Şimdi Ara

Çorlu Haliç Oto Hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2012 model Fiat Fiorino 1.3 Mjet 95 hp e5 Emotion aracıma 20.000 km bakımı yaptıracağım.Okul dolayısıyla Çorludayım ve bildiğim kadarıyla Çorluda Fiat servisi olarak haliç oto var sadece.Yardım istediğim konu şu Haliç oto servis konusunda genel olarak nasıldır + ve - leri nelerdir ?Aksi taktirde bakımı biraz geç yaptırıp Kocaelide Beykar Otomotivde yaptıracağım her zaman ki gibi.Yardımlarınız için şimdiden sağolun.

• Araçta rutin kontroller ve yağ filtre değişimi yapılacaksa çok fazla dert etme, yetkili servis sonuçta.
    Yalnız extradan şunu bunu değiştireli derlerse temkinli ol.

Vw servisi Çalışkan Oto 5 sene önce ön amortisörlerin değişmesi lazım dedi.
    Ben hala değiştirmedim sorun yok anla yani. garantisi devam ettiği sürce yetkili serviste yağını değiştir tamam.
  • 20 bin bakımında bir kaç parçanın değişimi yapılıyor fiorinoda fakat isimlerini unuttum.o yüzden bilgi sahibi olmak için sorma gereği duydum.civardaki tanıdıklardan da fiat sahibi olan olmadığı için bir bilgide alamadım o yüzden foruma başvurdum :)

@mllm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doğan Görünümlü Şahin -- 27 Haziran 2014; 0:09:55 >
  • Silivri'deyim Çorlu'ya sık giderim ama Fiat servisini bilmiyorum.
    Yetkili serviste zamanında yaptır bakımını. Km geçirtme.

Şikayetvar'a bakabilirsin hakkında şikayet var mı varsa önemli mi
  • şikayet var hiç aklıma gelmemişti hemen bakıyım çok teşekkür ederim :) @mllm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.