Şimdi Ara

Corolla HB Terra aldım... --Corolla HB Terra mı? yoksa Golf Midline mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
1
Favori
3.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İncelemelerim sonunda 2 araç arasında kararsız kaldım.(Acil olarak karar vermem lazım...)

COROLLA H/B 1.6 Terra 30.500 YTL

Golf 1.6 102 hp Midline 33.890 YTL

sizlerin görüşleri nedir.Hangisini tercih ederdiniz?(Dizel düşünmüyorum.)Ayrıca bu 2 aracı kulanan var ise gördükleri + veya - özellikler nedir.Son sorumda bu 2 aracın KM bakım ve servis ücretleri hakkında bilgisi olan var mı?

Yorumlarınız ve görüşleriniz bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pailo99 -- 7 Aralık 2005, 11:25:59 >

• bence corolla çünkü daha teknolojik,fsı sız dediğin modelde hem motor aracı kaldırmıyor hemde neredeyse 2.0 araç kadar yakıt tüketiyor.
  • Yakıt tüketimleri aşağıdaki gibi(Fabrika verileri) bence büyük bir fark yok...Yanlış mı düşünüyorum?

Corolla HB Terra
    Şehir Dışı 5.9
    Şehir İçi 9.0
    Ortalama 7.0

Golf Midline
    Şehir Dışı 5.6
    Şehir İçi 9.8
    Ortalama 7.2
  • quote:

Orijinalden alıntı: pailo99

Yakıt tüketimleri aşağıdaki gibi(Fabrika verileri) bence büyük bir fark yok...Yanlış mı düşünüyorum?

Corolla HB Terra
    Şehir Dışı 5.9
    Şehir İçi 9.0
    Ortalama 7.0

Golf Midline
    Şehir Dışı 5.6
    Şehir İçi 9.8
    Ortalama 7.2
    GOLF

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiochos -- 27 Kasım 2005, 17:22:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: antiochos

GOLF

Alıntıları Göster
    Corolla HB de güzel Golf te.. ama konfor olarak corolla derim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: misblay

Corolla HB de güzel Golf te.. ama konfor olarak corolla derim..

Alıntıları Göster
    Golf 8 v şehir içi 250 bin yakıyor.
    corolla da seneye aralık kasa değiştiriyor.

sen en güzeli focus trend al 30 milyar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sephiroth

Alıntıları Göster
    COROLLA
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sephiroth

Alıntıları Göster
    confor ve ataklık bakamından corolla bende sedan var tabi 99 yılının kasası, atikliği sayesinde trafikde aralardan rahtlıkla kaçabilyorum. Hele birde altımda HB olacak offfff. Bende 110HP 1.6 benzinli var

Bu arada beni sorgu suale tumayın pek fazla bilgim yoktur teknik olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 27 Kasım 2005, 18:18:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

confor ve ataklık bakamından corolla bende sedan var tabi 99 yılının kasası, atikliği sayesinde trafikde aralardan rahtlıkla kaçabilyorum. Hele birde altımda HB olacak offfff. Bende 110HP 1.6 benzinli var

Alıntıları Göster
    Gördüğüm kadarıkla sizlerin cevapların daki karışıklık gibi benimde kafamda karışık.Söyle grublarsak;

Göz estetiğim golf diyor.
    Motor teknolojisi bakımından mantığım Corolla diyor..
    Birde simdi Corolla Aralıkta kasa değiştirecek diye bir yazı gördüm.Bu doğrumu kesin net bir bilgisi olan var mı?

Karar veremedim hala...Bana yardımcı olacak başka bilgisi olup paylaşmak isteyen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pailo99 -- 27 Kasım 2005, 21:38:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Alıntıları Göster
    Corollo HB SOL en güzeli olur bence... Araç çok güzel kaçıyor. Performansa meraklı değilsen otomatiği de kullanması zevkli..

• quote:

Orijinalden alıntı: myro

Corollo HB SOL en güzeli olur bence... Araç çok güzel kaçıyor. Performansa meraklı değilsen otomatiği de kullanması zevkli..

Alıntıları Göster
    Genelde herkes Corolla diyor.VW Golf hakkındaki görüşleriniz nedir?Yani ikisi arasında kalsanız hangisini tercih ederdiniz.

Ayrıca Corolla nın kasa yenileceği doğrumu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: myro

Alıntıları Göster
    arkadaşım biz kardeşime corolla HB sol aldık, bugüne kadar da 2 toyota kullandık. kesin olarak corolla alırdım nedeni, toyota sorunsuz kullanımı zevkli olan ve HB modeli dizayn olarakta şık bir araba, golfün corollaya üstün fiyatından başka herhangi bir yeri bence yok eski kasası daha hoş ve kaliteliydi. haksızlık etmiyeyim bir tek 2. eli daha yüksek olabilir o da bizdeki golf hayranlığından kaynaklanıyor. corolla alıpta pişman olan daha görmedim

• Birde Citroën C4 bak derim...
    İnan onada bayılacaksın..
    Fiyat mı... C4 SXPK 1.6İ : 33.499 ytl. FULL bir araba...Ben daha yeni aldım ve inanılmaz memnunum... dahada çok memnun olan arkadaşımız var.
    bakımı 20.000 km de yapılıyor ve sanıyorum en son 140 ytl idi...

