Şimdi Ara

Cooler Master Kasa kapağını çıkarmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2008 yılında aldığım bilgisayarımın kasasının hiç sorun çıkarmaması ve ihtiyacım olmaması nedeniyle açmamıştım hemen hemen 5 yıl oldu ve geçen hafta elektrik kesilmesi sonrası büyük ihtimalle hdd uçtu ve bende ssd takmak istiyorum çok fazla donanımdan anlayan birisi değilim ama dvd vs. takabiliyorum ssd diskide takabilirim ama sorunlar
    1- kasanın arkasındaki vidaları söktüm fakat kasayı açmak için galiba başka bir şeyler daha sökmek lazım kasanın fotoğraflarını ekliyorum üstte ve en altta 2şer tane ortası yuvarlak vida gibi tutturucular var acaba bunları açarak mı kapağı çıkartıcam yoksa başka yöntemi mi var? açmam gerekiyorsa bu ortası yuvarlak olan vidalar neyle çıkartılabilir?

2- kasada muhtelemen 2,5" yuva yok her aldığım ssd disk içeriğinde 3,5" adaptör var mıdır?

teşekkürler.

ortası yuvarlak vidaları işaretlerledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rock43v3r -- 18 Kasım 2013; 16:07:33 >

• yok mu arkadaşlar yardım edecek olan? kasanın kapağını kırmak istemiyorum çıkartırken?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rock43v3r

yok mu arkadaşlar yardım edecek olan? kasanın kapağını kırmak istemiyorum çıkartırken?

Kapağın arka vidalarını sökünce kapak yerinden hiç mi kımıldamıyor.Yoksa sadece bahsettiğiniz üst ve alttaki vidalardanmı kasma yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RhythmOfTheNight

quote:

yok mu arkadaşlar yardım edecek olan? kasanın kapağını kırmak istemiyorum çıkartırken?

Kapağın arka vidalarını sökünce kapak yerinden hiç mi kımıldamıyor.Yoksa sadece bahsettiğiniz üst ve alttaki vidalardanmı kasma yapıyor.

arkada 2 tane vida var onları söktükten sonra yerinden hiç kımıldamıyor biraz çektim ama tırnakları falan kırmaktan korktum sanki ortası yuvarlak vidalar kapağa bağlıymış gibi duruyor. ilginç bir yapıya sahip kasa çekip zorlasam gelir mi bilemiyorum.
  • Kasanın tam modelini biliyormusunuz.Arkadaki vidaları söktükten sonra problem olacağını pek sanmıyorum.Ayrıca alt ve üst vidalar perçinli vidamı çıkarılabilecek durumdamı ki.Resimden pek bişey çıkartamadım açıkcası.
  • Benim bildiğim kasaların arka tarafında yan kapakları çıkarmak için 2şer tane vida olur.Sizinki biraz farklıymış.Eğer arkada bulunan vidaları çıkardıysanız kapak çıkıyormu diye bir bakın.Olmazsa o vidaları da söküp deneyin.Başka tutan bir şey yoktur herhalde
  • akşam bakıcam modeline ve tekrar deneyeceğim açmayı bakalım bir şey çıkacak mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kasa-PSU ve soğutucu öneriniz
    geçen ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

akşam bakıcam modeline ve tekrar deneyeceğim açmayı bakalım bir şey çıkacak mı?

Resme biraz daha dikkat ettimde o perçinli vidalar yan kapakla bi bağlantısı yok gibi görünüyor.Bence arka vidaları çıkartıp yan kapak ile kasa arasındaki bağlantı kısmına bi tonravida yardımıyla ittirerek açılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RhythmOfTheNight

quote:

akşam bakıcam modeline ve tekrar deneyeceğim açmayı bakalım bir şey çıkacak mı?

Resme biraz daha dikkat ettimde o perçinli vidalar yan kapakla bi bağlantısı yok gibi görünüyor.Bence arka vidaları çıkartıp yan kapak ile kasa arasındaki bağlantı kısmına bi tonravida yardımıyla ittirerek açılabilir.

aslında banada öyle geliyor biraz zorlayacağım bu sefer.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.