Şimdi Ara

Corolla Aracım ile Kaza Yaptım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sabah ışıklarda beklerken arkamdan gelen taksi aracıma çarpı arabamın arka tampon gitti o kesin ama bagajda göçük oluştu. Onu nasıl düzeltecekler bilmiyorum değişmek arabada çok fazla değer kaybı yaratacak umarım düzeltebilirler.
    Bugün yetkili servisi aradım aracı sigortadan yaparız ama anlaşmamız olmadığından yüzde 30-40 kadarını siz ödemek zorunda kalırsınız dediler ne saçma iş anlamadım sigorta ne için var? Anlaşmamız yok dediği sigorta da allianz.
    Kaskodan yaptırmak istesem kasko yetkili servisleri kapsamıyor sadece özel servisler var.
    Tamamen kusursuz tarafım acaba yetkili serviste yaptırıp kalan yüzde 30 40lık kısmı taksiciden talep edebilir miyim? Öbür seçenek özel serviste orjinal parça ile yaptırabilirim. Veya durumu yaşamış bilgili birileri var mı? Herhangi bir yol gösterirseniz çok sevinirim aracı yeni aldık çok kötü oldu.
    Birde hybrid yazan yer ile üst bagaj birleşik mi? Yani sadece alt taraftaki metali değiştirseler düzelir mi? Corolla Aracım ile Kaza Yaptım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Hay allahım yanlış yere açmışım

• Parayı baban vermedi mi
    Araba nasıl senin oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun babası olsam arabayı buna vermem, babasının hatası

• Ha benim ha babamın ne fark eder arabaya bir şey olduğunda kendi aracımdan fazla üzlüyorum.

• Bu zaten yüksek kilometre filo arabası değil mi
    Niye yetkili servis istiyorsun garantisi bozulma derdi de yok.
    Yetkili servis araba garantisi gitmesin diye gidilen bir yer, sağlam usta biliyorsan hem daha ucuza hem daha güzel yapar

Hybrid yazan yeri değiştirmezler mıknatıslı bir aletleri var onla düzeltirler sanırım, ben de geçen hafta Audi A3 Sportback aracımla ufak bir kaza geçirdim, sağ kapıdaki göçükleri dediğim yöntemle düzelttiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dolandirici33 -- 6 Ekim 2023; 18:9:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolandirici33 D kullanıcısına yanıt
    Bosch car service var burada bir tane oraya gitmeyi düşünüyoruz kaskodan yaptıracağız kasko karşının sigortadan alır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arabayla kaza yaptiktan sonra baban dövdü mü özgür Corolla Aracım ile Kaza Yaptım 

• behindhand kullanıcısına yanıt
    Benim hatam yok dostum taksici arkadan vurdu

• Sağlık olsun diyor ama içinden kızıyordur tahminimce

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.