Şimdi Ara

corolla terra 1.4 d-4d mm aldım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • corolla terra 1.4 d-4d mm aldım formda alan varsa veya aracı tanıyan varsa yazsın lütfen.

• aracı tanımadan mı aldın ?
    Türk milleti olarak hepimiz tembel olduğumuz için,google da iki satır yazıp arama yapamadığımız için böyle sorular böyle güzide
    forumlarımızda her zaman yer alacaktır.
    Google'a giriyosun aynen corolla terra dizel yada 1.4 d-4d yazıyosun,istemediğin kadar yol testi,sorun vs bulup okuyorsun.
  • selam
    evet internet özürlü oldugumda haklısın aracı tanıyormusunki
  • İnternet özürlü olduğunu kabul etmiyorum ...
    Buraya üye olup foruma msj atabiliyorsan kendine haksızlık ediyorsundur.
    Google'dan bir araştırsana,özrünü biraz köreltelim,ışıldayan demiri parlatalım hadi .
  • anlaşıldı sen araçla degil benim parlatacaklarımla ilgileniyorsun
  • ne oldu TOTİK parlatıyorduk
  • Burada bana laf atmak yerine gir de google'a terra 1.4 d-4d yaz bakalım,neler çıkacak karşına ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben inetnet te de araştırdım arabayıda aldım senin yorumun varmı araç hakkında
  • hocam sen anlat da,

biz senin sayende tanıyalım biraz arabayı
  • merhaba
    ben 10 yıdır toyota ya biniyorum gerçekten sorunsuz araçlar.dizeli geldiginde teretdütlerim oldu ama test sürüşünden sonra o teretdütlerim gitti.araç 1.4 90 beygir triptonik şanzuman performansı gayet iyi yakıtı şehir içi 5.5 lt içi ve bagajı gayet geniş.ideal aile arabası.

tabiki yeni geldi araçlar benzinliler gibi olursa gayet iyi bakalım görecegiz.
  • nekadar a nerden aldın liste fiyatından indirim yaptılarmı
  • mustafa
    33.500 ytl aldım evet indirim yaptılar.liste fiyatı 35.400 ankara dan aldım
  • sağol bende 98 megane var onu değiştirmeyi düşünüyorum ole bi araştırıyorum ben ist dayım yinede sağol
  • burda çok kurt var....

• arkadaşım foruma bakarsan toyota 1.4d hakkında bir sürü konu var.boşu boşuna konu açma.
  • serkes
    rahatsızmı oldun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.