Bildirim
corolla 1.33'e lpg
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum. 1.33 lpg taktıran arkadaşlar hangi markayı tercih etti, ne kadara taktırdı, km'de ne kadar tasarruf sağladı vs vs -
yok mu hiç kimse -
corolla değilde bir yakınım yarıs 1.33 otomatik arabasına taktırdı çok memnun brc marka taktırdı ama çnemli olan işçiliktir. toyotalar lpgye uyumludur bendede 1.6 avensis var 3.5 senedir mutlu mesut lpg ile devam ediyoruz. -
bu 1.33 motorların subap kapakları alüminyum muymuş? bilen var mı? -
1.33 dual vvt-i motorlarda herhangibir uyumsuzluk yoktur.DUAL VVT-I çift egzantrik milide hareketli motorlardır. gönül rahatlığıyla BRC MY11 sistemimizi tercih edebilirsiniz.
SAYGILARLA YEŞİLYURT OTOMOTİV Cemal.
-
quote:
Orijinalden alıntı: YEŞİLYURT OTOMOTİV
1.33 dual vvt-i motorlarda herhangibir uyumsuzluk yoktur.DUAL VVT-I çift egzantrik milide hareketli motorlardır. gönül rahatlığıyla BRC MY11 sistemimizi tercih edebilirsiniz.
SAYGILARLA YEŞİLYURT OTOMOTİV Cemal.
selamlar syn Cemal Bey
guzel montajlar yapiosunuz .. takip ediyoruz
iyi guzel de sorunsuzluktan bahsediyorsunuz
bunlara inanmak icin lpg 100 000 ve uzeri km yapmis araclar lpg de ..ornek verirseniz daha guzel olur ....
saygilar
-
www.cetinsayotogaz.com
-
çetinsayotogaz toyota1E5EJ.1.33.2011
-
-
-
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: çetinsayotogaz
montaj güzel ama yakıt tüketimi nasıl acaba km de güncel fiyatlarla kaç kuruş tüketim var ? -
İyigünler şuan %35 civarı ekonomi saglıyor saygılar
www.cetinsayotogaz.com
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X