Şimdi Ara

Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 RGB CPU Soğutucu BEYAZ 1.546,40 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magi34 -- 7 Eylül 2022; 10:26:10 >

• iyi niyetinizi anlıyorum fakat eksik yapmıssınız

amazon germany yada yurtdısı ürünlerde son adıma gidip kargo+vergi ekranında net fiyat çıkar bilginize;

Sipariş Özeti

Ürünler: 1.203,67 TL

Kargo ve Paketleme Ücreti: 106,84 TL

İthalat Ücreti Depozitosu: 235,89 TL

Sipariş Toplamı: 1.546,40 TL

ayrıca nays %10 indirim ile vatan satıcısından daha uyguna gelir.

1.689 TL

-170

=1519TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxcem -- 7 Eylül 2022; 9:58:37 >

• Fiyat düzeltmesi için teşekkürler. Beyaz renkte sistem oluşturmak isteyen arkadaşlarımız için bunu paylaştım. Paylaştığım fiyatta Türkiye içi satan varsa kaldırayım konuyu.

• Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 çok güzel bir model. pompa ve fan sessiz, birkaç defa kurdum çok başarılı idi. Alacaklara tavsiye ederim.

Tabii pompa Asetek midir kaçıncı nesildir falan o kadar detaylı bilmiyorum...

• Siyahından kullanıyorum. Kullanan birkaç kişinin de aynı şeylerden bahsettiğini okuyunca sorunu yaşayan sadece ben olmadığımı görmüştüm. Fanlar dikken ses yok fakat aşağı doğru bakarken tıkırdama sesi çıkabiliyor. 1 tanesi böyle yaptığı için kasa fanıyla yer değiştirmek zorunda kaldım. Diğeri de ara sıra hafiften ses çıkartıyor ama değiştirdiğimki gibi değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.