Bu araçla ilgili bir forumda var. İlk sıralarda sürekli yer alıyor... Orayıda inceleyebilirsin.

Ama illede corrolla mı golf mü diyorsan... Ben golf derim , bence daha kaliteli işçilik ve konfor...

quote:

Orjinalden alıntı: pailo99

Merhaba,

İncelemelerim sonunda 2 araç arasında kararsız kaldım.(Acil olarak karar vermem lazım...)

sizlerin görüşleri nedir.Hangisini tercih ederdiniz?(Dizel düşünmüyorum.)Ayrıca bu 2 aracı kulanan var ise gördükleri + veya - özellikler nedir.Son sorumda bu 2 aracın KM bakım ve servis ücretleri hakkında bilgisi olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ei

Birde Citroën C4 bak derim...
    İnan onada bayılacaksın..
    Fiyat mı... C4 SXPK 1.6İ : 33.499 ytl. FULL bir araba...Ben daha yeni aldım ve inanılmaz memnunum... dahada çok memnun olan arkadaşımız var.
    bakımı 20.000 km de yapılıyor ve sanıyorum en son 140 ytl idi...

Bu araçla ilgili bir forumda var. İlk sıralarda sürekli yer alıyor... Orayıda inceleyebilirsin.

Ama illede corrolla mı golf mü diyorsan... Ben golf derim , bence daha kaliteli işçilik ve konfor...

quote:

Orjinalden alıntı: pailo99

Merhaba,

Konfor ve iç donanım olarak GOLF çünkü toyota Bomboş bir araba...

ama Golf teki 102 beygirlik motor deyim yerinde se KAĞNI...Toyota daha seri...

ben olsam 33 e biraz daha ekler FSI alırım ve bugünlerde Bayiler satış adına kolaylık sağlıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: infinite

Konfor ve iç donanım olarak GOLF çünkü toyota Bomboş bir araba...

ama Golf teki 102 beygirlik motor deyim yerinde se KAĞNI...Toyota daha seri...

ben olsam 33 e biraz daha ekler FSI alırım ve bugünlerde Bayiler satış adına kolaylık sağlıyorlar

Alıntıları Göster
    bence corolla hem corolla kasada değiştirse önemli değil çünkü demode olmuş bir kasası yok corollanın ayrıca eğer düzenli bakımları serviste yaptıran biriysen volkswagene yanaşma bence son derece kazık ve ustaları hiçbirşey bilmiyorlar ellerindeki teknolijik aletleri al herhangi bir sanayi sitesinde çıraklık bile yapamazlar

• quote:

Orijinalden alıntı: 34lvt53

bence corolla hem corolla kasada değiştirse önemli değil çünkü demode olmuş bir kasası yok corollanın ayrıca eğer düzenli bakımları serviste yaptıran biriysen volkswagene yanaşma bence son derece kazık ve ustaları hiçbirşey bilmiyorlar ellerindeki teknolijik aletleri al herhangi bir sanayi sitesinde çıraklık bile yapamazlar

Alıntıları Göster
    Sorunsuzluğu ve mükemmel sürüş özellikleriyle bu iki araçtan Toyota derim. Golf'ün motor teknolojisi oldukça eski. Zaten VW bunu hep yapıyor. Eğer biraz da spor kullanırım diyorsan Golf'ün tüketimi karşısında şaşırıp kalırsın. Arkadaşların dediği gibi 2,0 motor kadar tüketir.

• quote:

Orijinalden alıntı: yamman

Sorunsuzluğu ve mükemmel sürüş özellikleriyle bu iki araçtan Toyota derim. Golf'ün motor teknolojisi oldukça eski. Zaten VW bunu hep yapıyor. Eğer biraz da spor kullanırım diyorsan Golf'ün tüketimi karşısında şaşırıp kalırsın. Arkadaşların dediği gibi 2,0 motor kadar tüketir.

Alıntıları Göster
    toyota
  • quote:

Orijinalden alıntı: okyaypay

toyota

Alıntıları Göster
    tabiiii ki toyota

• quote:

Orijinalden alıntı: Z-DGİ

tabiiii ki toyota

Alıntıları Göster

Motor teknolojisi bakımından mantığım Corolla diyor...

Sizlerce neye göre karar vermeliyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: pailo99

Motor teknolojisi bakımından mantığım Corolla diyor...

Sizlerce neye göre karar vermeliyim?

Alıntıları Göster
    AL BİR PALİO MULTİJET
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.