Şimdi Ara

Gebze Teknik Üniversitesi kötü mü? ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu forumda çok GTÜ muhabbeti dönüyor bu GTÜ kötü bir üniversite olduğundan alay edildiği için mi böyle yoksa gerçekten iyi bir üniversite mi lütfen bilgisi olan arkadaşlar yanıtlasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkanq4 -- 27 Temmuz 2020; 16:38:48 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Orta ayar bir yer forumda abartılıyor, akademik kadrosu falan iyidir ama sosyal ve kültürel anlamda benim lisemden daha kötü durumda. Pek üniversite okuyormuş gibi hissettirmez fabrikaların iş merkezlerinin arasında bir yer sosyal hayat etkinlik falan yok. Giden arkadaşlarım hiç kız olmadığını da söylüyor, İTÜ de falan diğer teknik üniversitelerde sosyal bölümler de yüksek olduğundan en azından kız var.
  • Akademik kadro ve öğrenci,mezun yorumlarını incelersen iyi bir üniversite olduğunu görürsün.Forumda GTÜ kısaltmasından dolayı mimlenmiş bir şey.
  • totex58 kullanıcısına yanıt
    Hocam gtü kısaltmasında ne var ki bildiğimiz sıradan bir kısaltma işte, çok muhabbeti dönünce acaba üniversitede bir bokluk mu var diye düşünüyorum

• eğitimi iyi onun dışı çöp
  • Alarak kullanıcısına yanıt
    Kampüsü filan mı çöp yani, eğitim benim için birincil gelir

• Berkanq4 kullanıcısına yanıt
    GTÜ'ne girmek lazım ; GTÜ'e gelmeyesin gibi gibi hocam yenisiniz herhalde. Arkadaşın da yazdığı gibi eğitimi iyi gerisi çöp sanırım doğru bir tespit sosyal açıdan memnum olunmadığını,zor olduğunu biliyorum.
  • Orta ayar bir yer forumda abartılıyor, akademik kadrosu falan iyidir ama sosyal ve kültürel anlamda benim lisemden daha kötü durumda. Pek üniversite okuyormuş gibi hissettirmez fabrikaların iş merkezlerinin arasında bir yer sosyal hayat etkinlik falan yok. Giden arkadaşlarım hiç kız olmadığını da söylüyor, İTÜ de falan diğer teknik üniversitelerde sosyal bölümler de yüksek olduğundan en azından kız var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aberrant Warden -- 27 Temmuz 2020; 16:44:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Yapıcak bişi yok kampüste hocam bölüm binasından yemekhaneye ordan kütüphaneye ordan bölüm binasına bütün gününz böyle geçer, zaten derslerden bir şey yapmaya vakit yok
  • totex58 kullanıcısına yanıt
    Hocam 18 bin sıralamaya bilgisayar mühendisliği ne önerirsiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Berkanq4

Hocam 18 bin sıralamaya bilgisayar mühendisliği ne önerirsiniz?
    Gtü BM yaz kardeşim. Sen yaz, okurken bize küfür edersin, mezun olduktan sonra da dua edersin.
    Marmara'ya da bir bakarsın gerçi gelmeyebilir 19k ile kapatmış 1-2k ileri çeker sanırım. Benim vakıf üniversitelere karşı antipatim var abimin yaşadıklarından dolayı ama onlara da bir bakın tabii ki.Yoksa eğitim olsun,zorlanıyım,canım çıksın ama bir şeyler öğreniyim sosyal hayat olmasa da olur dersen GTÜ'de güzel.
  • Üniversite bir kere okuyacaksınız, bir kere genç olacaksınız. Üniversite sadece ev okul arası gitmekten ve ders çalışmaktan ibaret değildir. Hacettepe yaz Ytü yaz Marmara yaz ama GTÜ yazma zorunda kalmadıkça.
    Türk Alman üniversitesini öneririm hocam. gtüye gidip kendinize yazık etmeyin.
  • Xakler kullanıcısına yanıt
    Hocam Hacettepe, ytü pek gelme ihtimali olmayan üniversiteler

• Hocam türk almanın eğitimi nasıldır, yurt dışında tanınır mı diploması filan? Birde hocaları nasıl

• Eğitim birinci önceliğin ise GTÜ'de okuyabilirsin.

Sosyal hayat arkadaşların dedikleri gibi diğer üniversitelerle karşılaştırılmayacak seviyede az. Derslerden, ödevlerden pek vakit de kalmıyor açıkçası. Ben aşırı sosyal biriyim her dakikam dolu geçsin diyorsan gelme sıkılırsın. Ama dersime çalışırım kalan vakitlerimde de arkadaşlarım olduğu sürece eğlenirim diyen birisi isen sosyallik sana pek koymaz. O zaman seçebilirsin.

Üstteki arkadaşın dediği gibi:

-Okurken bana söversin, mezun olduktan sonra dua edersin.
    Pek bir bilgim yok hocam. Okuyanlar yardımcı olacaktır. Ancak Almanca öğretmesi, Alman Devletiyle ortak kurulan br üniversite olduğu için ileride iş ve eğitimin devamı açısından almanya'da öncelik verilebilecek bir üniversite olması cezbedici açıkçası.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.