında bir anakart takmak bu kasaya hakaret demektir.
  • ud3 r yetiyor bana hatta ud7 alcaktım ozaman para çoktu dedim ki sanki slı-crossfire mı yapcam ondan bunu aldık vallaha fazlasıyla yetiyor yarbayım
    kızdırma beni gider ud9 alırım dermişimmmmmm askerden geleli 1 sene oldu şimdi teknolojiden uzak kaldık haliyle temmuzda topladım paneldekileri zira kasanın bu kadar fark yaraatacağını tahmın etmedım aldım gitti işte .
    dediğin gibi şu an %80 sizin klübe adayım alınca bende resimleri atarım artık ama power ım güzel di mi fatal1ty keratasının psu su aldık işte ocz diye *?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.