Şimdi Ara

Core contact freezer yamuk duruyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçenlerde AM3 sistemim için core contact freezer aldım gayet güzel taktım ancak ağırlığından olsa gerek aşağıya doğru yamuk duruyor bunun herhangi bir zararı olurmu acaba şimdilik bir problem yok soğutma gayet iyi ama aklıma takılıyor gördükçe

• Elinizle sağa sola ittirdiğinizde yerinden oynuyor mu? Yamukluk anakartın esnemesinden mi kaynaklı? Düzgün bir açıdan foto çekip koyarsan daha iyi olur.
  • evet foto koyarsan iyi olur bene 1 kiloluk soğutucu var benm ki düzgün duruyor arkadaşın dediği gibi sağa sola oynuyorsa tam oturmamıştır
  • Dostum anakartını kasaya sen mi monte ettin?

Eğer sen monte ettiysen yada etmediysen anakartın kasaya tutturulan vidalarından birini takmamış olabilirmisin? bi kontol et bence ?
  • Bu akşam eklicem fotoları çok yoğundum giremedim foruma maalesef bir sorum daha olacak core contact freezer üzerindeki orjinal fan yerine önerebileceğiniz bir fan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeTiK2003

Bu akşam eklicem fotoları çok yoğundum giremedim foruma maalesef bir sorum daha olacak core contact freezer üzerindeki orjinal fan yerine önerebileceğiniz bir fan varmı

üzerindeki fan gayet iyidir takarken aliminyum yaprakları yamultmuş olmayasın ondan yamuk duruyor gibi görünebilir mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeTiK2003

Bu akşam eklicem fotoları çok yoğundum giremedim foruma maalesef bir sorum daha olacak core contact freezer üzerindeki orjinal fan yerine önerebileceğiniz bir fan varmı

üzerindeki fan gayet güzel ama ben de denemiştim gereksiz bence.. elimdeki scythe slip stream 1900 rpm(110cfmdir kendileri) ile , iki fan arasında max hızlarında 1-2 derece anca ya farketti ya farketmedi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man From Atlantis -- 1 Temmuz 2010; 13:36:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.