Şimdi Ara

COROLLA MI AURİS Mİ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
6.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 hafta önce ablama siyah corolla aldık elegant şöle söeyim arac benzini kokluyo resmen sehir içi bile 6 liteyi görürsün cok yoğunluga girmessen ve cok geniş d segmenti gibi olmus arac corolla daha ağır basar seceneklerinden
  • quote:

Orjinalden alıntı: selim82

2 hafta önce ablama siyah corolla aldık elegant şöle söeyim arac benzini kokluyo resmen sehir içi bile 6 liteyi görürsün cok yoğunluga girmessen ve cok geniş d segmenti gibi olmus arac corolla daha ağır basar seceneklerinden

şehir içi 6 litre mi?????Ciddi olmazsın dostum bu mükemmel bir değer benzinli bir araba için.

@ERDM peugeout 308 i değil de Ford focus III ne zaman çıkacak kaça satılacak acaba o güzel hakkkaten.
  • ciddiyim arkadasım bendede 2006 corolla var daha öncede yazdım ankarada 42 litre benzinle 550 km nin altına hiç inmedim ablamın aracı aldık 0 km elegant cok yakcağnı düşünmüştüm ama motorun km si olmadı için ama shıft up la dawm a bakarak vites değiştirince 6.6 litre yaktı 45 km falan gezdik öle otoyol da değildi zaten 60 km ye gelince arac eğer yol düz ise yani motor rahtasa hemen 5 e attırıyo vitesi gayetde rahat hızlanıyo cok özellikle bi dip not vereyim 4000 devirden sora aractab bi ses cıkıyo dual vvt-i ile bendeki vvt-i arasındaki farkı anlıyosun cok hoş 124 hp ama cok ekonomik bi arac gercekten
  • corollaya bi sadece sana corollaya bin diorum corolla artık d sınıfı oldu zaten hem fiyatıyla hemde donanımıyla corolla kadar sezsiz corolla kadar konforlu corolla kadar az rahat ya corollayı anlatamam ben sana bi bin sonra karar ver corolla 50 milyarıda hakedir 60 ı da 70 i de bende 95 corolla vardı 1.3 lx 405 bin km yaptım aracın moturu rektifiye istemedi bea corolla kardeş auris hikeye
  • quote:

Orjinalden alıntı: tr_7

corollaya bi sadece sana corollaya bin diorum corolla artık d sınıfı oldu zaten hem fiyatıyla hemde donanımıyla corolla kadar sezsiz corolla kadar konforlu corolla kadar az rahat ya corollayı anlatamam ben sana bi bin sonra karar ver corolla 50 milyarıda hakedir 60 ı da 70 i de bende 95 corolla vardı 1.3 lx 405 bin km yaptım aracın moturu rektifiye istemedi bea corolla kardeş auris hikeye

ikiside ayni amortisor, ayni yürüyen ayni motor niye hikaye olsun auris anliyamadim ?
  • yeni corolla 1.4 d-4d dizel otomatik, istanbul şehir içi 50 ytl ile 400 km yol yapiyo.
  • yerli imalat- japon imalatı konusunda söylenecek çok şey var. Türk imalatı toyotaları küçümseyenler daha ilk senelerinde toyota Türkiyenin toyotanın kendi içinde değerlendirdiği over quality ödülünü arka arkaya aldığını bilsinler lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: tr_7

corollaya bi sadece sana corollaya bin diorum corolla artık d sınıfı oldu zaten hem fiyatıyla hemde donanımıyla corolla kadar sezsiz corolla kadar konforlu corolla kadar az rahat ya corollayı anlatamam ben sana bi bin sonra karar ver corolla 50 milyarıda hakedir 60 ı da 70 i de bende 95 corolla vardı 1.3 lx 405 bin km yaptım aracın moturu rektifiye istemedi bea corolla kardeş auris hikeye

auris hikaye konusuna bende anlam veremedim corolla hb yerine üretilmiş bi modele hikaye diyorsunuz.

