FAN SAYISI 3 KASA TÜRÜ MIDI TOWER GÜÇ KAYNAĞI YOK DİĞER ÖZELLİKLER
BOYUTLARI : 540 X 198 X 458 MM AĞIRLIK : 7.8 KG ALUMİNYUM ALAŞIMLI GENİŞLEME YUVASI : 7 ADET 4 ADET 5.25" YUVA 1 ADET AÇIK, 4 ADET GİZLİ 3.5" YUVA 2 ADET 80 MM ÖN PANEL FANI 1 ADET 80 MM ARKA PANEL FANI 2 ADET USB 2.0 1 ADET MİKROFON, 1 ADET KULAKLIK VE 1 ADET IEEE 1394 ÇIKIŞI 2 YIL GARANTİ
Oldukca saglam hoş bir kasaya benziyor,bende almayı düşünüyorum,içinizde bu kasa hakkında bilgi sahibi olan yada kullanan bir arkadaş varmı fikrini alayım
link verip gorebilirsek ne oldugunu daha iyi bir yorum yapabiliriz. alasim olarak aliminyum olmasi guzel ama 80 mm lik fanlar dusundurdu acikcasi ? acaba o 80 mm lik fanlarla sogutma performansi nasil olur ki bu kasanin.
quote:
Orjinalden alıntı: Tauris
link verip gorebilirsek ne oldugunu daha iyi bir yorum yapabiliriz. alasim olarak aliminyum olmasi guzel ama 80 mm lik fanlar dusundurdu acikcasi ? acaba o 80 mm lik fanlarla sogutma performansi nasil olur ki bu kasanin.
Anakart taşıyıcısının kızaklı olması dışında pek beğenmedim..Ozellikle hdd kızaklı değil,vidalı montaj.Yinede zevk senin arkadaşım.Bu arada ben O/C yaparım diyorsan 120mm fan takmak için gerçekten çok uğraşırsın.Kullanılan materyal çok kaliteli,bunu belirtmek lazım bence.
quote:
Orjinalden alıntı: hemp_gru
Anakart taşıyıcısının kızaklı olması dışında pek beğenmedim..Ozellikle hdd kızaklı değil,vidalı montaj.Yinede zevk senin arkadaşım.Bu arada ben O/C yaparım diyorsan 120mm fan takmak için gerçekten çok uğraşırsın.Kullanılan materyal çok kaliteli,bunu belirtmek lazım bence.
Gittim inceledim,bu kasa yaramaz,alimünyüm olması heriçinde bir özelliği yok...
Dostum,çok iyi yaptın.Materyal gerçekten bütün Coolermaster'larda olduğu gibi çok kaliteli..Fakat dediğim gibi,kasa pek modifikasyona elverişili değil..Sağol bilgi için..