dün gece arkadaşın biriyle fight club yapıyoduk.. şerefsiz dengesiz vurdu burnum kırıldı acayip kanıyomus ama..
kimin kaç kere neresei kırıldı??
benim iki defada ayak parmagım kırılmıstı..
kriptoloji uzmanı getirin..
yurtta yemek yerken kavga çıkarmıştım sağ elimin serçe parmağında BOKSÖR KIRIĞI VARDI.
8 saat parmağım kırık durdu. merkeze gidip film çekilmesi lazımmış. kırık parmağım iyice şişmişti ve bayıldım nedende artık galiba kırık yüzünden
3 kere kolum kırıldı 2 sağ bide sol
birincisi çok küçükken yürüteçten düşmüşüm.babamla maç yaparken babam anlamış
ikincisi abimle evde koşarken ayak takılması sonucu karşı duvara uçtum yine kırıldı
üçüncüsü okulda maç yaparken topu kaptırınca hırs yaptım adama sert daldım sonra yere düştüm dirsekten kırıldı 2 kere ameliyat oldu burayada yazdım bilenler biliir şuan geçti ama hala sağ kolumu tam açamıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: elinter
yettim gardaş. daha önce pokemon ve ajdar'ın şifreli mesajlarını çözmüştüm. şimdi yukarıdaki mesajı araştıracam.
quote:
Orjinalden alıntı: küber_ez
yurtta yemek yerken kavga çıkarmıştım sağ elimin serçe parmağında BOKSÖR KIRIĞI VARDI.
8 saat parmağım kırık durdu. merkeze gidip film çekilmesi lazımmış. kırık parmağım iyice şişmişti ve bayıldım nedende artık galiba kırık yüzünden
quote:
Orjinalden alıntı: Metalli Head
quote:
Orjinalden alıntı: elinter
yettim gardaş. daha önce pokemon ve ajdar'ın şifreli mesajlarını çözmüştüm. şimdi yukarıdaki mesajı araştıracam.
bnm hiç bir yerim kırılmadı... /ufaklıgımın cok munzur gecmesine ragmen... bunun tek nedeni oldugunu düşünüyorum
aşırı sekilde süt içiyorum ama acayip aşırı... gunde 2 litre fln...
we kemiklerimin cok sert olmasını saglıyo sanırım ama bilmiyorum