Bu ne yaman çelişki
  • quote:

ciddiyim arkadasım bendede 2006 corolla var daha öncede yazdım ankarada 42 litre benzinle 550 km nin altına hiç inmedim ablamın aracı aldık 0 km elegant cok yakcağnı düşünmüştüm ama motorun km si olmadı için ama shıft up la dawm a bakarak vites değiştirince 6.6 litre yaktı 45 km falan gezdik öle otoyol da değildi zaten 60 km ye gelince arac eğer yol düz ise yani motor rahtasa hemen 5 e attırıyo vitesi gayetde rahat hızlanıyo cok özellikle bi dip not vereyim 4000 devirden sora aractab bi ses cıkıyo dual vvt-i ile bendeki vvt-i arasındaki farkı anlıyosun cok hoş 124 hp ama cok ekonomik bi arac gercekten

bu değeri ben anca şehirdışı yakalıyorum. siz nasıl 1.6 benzinliyle fabrika verisinin altına o kadar çok inebiliyorsunuz. Hadi kasarsanız 1-2 sefer olur ama sürekli bu ortalamayı tutturamazsınız bence hesap hatası var gibi. Ayrıca sıfır km arabalar ilk 1000-2000km biraz fazla yakar. şehir içi ortalama tüketim 9.0 litre olarak verilmiş, istanbulda normal kullanım günde 30km yapıyorum 8.6 lt gösteriyor

• quote:

Orjinalden alıntı: yeknet

quote:

ciddiyim arkadasım bendede 2006 corolla var daha öncede yazdım ankarada 42 litre benzinle 550 km nin altına hiç inmedim ablamın aracı aldık 0 km elegant cok yakcağnı düşünmüştüm ama motorun km si olmadı için ama shıft up la dawm a bakarak vites değiştirince 6.6 litre yaktı 45 km falan gezdik öle otoyol da değildi zaten 60 km ye gelince arac eğer yol düz ise yani motor rahtasa hemen 5 e attırıyo vitesi gayetde rahat hızlanıyo cok özellikle bi dip not vereyim 4000 devirden sora aractab bi ses cıkıyo dual vvt-i ile bendeki vvt-i arasındaki farkı anlıyosun cok hoş 124 hp ama cok ekonomik bi arac gercekten

bu değeri ben anca şehirdışı yakalıyorum. siz nasıl 1.6 benzinliyle fabrika verisinin altına o kadar çok inebiliyorsunuz. Hadi kasarsanız 1-2 sefer olur ama sürekli bu ortalamayı tutturamazsınız bence hesap hatası var gibi. Ayrıca sıfır km arabalar ilk 1000-2000km biraz fazla yakar. şehir içi ortalama tüketim 9.0 litre olarak verilmiş, istanbulda normal kullanım günde 30km yapıyorum 8.6 lt gösteriyor

o ne ya cidden 6 lt sehir ici izmirde dizel benim yaris yakiyor

• özellikle ankara diyede belirttim ayrıca az yakmak gaza basmakla ve düşük devir yüksek vites kombinasyonu ile cok rahat oluyo ben 60 dedimi 5 atıyorum 1.800 devirde oluyo arac ve sadece ayağımı gazın üstüne koyuyorum arac cok rahat ilerliyo yol bilgisayarında 8. in üstünde göstermiyo adam vw golf fsı ile dünyayı dolando ortalama 4.5 litre ile gercekten gaza basma konusunda cruise control gibi ayak var bende sölemesi ayıp bununla ilgili bi video cekmek cok isterim hem aydınlatıcı olur sıkıntım bende 6 mega pixel sony marka makina var hem cok büyük oluyo görüntü hemde bellek almadığım için 1 dk gibi kısa bi süre bana en az 3-5 dk lazımmki inandırı bi video olsun bi tane kamre bulam hemen cekcem
  • quote:

