Şimdi Ara

çorlu nasıl bir yer,yatırım amaçlı ev alınırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
9.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar çorluda 65 mlyara cazip bir ev bulduk,merkezde.çorluyu bilen arkadaşlar çorluda yatırım amaçlı ev sizce mantıklımıdır?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Çorlu'da Yatırım Amaçlı Ev Almak

Çorlu, İstanbul'a yakınlığı ve gelişen ekonomisiyle yatırımcılar için cazip bir seçenek haline gelmiştir. Şehir, ulaşım, eğitim ve sağlık olanakları açısından da iyi bir konumdadır.

Çorlu'da Nereden Ev Alınır

Yatırım amaçlı ev satın alırken, lokasyon oldukça önemlidir. Çorlu'nun en popüler mahallelerinden bazıları şunlardır:

• Reşadiye Mahallesi: Şehrin merkezinde yer alan Reşadiye Mahallesi, sosyal olanaklar ve ulaşım seçenekleri açısından zengindir.
    • Çarşı Mahallesi: İş merkezlerine ve alışveriş caddelerine yakınlığı ile bilinen Çarşı Mahallesi, hareketli bir bölgedir.
    • Cumhuriyet Mahallesi: Geniş parkları ve sakin atmosferi ile Cumhuriyet Mahallesi, aileler için ideal bir seçenektir.

Çorlu Reşadiye Mahallesi Nasıl Bir Yerdir

Reşadiye Mahallesi, Çorlu'nun en merkezi ve hareketli mahallelerinden biridir. Mahallede çok sayıda kafe, restoran ve mağaza bulunmaktadır. Ayrıca, Çorlu Tren İstasyonu ve otobüs terminali mahallenin yakınında yer almaktadır.

Çorlu'nun En İyi Mahallesi Hangisidir

Çorlu'nun en iyi mahallesi, ihtiyaçlarına ve tercihlerine bağlı olarak değişebilir. Reşadiye Mahallesi hareketli ve merkezi bir yaşam tarzı arayanlar için uygunken, Cumhuriyet Mahallesi daha sakin bir ortam arayan aileler için idealdir.

Yatırım amaçlı ev alırken, potansiyel kiracıların ihtiyaçlarını da göz önünde bulundurmalısın. Örneğin, öğrencilere yakın bir mahalle, öğrencilere kiralama için uygun olabilir.

Çorlu, yatırım amaçlı ev satın almak için potansiyel bir şehirdir. Şehrin gelişen ekonomisi ve ulaşım olanakları, yatırımcılar için cazip özellikler sunmaktadır. Ancak, yatırım yapmadan önce şehrin farklı mahallelerini araştırmak ve ihtiyaçlarına en uygun seçeneği belirlemek önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Merhaba,

Ben Çorlu'da oturuyorum,amcam emlakçılık yapıyor..herneyse

65.00YTL ye ev çoktur,merkezde derken mevkiyi söylerseniz ona göre birşeyler söyleyebilirim..

Ev yeniyse,merkez bakımından iyi yerindeyse,evin özellikleride önemlidir, söylerseniz yardımcı olurum

Bizde yakın bi zamanda yeni bir ev alacağız araştırıyoruz
  • Merkezde nerede?
    Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım...
  • arkadaşlar ev atatürk bulvarı,şeyh sinan mahallesinde.altında dükkan var.100 küsür m2 ve kombili.sizce ederi nedir?
  • Bak kardeş,

Atatürk bulvarı üzerindeyse iyi olur,bende Atatürk bulvarı üzerinde oturuyorum ama Reşadiye mah.diye geçiyor burası.kapıya indiğimde yol dayım yani okadar..Altta dükkan olması fiyatı biraz etkiler,Dükkan üstü daireler diğer üst kattaki dairelere göre biraz daha uygun olur fiyat konusunda..100m2 ise büyük ihtimal 2+1 olabilir.birde yeni binamı?
  • Kırklareli ye gelin
  • quote:

Orjinalden alıntı: :Fatih:

Bak kardeş,

Atatürk bulvarı üzerindeyse iyi olur,bende Atatürk bulvarı üzerinde oturuyorum ama Reşadiye mah.diye geçiyor burası.kapıya indiğimde yol dayım yani okadar..Altta dükkan olması fiyatı biraz etkiler,Dükkan üstü daireler diğer üst kattaki dairelere göre biraz daha uygun olur fiyat konusunda..100m2 ise büyük ihtimal 2+1 olabilir.birde yeni binamı?

kardeş bina yaklaşık 10 yıllıkmış.net olarak 3+1 ve 100 küsur dediysem 120 m2 civarı bişey.6 katlı bina.evet altında dükkan oluşu beni de biraz düşündürüyo.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende çorluda yaşıyorum. Sıfırları zaten o fiyatta. 120 m2 70-80 arası. Özellikle bağlariçi mevkiinde. Burada inşaatlar çok arttığı için hep boş ve müteahhitler fiyat kırıyor sürekli. Atatürk bulvarı güzel mevkii. Cadde üstü oldu mu tadından yenmez. Ama dükkan olayı düşündürücü. Ben şu an elimde para olsa bağlariçinden güzel bi daire alırım. Çünkü sosyete mevkii ve insanları hep üst düzey
  • dükkan üstü oluşunun şöyle bir avantajıda olamzmı acaba?işyeri ve ofis için de ayrıca kullanılabilme özelliği olamazmı?kirası da artar bu sayede belki
  • quote:

Orjinalden alıntı: onur_er

dükkan üstü oluşunun şöyle bir avantajıda olamzmı acaba?işyeri ve ofis için de ayrıca kullanılabilme özelliği olamazmı?kirası da artar bu sayede belki

Caner abi iyi söylemiş..

Senin dediğinede gelirsek,

Bina çok yaşlı diyebilirim,deprem görmüş,bence almamalısınız,oraya vereceğiniz paraya başka mevkilerden sıfır daireler almalısınız..İşyeri ofis için kullanma işi olmaz diyorum,Çorlu da öyle kullanılan yer yokturdur,bence almamalısınız,şuan krizdeyiz biliyorsunki bazı fiyatlar düşüyor bazıları çıkıyor,Müteahitlere gideceksiniz,İşi yapandan alacaksın bu devirde,gidip emlakla uğraşmayacaksın

• Evin içini de incelemek lâzım. Ben 2 yıl önce 20 000 Ytl'ye tadilat yaptım.

Masrafı var mı yok mu bakmalı.
  • Merhaba Arkadaslar,

Corluda ergene vadısı adıyla yenı bır konut projesı ınsaa edılıyor.Burada 3+1 daırelerın(130metrekare alanlı) fıyatı 137000 lıra.Corlulu olan arkadaslar sızce burdan yatırım amaclı daıre alınırmı? Ayrıca konum olarak buranın corludakı yerı nedır.Gelecek vaat eden bır yermı? Ne dıyorsunuz.Bu konuda yardımcı olabılırmısınız.

Slm
  • Ya ne kadar güzel fiyatlar İstanbul'da kümes var o fiyata
  • quote:

Orjinalden alıntı: bonobopanzer

Ya ne kadar güzel fiyatlar İstanbul'da kümes var o fiyata

Ya sanırım atmıs oldugum mesaj gorulmedı ya da burda bana yardımcı olabılecek corludan bır arkadas yok?

Slm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.