Şimdi Ara

COROLLA MI AURİS Mİ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
6.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

quote:

Orjinalden alıntı: bilykid

Ben her iki aracı da inceledim. Aurisin iç donanım malzeme kalitesi Corollaya göre daha kötü.
    İkisinden birini tercih etsem Corollayı tercih ederdim. Aynı ikilemi yaşadım.
    Ama ben full donanımlı Honda Jazz Elit aldım. İyiki de almışım.

nasi ya daha kotu ? dizelde cift renk gögüslük yok sana ondan oyle gelmistir. ikiside ayni arac ayni malzeme... aurisin sadece vitesin oldugu bolumu farkli...

yok arkadaşım AURİS in kaliatesi biraz daha düşük corollaya nazaran

• quote:

Orjinalden alıntı: clio_TR

quote:

quote:

Ben her iki aracı da inceledim. Aurisin iç donanım malzeme kalitesi Corollaya göre daha kötü.

nasi ya daha kotu ? dizelde cift renk gögüslük yok sana ondan oyle gelmistir. ikiside ayni arac ayni malzeme... aurisin sadece vitesin oldugu bolumu farkli...

helal kardeşim şöle açık sözlü insanları seviyorum. ağzına sağlık.
    ikiside toyota diye aynı kalitede olacak değil ya, işte bunu kabullenemeyen veya her iki aracıda doğru dürüst incelemeden konuşan veya inceleselerde anlayamayan arkadaşlara hayırlı olsun aurisleri. iyi inceleyen ve corolla düşünen arkadaşlarada corollaları hayırlı olsun.
    ha şu var dersenizki kalite farkını kabul ediyorum ama olsun ben hb istiyorum zevkim o ona bişey diyemez kimse, ama yok ikiside aynı kalitede denmesi kabul edilemez....

• quote:

Orjinalden alıntı: magmatic

quote:

quote:

quote:

helal kardeşim şöle açık sözlü insanları seviyorum. ağzına sağlık.
    ikiside toyota diye aynı kalitede olacak değil ya, işte bunu kabullenemeyen veya her iki aracıda doğru dürüst incelemeden konuşan veya inceleselerde anlayamayan arkadaşlara hayırlı olsun aurisleri. iyi inceleyen ve corolla düşünen arkadaşlarada corollaları hayırlı olsun.
    ha şu var dersenizki kalite farkını kabul ediyorum ama olsun ben hb istiyorum zevkim o ona bişey diyemez kimse, ama yok ikiside aynı kalitede denmesi kabul edilemez....

sayin cok bilmiş birinin dizelini birinin benzinlisini incelediysen evet aralarinda cok fark var..

iki aracinda gögüslükleri ayni sen gelmiş kalite farki var diyorsun.

hic gitmediysem senin 4-5 katin toyotaya gitmis ve sende fazla teste cikmisimdir... onceki sirketimde toyota acentemizdi 2 ayda bir gidiyordum 3,5 senedir. auriste corollada ilk geldiği gun teste cağirildim ondan sonrada 5-6 kez gittim.

zaten arkadasim calisiyor. ondanda iyi bilirsin sen gerci satiş şefi kendisi...

dizelle benzinli arasinda birak gögüslüğü koltuk doseme kalitesi farki bile var.....

ikisininde full benzinlisini icele anlarsin.....

o banlarida kendine sakla.....

resimleride iyi incele istersen.

auris.....

COROLLA MI AURİS Mİ?

COROLLA MI AURİS Mİ?

corolla

COROLLA MI AURİS Mİ?

COROLLA MI AURİS Mİ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunberber -- 15 Ekim 2007; 10:12:53 >

• Bakın ben de Corolla kullanıcısıyım hatta 98-99 ve 2004 model Corollam oldu.Arkadaşlar bazen dalga bile geçiyor neden başka marka da almıyorsun diye.2004 modeli alırken aslında hatcback istemiştim ama hurda muhabbeti yüzünden ve o modelde de İngiltereden geldiği için neredeyse 2 aya kadar bekleme süresi olduğundan sedan aldım.Auris lafı ilk çıktığında heyecanlandım ve de bayilere geldiği anda gidip inceledim daha sonra servise gittiğimde de tekrar tekrar baktım ve kesin düşüncem sedan modelin içinin daha kaliteli olduğu yönüne.Örneğin Civic te Leonlarda filan da sert plastik var ama dokunduğun zaman kaliteli ve sağlam bir yapıda,insan şikayet edemiyor.Auriste ise o ön camın oradaki plastik sert ama sanki incecik ve tak tuk bir yapısı var.Kesinlikle Corolla ile aynı değil.Sadece bu sebepten değil ama ikisinden birini tercih et deseler 5 kapı sevmeme rağmen ben yine sedan alırdım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: iakalinli