Orjinalden alıntı: selim82

özellikle ankara diyede belirttim ayrıca az yakmak gaza basmakla ve düşük devir yüksek vites kombinasyonu ile cok rahat oluyo ben 60 dedimi 5 atıyorum 1.800 devirde oluyo arac ve sadece ayağımı gazın üstüne koyuyorum arac cok rahat ilerliyo yol bilgisayarında 8. in üstünde göstermiyo adam vw golf fsı ile dünyayı dolando ortalama 4.5 litre ile gercekten gaza basma konusunda cruise control gibi ayak var bende sölemesi ayıp bununla ilgili bi video cekmek cok isterim hem aydınlatıcı olur sıkıntım bende 6 mega pixel sony marka makina var hem cok büyük oluyo görüntü hemde bellek almadığım için 1 dk gibi kısa bi süre bana en az 3-5 dk lazımmki inandırı bi video olsun bi tane kamre bulam hemen cekcem

bişey sorucam yüksek devirde düşük hızlarda da gitmek tüketimi arttırır diye biliyorum,bir de arac yeniyken bu şekilde kullanmak motorun açılmasına engel olmaz mı?

• arkadaşlar manuel benzinli ve manuel dizel yakıt ortamalar nedir?

@selim 82 videonu heyecanla beklıyorum.

@rainyeday düşük devir Yüksek vites demiş arkadaşımız yanlış anlama olmuş galiba.(bu yöntem çok bilinir hatta pekde yaygındır fakat yeni arabaların üzerindeki etkisini bilemiyorum)
  • arkadaşlar manuel benzinli ve manuel dizel yakıt ortamalar nedir?
  • yokmu arkadaşlar?
    quote:

Orjinalden alıntı: clio_TR

arkadaşlar manuel benzinli ve manuel dizel yakıt ortamalar nedir?

• quote:

yokmu arkadaşlar?
    quote:

4,5 litre ikiside
  • ne farkı var ozaman dizelin benzinliden??sadece pompa fiyatları mı??bu arda lpg taktırınca garanti bozulmuyormuş.hernahgi bişey oldugu zaman tüpden dolayı tüpün garantisi devreye giriyyormuş.
    quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

quote:

yokmu arkadaşlar?
    quote:

4,5 litre ikiside

• nasi ne farki var 1,4 sehir ici bir arac 8 lt yakar sehir disindada 5 yakar ortalamada 6,5 lt yakar 100 km de 2 lt kazancin ve litrede 0,40 kazancin var bu sence onemsiz bir rakammi....

istediği kadar tüpün garantisi girsin önemli bir sorunda nasil kivirirlar bak gör....

quote:

ne farkı var ozaman dizelin benzinliden??sadece pompa fiyatları mı??bu arda lpg taktırınca garanti bozulmuyormuş.hernahgi bişey oldugu zaman tüpden dolayı tüpün garantisi devreye giriyyormuş.
    quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

quote:

yokmu arkadaşlar?
    quote:

4,5 litre ikiside

• Ben her iki aracı da inceledim. Aurisin iç donanım malzeme kalitesi Corollaya göre daha kötü.
    İkisinden birini tercih etsem Corollayı tercih ederdim. Aynı ikilemi yaşadım.
    Ama ben full donanımlı Honda Jazz Elit aldım. İyiki de almışım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilykid

Ben her iki aracı da inceledim. Aurisin iç donanım malzeme kalitesi Corollaya göre daha kötü.
    İkisinden birini tercih etsem Corollayı tercih ederdim. Aynı ikilemi yaşadım.
    Ama ben full donanımlı Honda Jazz Elit aldım. İyiki de almışım.

nasi ya daha kotu ? dizelde cift renk gögüslük yok sana ondan oyle gelmistir. ikiside ayni arac ayni malzeme... aurisin sadece vitesin oldugu bolumu farkli...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.