Şimdi Ara

Coolermaster RC-690 KKP2-GP Power supply problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İntel d865 Perl Anakart
    P4 3.0 işlemci
    N vidia xfx 256 Mb Ekran Kartı
    Dün Yeni Bir Kasa Aldım Coolermaster RC-690 KKP2-GP 460W Daha Önceki Kasamın Power supply si 400 W Bu Kasa 460 W Ve Üzerinde Anlayamadığımız Bir Sürü Kablo Var Bağlantılarını Yaptık Fakat Power supply den Dıııııt diye kesintisiz Bir Ses Geliyor Problem Nedir Acaba Konu İle İlgili Yardımlarınızı Rica Ediyorum

Şimdiden Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur_yalcin -- 8 Nisan 2010; 10:32:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur_yalcin

Arkadaşlar Merhabalar Sistemim

İntel d865 Perl Anakart
    P4 3.0 işlemci
    N vidia xfx 256 Mb Ekran Kartı
    Dün Yeni Bir Kasa Aldım Coolermaster RC-690 KKP2-GP 460W Daha Önceki Kasamın Power supply si 400 W Bu Kasa 460 W Ve Üzerinde Anlayamadığımız Bir Sürü Kablo Var Bağlantılarını Yaptık Fakat Power supply den Dıııııt diye kesintisiz Bir Ses Geliyor Problem Nedir Acaba Konu İle İlgili Yardımlarınızı Rica Ediyorum

Şimdiden Teşekkürler

Madem yeni aldınız, kendin çözmeye kalkmadan sorunu aldıgın yere bildir, eminim gereği yapılır, hayırlı olsun bu arada güzel kasa

• Çok Teşekkür Ederim Ürün Hepsiburada.com Dan Alındı Problemin Benim Sistemimden Kaynaklımı Yoksa Power Supply Arızasımı Olduğunu Kesinleştirmeden Aldığım Yere Başvurmak İstemiyorum
  • Çok Yardımcı Oldunuz Saolun Bu Mesajı Ben Değilde Bir Bayan Yazsaydı Şimdiye 50 Tane Cevap Gelmişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur_yalcin -- 9 Nisan 2010; 18:34:41 >
  • hocam ses açılışta gelipte açılmıyormu pc?
    hani gigabyte anakartlarda (başka anakartta varmı bilmiyorum, birtek gigabyte ile başıma gelmişti)
    bağlantıda yada donanımda bir hata yada sorun olunca açılışta bipliyor ya yoksa o sesmi acaba?
    ben psuda iki kabloyu birbirine deydirip kıvılcım çıkarttığım oldu önceleri ama hiç bipleme duymadım,
    hemen pc kapanıyordu, sonra yeniden açtığımda hiç sorunsuz kullandım
    tabiki kesin hiçbirşey diyemem ama isterseniz bağlantıları kontrol edebilirsiniz
    saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.