Şimdi Ara

Çorbada sizinde tuzunuz olsun..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dünyada her gün binlerce çocuk açlıktan ölüyor.Onlara yardım edebilmek, karınlarını doyurabilmek elinizde.
    Üstelik yapmanız gereken sadece tıklamak.Bir tık size birşey kaybettirmez ama onlara çok şey kazandırır.

http://www.fighthunger.org adresinden sağ tarafta "Click to feed a child" butonuna tıklamanız yeterli.

Tıklayan herkese teşekkürler.

• yardımcı olmayı inanın çok isterim. onlarda insan bizim gibi...
    ancak dostum sağ tıklayıp "Click to feed a child" butonuna basınca noluyor? =)
  • Butona bastığınızda sponsorlardan biri WFP(World Food Program) hesabına 0.19$ geçiyor.
  • Zararlı bir site gibi gözükmüyor.Girdi ve tıkladığımda şöyle bir yazı geldi.

Our click has just triggered a US$0.19 donation from our sponsor.
    One child has been fed by: TNT

TNT lojistikten 0.19$ aktarılmış yardıma muhtaçlara..Umarım doğrudur...
  • tıkladım...
  • Tıkladım...
  • İstediğim kadar tıklıyabiliyorum.Fakedir bu site ya,bir kişi girer sabaha kadar tıklar.Fake değilse makroya (makroman 1.7) bırakalım ?

(20-30 tıkdan sonra bu ipden tıklandı yazısı geldi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglarus -- 17 Eylül 2007; 0:32:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ibret olsun hepinize!!!
    11 yıl önce açıldı
    Bu mesajım bulunsun nedir?
    15 yıl önce açıldı
    Afiyet olsun hamza
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fake filan değil... yıllardır açlıkla savaşan insanlara yardım etmek üzere faaliyetini sürdüren bir site... ben arada tıklarım ama keşke herkes sık kullananlarına eklesede biz tok yatarken aç yatanın hiç yoktan bir gün tok yatmasına yardımcı olsa... yani günde sadece 5 saniye yeter....
  • WFP'nin sitesinden bu siteye yönlendirmeler var.Fake olsa WFP ile bağlantısı olmazdı.Belli bi süre ardarda tıklayınca "bu ip'den tıklandı"
    şeklinde uyarı geliyor.
  • Tıkladım sağolasın bizi haberdar ettiğin için,ilk önce deniz feneri derneği sandımkaçacaktım yaptıklarını daha unutmadık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.