Şimdi Ara

ÇÖPKOLMATİKTEN DEVKOLMATİĞE NASIL GEÇRİM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam ve saygılar çok çok çok aşırı ince çöp kollarım var pazudan ölçersek eğer 31 cm gibi sıfırın altında eksilerdeyim spor salonuna yazıldım baldır bacak kalça da hemen hemen heç yok ondan dolayı suguat bacak ve kola ağırlık veriyorum yaş 43 e geldi evet biliyorsum dev olamam bu saatten sonra kollar milim de ilerlese benim için büyük başarı proteinli basleniyorum karbınhisratta var organik herşey asla ilaç yok özel hoca da bana tebelleş oldu ona da para kazandırmak istemiyorum sizce nasıl bir kol bacak özellikle kol proframı uygulayabilirim hiç şansım varmı kol kalınlaştırma konsunda yazın pantolunun altından içlik giymek istemiyorum sıcakda gömlekle gezmek istemiyoruz tişört giymkek istiyorum beni görenlerin ay ay ay bu ne ince kürdan gibi kollar dememesi için ne yapmam lazım teşekkürler

• Yemek yiyeceksin hacim yemek.. hayvan gibi yemek yemen lazim, 6 ogun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • omomatik kullan
  • yemek sadece pis göbek yapıyor sanırım programa ihtiyacım var salonda en iyi kol hareektleri nelerdir ki ne
  • Adam gibi full body falan başla kol çalışmayla büyümez(ilk etapda) altyapıyı atman lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

Adam gibi full body falan başla kol çalışmayla büyümez(ilk etapda) altyapıyı atman lazım.
    KOL yemek yemeyle de büyümüyor ne yapmak lazım peki spora başladım da alt yapı temel atma işlemi ne için ne tasfiye edersiniz nasıl olacak alt yapı nelere dikkatasyon da bulunmak gerek tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: hulaguhan44

KOL yemek yemeyle de büyümüyor ne yapmak lazım peki spora başladım da alt yapı temel atma işlemi ne için ne tasfiye edersiniz nasıl olacak alt yapı nelere dikkatasyon da bulunmak gerek tesekkurler

Alıntıları Göster
    Temel hareketlerde güçlendikçe kol kendiliğinden büyüyor zaten

Squat, deadlift, overhead press, barbell row, bench press vs.

Bu yüzden başlangıçta full body haftada üç gün ideal. Hazır programları intde bulabilirsin herhangi birini seçip devam. "full body routine 3 times a week" aratacagın kelime. bol şans.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.