Bildirim
Corolla 2018 motor yağı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Kitapçıkta yazıyor, kontrol edebilirsiniz. (Toyota sitesinden tüm modellerin kitapçıkları mevcut)
1ZR-FAE kodlu motor ise 4.2 lt yağ alıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fazla yağ koymuş 0.8 lt kadar. Ayrıca 0w20 konuluyor diye biliyorum. Yani yakıt bir miktar artış gösterebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5 Litre o motor için fazla. Max limiti 4.3 - 4.4 litre civarıdır. Yarım litreden fazla yağ var araçta. Aynı asalak ustaya götürüp boşaltmasını isteyin.
-
Usta bişey olmaz dedi ama içim rahat etmedi yarım litre çektim şırıngayla
aynı araç bende var alındığından beri 4lt koyuyorum
İyi yapmışsınız fazla yağ iyi değil.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yarım litre çektikten 1 gün sonra seviye buydu. Ustaya yolladım yarım litre fazla bişey olmaz dedi. Durur muyum yarım litre daha çektim. Sanki tüketim normale dönüyor gibi. Hava filtresi de dandik gibi. Orjinal filtrede kenarlarda siyah conta oluyor mu? Şimdikinde yok.
Hocam sen en güzeli parçaları düzgün şekilde al aracın bakımını tekrar yap.
Bakımı orijinal olduğundan emin olduğunuz parçalarla sıfırdan yaptırın, içinize sinmemiş gibi. Sonra gidip dandik filtreleri o usta bozuntusunun kafasına atıp suratına tükürürsünüz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Birşey olmaz diyip geçiyorlar ya sinir bozucu. Nasıl olmaz her şeyin bir ölçüsü var. İyi ki fazla yağı almışsınız.
Yarım litreye kadar fazlalık gözüküyor. Sadece yağı olması gereken yere getirtin filtrelerden zarar gelmez. Filtrelerin değişmiş olması önemlidir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- hususi kamyonet ile ticari kamyonet arasındaki fark
- ankara otomatik şanzıman ustası tavsiye
- v kayışı kaç binde değişir
- nakliye işinde para varmı 2024
- aracı başkası kullanırsa kasko karşılar mı
- ssangyong torres teknik özellikleri
- dacia jogger özellikleri
- 2025 golf fiyat
- mg 7
- phev araçlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X