Şimdi Ara

Corolla LPG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2011 model manuel 1.6 corolla ya Lpg takmak istiyorum Sistem brc pipo sistem her hangi bir sorun yaşarmıyım bu araca lpg yi önerirmisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: focus2010

2011 model manuel 1.6 corolla ya Lpg takmak istiyorum Sistem brc pipo sistem her hangi bir sorun yaşarmıyım bu araca lpg yi önerirmisiniz

merhabalar. BRC doğru tercih corolla manifolt yapısından ötürü pipo uygulaması için uygun değil. lpg nipelleri emme manifoltuna doğru noktadan, doğru açı ile monte edilirse sorun yaşamazsınız. montaj yaptıracağınız servisin referans ve tecrübelerini de göz önünde bulundurursanız hem kaliteli bir sistem hemde kaliteli bir işcilik elde etmiş olursunuz.

Corolla LPG

• quote:

Orijinalden alıntı: focus2010

2011 model manuel 1.6 corolla ya Lpg takmak istiyorum Sistem brc pipo sistem her hangi bir sorun yaşarmıyım bu araca lpg yi önerirmisiniz

öncelikle selam

isterseniz birde KitMTM otogaz sistemlerini araştırın orjinal itallyan orjinal m.tm s.r.l fabrikasının ürünüdür mtm enjektörü ile ve obd soket baglantısı arcınıza sorunsuz olarak kulanırsınız arcınızın prformansı kesinlikle düşmez arızı ışıgınız kesinlikle yanmaz ve arcınızı gönül rahatlıgı ile kulanırsınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    corolla | megane
    19 yıl önce açıldı
    toyota corolla motor yıkama
    14 yıl önce açıldı
    SUBARU FORESTER LPG???
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.