Şimdi Ara

COROLLA MI AURİS Mİ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
7.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hb ya da sedan sizin için önemli değil mi ?

yani her ikiside olur diyormusunuz ?

Benim mesela hb tarzım değildir sedan severim.Bu yüzden corolla diyorum ama önce siz bu konuda biraz düşünün.

Renk konusunda corolla alacaksanız beyazı tek geçerim yok böyle yakışan bir renk yeni corollaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arifomer -- 2 Ekim 2007; 16:20:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: silverstar68

hb ya da sedan sizin için önemli değil mi ?

Benim mesela hb tarzım değildir sedan severim.Bu yüzden corolla diyorum ama önce siz bu konuda biraz düşünün.

Renk konusunda corolla alacaksanız beyazı tek geçerim yok böyle yakışan bir renk yeni corollaya

evet arkadaşım pek sorun değil hatchback olmuş sedan olmuş yani biraz güzel olsun kalitesi olsun ikinci elde değeri kaybı ,satarken zaman kaybı olmasın yeter.DİĞER soruları yanıtlayan arkadaş yok mu yawtoyota bölümü çok durgun arkadaşlar ya

• ben her ikisininde bu paraları haketmediğini düşünüyorum...(test etmiştim)
  • aurıs e hıç bınmedım ama tıpı cok hosuma gıttı 4-5 kısılık bı aıle ıcın ıdeal bı araba deıl

eger bekarsan veya coluk cocuk yoksa aurıs guzel olacaktır. ama 2. el corallayı ıstedıgın zaman satmakta zorlanmazsın
  • Daha önce yazmıştım. Yeni Corolla aylık 1500 adetten fazla satıyor ki bu rakam, orta sedan sınıfının satış lideri Megan II'ye çok yakın rakamlar. Hatta Megane II'nin tahtına oturmuş dahi olabilir. Megane bu çıkışla başedebilmek için yüzünü değiştirmeli.
    Auris'in ağabeyi Corolla'nın satış rakamlarına yaklaşabilmiş değil. Sebepleri tartışılmalı, ama ortadaki gerçek; alıcının Corolla'yı daha çok tercih ettiği.

Yeni Corolla için bir ara özellikle Multi Mod Vites tartışma konusu oldu. Arabanın yığılma yaptığı yaygın olarak söyleniyordu. Ancak alışınca bunu kimse sorun etmemeye başladı. Yakıt tüketiminin Düz vitese oranla daha düşük olduğu söyleniyor. MMT için benim ulaştığım şehiriçi değer (4000 km sonunda) 7.7 lt/100km.
    2008'ler için liste fiyatlarından maksimum 2000 YTL indirim alınabileceğini düşünüyorum.
    Aksesuar olarak park sensörünün yanında, bagaj havuzu da düşünülmeli...

• quote:

*corolla ve auris in sorunları ve eksileri nelerdi?

*yakıt olarak düz vitesli benzinli toyotalar ne yakıyorlar?

Arabayı alırken nelere dikkat etmeliyiz??

*Hangi Renk önerirsiniz? (adana için)

*hediye olarak neler isteyebilirz ek olarak ??

*bilindiği üzere çelik jant yok comfot modellerde jant düşünüyoruz sizce hangi tip jantlar yakışır?

*Corolla kullanan arkadaşlar mahsuru yoksa aldıkları fiyatları yazabilirler mi?

1- Auris için bilmiyorum. Corolla da mp3 sistemi ekran plastiği kalitesiz ve bazıları fabrikasyon hatalı, emniyet kemerinden arasıra cızırtı geliyor başka problemim yok. comfort da alaşım jant olmaması bana göre eksi, ayrıca para verip de alamadık tabi.
    2- Corolla şehir içi ortalama 8.4lt/100km, şehirdışı 6.0lt/100km civarında daha da düşebilir.
    3- Ben koyu gri aldım, ama adana için derseniz, açık gri veya beyaz derim. bayan içinse buz mavisi.
    4- park sensörü, yan çıtalar, spoiler vs isteyenin bir yüzü vermeyenin 2 yüzü hesabı.
    5- Elegant orjinal jantları güzel comforta da yakışır ve dışardan farkı anlamazlar. ama 1200YTL bence pahalı.
    6- Fiyat yazmayı uygun görmüyorum. Herkes değişik şekillerde farklı bayilerden almıştır. Burada edineceğiniz fiyatlarla bayide indirim yaptırmanız mümkün değil, indirim yapacak olan zaten yapar, en uygun fiyatı siz bulacaksınız sonuçta.

