Şimdi Ara

Corolla HB Terra aldım... --Corolla HB Terra mı? yoksa Golf Midline mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
3.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • toyotadakiler biraz zor iniyo fiyatta,sıkı yap pazarlığı
  • Sorusu bile saçma... Alman bir firmayla alman özentisi bir firmayı karşılaştıramam zaten kesinlikle Golf... Ha VW'ci bu diye atlamayın guide hocam bilir çok hararetli tartışmalar da yaptım VW'cilerle mantıklı konularda ama.. İş corolla ve golfe gelince puff iki arabaya binsen test etsen zaten golf için pazarlığa oturcaksın git bayiye incele derim hemen.
  • bu ikisinden golf derim fakat paranın üstüne biraz daha koyup Mazda 3 dinamic alabilirsin full+full
  • quote:

Orjinalden alıntı: Janjan

Sorusu bile saçma... Alman bir firmayla alman özentisi bir firmayı karşılaştıramam zaten kesinlikle Golf... Ha VW'ci bu diye atlamayın guide hocam bilir çok hararetli tartışmalar da yaptım VW'cilerle mantıklı konularda ama.. İş corolla ve golfe gelince puff iki arabaya binsen test etsen zaten golf için pazarlığa oturcaksın git bayiye incele derim hemen.

toyota vw den daha sorunsuzdur,motor teknolojisinde ise vw ye 5 çeker.

kim özenti konumuna düştü acaba?

toyota yakında satışlarda da 1 numaraya yerleşicek.

vw de geri geri gitmeye devam eder.

şu golf denilen arabaya 30 senede bir adam gibi 1.6 motor takamadılar

vw ye bir yakışır.

• bende corolla derim bahsettiğin 2 arabadanda yakın çevremde var yalnız golf fsi ve şehir içinde 240ytl yakıo fsi olmayanla ilgili bi bilgim yok corolla 230 yakıo bu değerler depo fullenip bizzat denenmiştir 2 arabada 2006.. corollanın kasa deiştiriceğide bence doğru deil sonuçta çok yeni bi kasa ve piyasada çok beğeniliyo dış görünümde 2006 kasada ufak deişiklikler yapıldı bence en az 2 sene daha bu kasayla gidicek yinede test et ama sonuçta senin beğenmen önemli
  • Arkadaşlar,

Sonunda karar verdim.Ve bu gün kaporayı yatırdım.Aldığım araç ;

İşallah doğru karar vermişimdir.

COROLLA H/B 1.6 Terra (Gümüş Gri) 29.000 YTL

Fiyat olarak ne düşünüyorsunuz?
    Ayrıca orjinal Alarm taktırayım mı arabaya...(250 YTL)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pailo99 -- 6 Aralık 2005, 13:17:50 >
  • hayırlı olsun kardeş,çok güzel araba,çok güzel fiyat
  • Hayırlı uğurlu olsun çok iyi bir seçim, memnun kalacaksınız
  • doğru karar hayırlı olsun arkadaşım

bu motorlarda rodaj yoktur densede sen ilk 1000 km fala zorlama.
  • Hayırlı olsuun Ben de 22 Ekim'de Corolla HB 1.6 Terra AT aldım, 2500 Km'yi geçtim ve maşallahı var
    Çok memnunum eminim sen de aldığın için çok mutlu olacaksın. Gümüş griye film çok iyi gidiyor aklında olsun
  • Orjinalden alıntı: ei

Birde Citroën C4 bak derim...
    İnan onada bayılacaksın..
    Fiyat mı... C4 SXPK 1.6İ : 33.499 ytl. FULL bir araba...Ben daha yeni aldım ve inanılmaz memnunum... dahada çok memnun olan arkadaşımız var.
    bakımı 20.000 km de yapılıyor ve sanıyorum en son 140 ytl idi...

Bu araçla ilgili bir forumda var. İlk sıralarda sürekli yer alıyor... Orayıda inceleyebilirsin.

Ama illede corrolla mı golf mü diyorsan... Ben golf derim , bence daha kaliteli işçilik ve konfor...

kesinlikle katılıyorum. bu fiyata bu kadar donanımı bulacağın 2. bir araç yok. bu donanımı bulursun evet ama 40-42 bin ytl ye bulursun. c 4 derim, gersii yalan
  • Abi sen aylar önce baget hakkında bişey yazmışsın baget hakimiyeti ile ilgili biraz bana o konudan bahsedermisin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Toyota d4d

tabiiii ki toyota

+11111
  • Şubat içinde Honda CİVİC gelicekti teşki bekleseydin :(
  • Hayırlı olsun çok güzel bir seçim yaptınız.
  • İyi bir seçim.Corolla Hb leri ben tip olarak çok beğeniorm.Hayırlı olsun
  • hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın inşallah
  • arkadaşım bende corolla sol hb var abimdede golf abimle araçlarımızı çok değişerek kullandık.
    ikiside süper araba.
    ama senin araçtaki beklentilerin nedir bu çok önemli.
    eğer rahatlık sessizlik ise golf
    performans ve sorunsuzluk aramıyorsan toyota olabilir. derim
    bu konuda batyağı bilgim var çünkü iki aracıda ben servise götürüyorum
    sorunlarını yaşıyorum

son çıkan corolla d-4d yi test ettim mükemmel şaşrtıcı bir motoru var
    1,4 den beklenmeyen bir güce sahip.
    tavsiye ederim.
  • arkadaşlar yeni corollayla ilgili yeni bir bilgisi olan varmı?
  • Merhaba,

Corolla HB Terra'ım 1,5 aydır kullanıyorum vede iyikide almışım diyorum.Özetle benim beklentilerimi tam manasıyla karşılıyor.Yakıt tükerimi konusunu merak eden arkadaşlara 100 km de devamlı şehir içinde(İstanbul) 8,5-9.0 arasında değişiyor. Alacak ve almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pailo99 -- 29 Ocak 2006 16:05:26 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.