Şimdi Ara

Coolpad 8720L Android Telefon ve Sorunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili arkadaşlar bugün bir arkadaşımda Coolpad 8720L telefon gördüm.Telefon Çinden gelmiş.Tam olarak kullanamıyor.Ayarlara baktığımızda sadece Çince ve İngilizce olduğunu gördük.İnternette Türkçe dil desteği ile ilgili pek çok yazıyı okudum.Önerilen programları(more locale2 - any locale vb. gibi) kurdum ama malesef hiçbiri işe yaramadı.Apk dosyaları şeklinde yüklemeler yaptım programların bir kısmı çalışmadı bir kısmı da durdu.Sanki bazı şeyler değiştirilmesin diye engelleme konulmuş gibi.play store apk kurdum çalışmadı.Root ve rom işlemleri ile ilgili yazılar okudum videolar izledim.Şimdi sizlerden tavsiye bekliyorum.Bu telefon için neler yapabilirim.

• Bu konu hakkında yardımcı olacak arkadaşların cevaplarını bekliyorum.
  • more locale2 nin çalışması için root etmen gerek cihazı..
  • arkadaşım bende coolpad f1 var kullanıyorum çokda güzel bir cihaz sadece şarzdan sıkıntı yaşıyorum 5 inçe bira küçük bir bataryası var ama neyse
    ben note 3 den portlanmış rom kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yok tavsiye ederim neredeyse %99 tr dil var
  • note 3 den portlanmış romu nasıl temin edebilirim.Bir de telefonda usim kart uyarısı var.normal sim kart bunda çalışır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osevecen -- 7 Aralık 2014; 18:14:34 >
  • Morelocale 2 çalışıyor ancak türkçe listede yok.Diğer programlarda da türkçeyi seçsem bile türkçe olmuyor.
    Root ettim ama root checker basic ile kontol ettiğimde "sorry this device does not have root access" uyarısı veriyor.Sanırım root edilemiyor.
  • Sevgili arkadaşlar daha önce bu konuyu açtım ama ciddi bir yardım alamadım kimseden internetten ve youtube dan bulabildiğim tüm root yöntemlerini ve programlarını denedim ama malesef bu telefon çok sıkı çıktı hiç bir şekilde root edilemiyor.
    Hatta recovery açılmıyor bile.

Sanırım adamlar root edilemeyen telefon yapmışlar.Ama gene de yeni önerilere açığım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osevecen

Sevgili arkadaşlar daha önce bu konuyu açtım ama ciddi bir yardım alamadım kimseden internetten ve youtube dan bulabildiğim tüm root yöntemlerini ve programlarını denedim ama malesef bu telefon çok sıkı çıktı hiç bir şekilde root edilemiyor.
    Hatta recovery açılmıyor bile.

Sanırım adamlar root edilemeyen telefon yapmışlar.Ama gene de yeni önerilere açığım.

vroot programını denediniz mi ?
  • evet vroot, root genius, framaroot, iroot, droidtolls vb bir çok denedim olmuyor.
  • Telefonda kalkan üzerinde yeşil C+ yazan bir program var ne çalıştırsam yüklesem müdahale ediyor.İzin vermiyor.Sanırım koruma programı ama tamamen çince.Hiç bir şekilde müdahale edilmesine izin vermiyor.Ayrıca telefondan da ne yaptıysam silemedim.Kaldırılmıyor.
  • http://www.devicespecifications.com/tr/model/2b332b47

Telefon konusunda uzman olan arkadaşların bu konuyla ilgili yardımcı olmalarını bekliyorum.Bu telefonun yukarıdaki linkte özellikleri mevcut.Denemediğim root programı kalmadı.Çin sitelerini diğer yabancı siteleri aradım taradım bu telefonun nasıl root edilebileceğine dair hiçbir bilgi bulamadım.En son aldım telefonu Ankara ya götürdüm.Telefoncuları gezdim dolaştım.Çok kişiye sordum malesef kimse yapamadı.Çin telefonlarında çok iyi olduğu söylenen birini buldum.O da bir hafta uğraştı hiçbir sonuç elde edemedi.
    Telefon 4g özellikli.Türkiyede ihalesi yapıldı hizmete girince elimizdeki telefonlar 4g olmadığı için sıkıntı olacak.Güzelim telefon öylece duruyor.
    Tüm root denemeleri başarısız oldu.İşlemcisi ARM7 Cortex yazıyor.Bu işlemcileri rootlayan bir yazılım yok mu?Her türlü görüş, öneri ve yorumu burdan veya özelden bekliyorum.Şimdiden teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osevecen -- 13 Eylül 2015; 23:04:02 >

• osevecen O kullanıcısına yanıt
    https://www.oneclickroot.com/
  • Onu çoktan denedim olmuyor....
  • sen önce çince bilen birini bulman ferek bul ve sonra o kalkan resimli programını deaktif yapmasını iste sonra gerisi kolayca gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonun sahibi çince biliyor.Bu yeterli değil.Telefonun üzerinde marvell pxa1088 işlemci var. Arm7 cortex.
    Bu işlemciler rootlanmıyor mu acaba?Biraz da o şekilde uğraşayım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.