• İkisinin arasında yol tutuş açısından karşılaştırma yapabilecek bir arkadaş var mı?
  • @yeknet

@gayrı

teşekkür ediyorum bilgiler için diğer arkadaşlarada tabiiki ;

%65 corolla alacağız son araştırmalar

beyaz renk bir daha asla ...benıma rabada beyaz arabaya şirket arabası gözüyle bakıyorlar

jant olarakda tabiki elegant jantlarından almayacağım 1.200 ona verene kadar çok güzel jantlar var dışarda.

ayrıca fiyat yazsaydınız be dostum özeldende atabilirsin en azından aklımızda bulunurdu.

sorun olarak öğrel kronik şeyler yok değil mi sanki depodaki çalkantılar duyuluyormuş,frenlerden ses geliyormuş??gibi duydum bunlar var mı?

Tekrardan bilgiler için teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: clio_TR

@yeknet

@gayrı

....

sorun olarak öğrel kronik şeyler yok değil mi sanki depodaki çalkantılar duyuluyormuş,frenlerden ses geliyormuş??gibi duydum bunlar var mı?

Tekrardan bilgiler için teşekkürler.

Ben MMT'ye alışmaktan başka bir problem yaşamadım. Ne depodan gelen çalkantı sesi, ne de fren sesi? Benim başıma gelmedi.
    İlk defa Toyota kullanıyorum. Daha önce uzunca bir süre -7-8 yıl kadar- Peugeot kullandım. Toyota Corolla'dan memnunum.
    Daha güzel arabalar yok mu? Şüphesiz var ama, benim için optimum bir seçim oldu Corolla. İkinci elde zarar etmezsin, Japon sorunsuzluğu dersen a'la.
  • Bu arada Corolla'nın büyüyen yeni yüzü, üst sınıf (D segmenti) izlenimi de veriyor. Çizgileri aracı olduğundan daha büyük gösteriyor.

COROLLA MI AURİS Mİ?

COROLLA MI AURİS Mİ?

• sedan alırsan honda civic... corolladan çok daha iyi bir seçenek... civic in full düz vitesi corolla dan acıkın daha ucuz hem de aynı paraya daha zengin donanım sunuyor...(sunroof gibi) ... hemde daha gösterişli... daha konforlu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ERDM

sedan alırsan honda civic... corolladan çok daha iyi bir seçenek... civic in full düz vitesi corolla dan acıkın daha ucuz hem de aynı paraya daha zengin donanım sunuyor...(sunroof gibi) ... hemde daha gösterişli... daha konforlu...

Honda Toyota dan dahaa çok kayıbı oluyor 2.elde ama civic süper bir araba diyeceğim yok ama 2.eli de düşünmeliyiz.Keşke Toyota çıkartsaymış şu civic İ.
  • honda nın 2. eli güçlü diye biliyorum ben ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: clio_TR

quote:

Orjinalden alıntı: silverstar68

hb ya da sedan sizin için önemli değil mi ?

evet arkadaşım pek sorun değil hatchback olmuş sedan olmuş yani biraz güzel olsun kalitesi olsun ikinci elde değeri kaybı ,satarken zaman kaybı olmasın yeter.DİĞER soruları yanıtlayan arkadaş yok mu yawtoyota bölümü çok durgun arkadaşlar ya

2. elde satışta zaman ve para kaybı olmasın diyorsan aurisi geçiceksin sen sıfır alırken bile elde kalan satılmayan arabayı alıyorsun bu arabanın 2. eli nasıl kolay gitsin

Türkiye'de sedana raba çabuk satılır fazla zarar ettirmez ama hb de hem zor satarsın hem de geç satarsın.

• forum başlığımız sanırım COROLLA MI AURİS Mİ? idi. Civic'i hiç konuşmadık. Bu başlık altında konuşmaya da gerek yok. Toyota Honda ya da Civic Corolla karşılaştırması bir kaç kez farklı başlıklar altınta yapılmıştı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GAYRI

forum başlığımız sanırım COROLLA MI AURİS Mİ? idi. Civic'i hiç konuşmadık. Bu başlık altında konuşmaya da gerek yok. Toyota Honda ya da Civic Corolla karşılaştırması bir kaç kez farklı başlıklar altınta yapılmıştı.

Tamam kızmaya gerek yok

@mrcanadian bende tam tersini biliyorum birde servis ağı okadar yaygın değil

COROLLAYA KARAR KILDIK.KISMETSE BAYRAMDAN SONRA SİPARİŞ VERECEĞİZ.BAŞKA ÖNERECEĞİNİZ ŞEYLER VARSA BURADAYIM KONTROL EDECEĞİM FORUMU.
  • babaya corolla giderr
  • quote:

Orjinalden alıntı: kul.ada

babaya corolla giderr

bende babayım
    simdilik almadım ama alacam

• İnşallah çoğalsın artık corollalar yaw bu arada yeni önerisi olanlar??
    quote:

Orjinalden alıntı: yenerz

quote:

Orjinalden alıntı: kul.ada

babaya corolla giderr

bende babayım
    simdilik almadım ama alacam

• auris e alternatif yakında 308 çıkacak... onu da incele istersen
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.