Bakın ben de Corolla kullanıcısıyım hatta 98-99 ve 2004 model Corollam oldu.Arkadaşlar bazen dalga bile geçiyor neden başka marka da almıyorsun diye.2004 modeli alırken aslında hatcback istemiştim ama hurda muhabbeti yüzünden ve o modelde de İngiltereden geldiği için neredeyse 2 aya kadar bekleme süresi olduğundan sedan aldım.Auris lafı ilk çıktığında heyecanlandım ve de bayilere geldiği anda gidip inceledim daha sonra servise gittiğimde de tekrar tekrar baktım ve kesin düşüncem sedan modelin içinin daha kaliteli olduğu yönüne.Örneğin Civic te Leonlarda filan da sert plastik var ama dokunduğun zaman kaliteli ve sağlam bir yapıda,insan şikayet edemiyor.Auriste ise o ön camın oradaki plastik sert ama sanki incecik ve tak tuk bir yapısı var.Kesinlikle Corolla ile aynı değil.Sadece bu sebepten değil ama ikisinden birini tercih et deseler 5 kapı sevmeme rağmen ben yine sedan alırdım.

dostum incelediğin dizelmiydi benzinlimi..??

ilk etapda gelenler comforttu ve dizeldi.

elegant değildi teste ciktiklariniz....

simdi elegantlarda showroomlarda onada bir bak

incelerken dikkat et ikiside benzinli elegant olsun......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunberber -- 15 Ekim 2007; 10:38:34 >

• En son bir kaç ay önce baktım ve benzinli elegant olduğuna eminim hatta Ankara Toyan Plazada bu modeli 17 cantlar,spor helezonlar, spoiler, çit egzos,cam filmleri vs acayip yapmışlardı fiyatı da 52 milyar civarına çıkmıştı
  • @ceyhunberber

dizel olanın mı kalitesi daha iyi benzinlinin mi? şimdi kafam karıştı ???

AYRICA ALDIĞIM SON DAKİKA TÜYOLARINA GÖRE ARALIKDA TOYOTA DA 5.000İNDİRİM OLACAKMIŞ

MUHBİR: PEUGEOUT BİLGİ İŞLEM MÜDÜRÜ
  • quote:

@ceyhunberber

AYRICA ALDIĞIM SON DAKİKA TÜYOLARINA GÖRE ARALIKDA TOYOTA DA 5.000İNDİRİM OLACAKMIŞ

yok dostum dizeller daha kotu benzinliden hem malzeme hem donanim olarak

inmesi lazim bencede isabet olur

• quote:

toyota ikilemi yaşayıp aurisin kalitesini kötü bulmuş ve ardından honda jazz almışsınız o da ilginç. jazz bunların yanında takoz kalır bence.
  • quote:

yaw yapmayın dizel benzinli arasında malzeme kalitesi farkı olur mu?
    comfort ile elegant arasında sadece koltuk döşemesinde farkı var, deri direksiyon ve vites aynı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yeknet

quote:

toyota ikilemi yaşayıp aurisin kalitesini kötü bulmuş ve ardından honda jazz almışsınız o da ilginç. jazz bunların yanında takoz kalır bence.

doğru söze ne denir

• quote:

quote:

yaw yapmayın dizel benzinli arasında malzeme kalitesi farkı olur mu?
    comfort ile elegant arasında sadece koltuk döşemesinde farkı var, deri direksiyon ve vites aynı.

çift renk gogusluk kalite farki değilmi ?
  • konunuza geç baktım kusura bakmayın okuduğum kadarıyla arabayı adanadan alcaksınız eğer imkanınız varsa onatça ve balkaroğlundan ayrı ayrı fiyat almanızı tavsiye ederim bazen fiyatlarda fark olabiliyor.

quote:

@ceyhunberber

• çok az indirim yapıyorlar ya 500 d4d de 1milyarda benzinlide sizce az değil mi bu indirim bile sayılmaz yaw yok satıyorlar tabi de yani bence az daha indirmeliler siz corolla alanlar kaça aldınız?ne kadardan ne kadara indirdiler.Yeni konu açıyorum bu konu hakkında
  • quote:

değil arkadaşım , aynı plastik parça bej rengi olunca daha kaliteli mi oluyor?
  • quote:

quote:

değil arkadaşım , aynı plastik parça bej rengi olunca daha kaliteli mi oluyor?

bencede kalite farkı değil ama arkadaş sanırım bej rengi genelde lüx arabalrda makam araçlarında kullanıldıgından biraz daha lüx gibi fakat aradaki fark sadece renk COROLLASI OLAN ARKADAŞLAR NE KADAR İNDİRİM ALDINIZ ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: rainyday

quote:

quote:

doğru söze ne denir

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.