Şimdi Ara

corolla triger kayışı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 1991 model corolla xl 1600 16 V motorda triger kayışı var mı? yoksa eski sistem külbütör çubuklu mu?

• anlaşılan kimse bilmiyor ya da ben konuyu yanlış yere açtım.
  • yok ya onlarda v kayışı var die biliom

şaka ya anlamam arabalardan ama baktm kimse yazmamış içim elvermedi boş bırakmaya .. önemli bi konuya benzio
  • bak arkadaş.senin arabanda triger kayışı var 90000 kmde bir değişir.ortalama alman malı kayış taktırırsan 100-120 arası değiştirirsin.benim araba 93 model geçen hafta değişti.triger,vantilatör kayışı,buji,hava filtresi 135 ytl tuttu.başka bi sorun varmı?
  • teşekkürler arkadaşım. arabayı daha yeni aldım. hemen bi servise götürüp kontrol ettiricem. sağolasın.
    quote:

Orjinalden alıntı: murattrm

bak arkadaş.senin arabanda triger kayışı var 90000 kmde bir değişir.ortalama alman malı kayış taktırırsan 100-120 arası değiştirirsin.benim araba 93 model geçen hafta değişti.triger,vantilatör kayışı,buji,hava filtresi 135 ytl tuttu.başka bi sorun varmı?
  • 2001 Terra'lar için zincir sistemi olduğunu biliyorum...Daha önceki modeller için tam bilgim yok ama kayış olması lazım...
  • TRIGER KAYISI VAR
    44 YTL FIYATI VAR ORG.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Triger kayışı koptu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benim araçta trigger zinciri var diye biliyorum. Hangi modellerde ve hangi yıllardan sonra trigger zinciri takıldı bunu bilen arkadaşlar varsa yazabilirmi tek tek sormayalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: oorioon

benim araçta trigger zinciri var diye biliyorum. Hangi modellerde ve hangi yıllardan sonra trigger zinciri takıldı bunu bilen arkadaşlar varsa yazabilirmi tek tek sormayalım

2001 MODEL YANI YUVARLAK FARLININ BI UST MODELINDE
    ZINCIR LI SISTEM VAR
    ZZE112-
    ZZE111 MODELLERI YANI
    ZZE121 ===> ILERISINDE DE ZINCIR KULLANILMAKTADIR
    2001 MODEL ONCESI TRIGER KAYIS LARI BULUNMAKTADIR
  • Konu biraz hortlamış olacak sanırım ama kayış ve rulman seti olarak servis ne marka kullanıyor bilen varsa yardım rica edebilirmiyim?
    Servis dışında birisine güvenebilirmiyim bilmiyorum kayış ve rulman seti olarak aralarında ( iki marka arasında ) fiyat farkı olmamasına rağmen markalar arası tereddütte kaldım markalar GMB ve GATES siz hangisini önerirsiniz veya bu markalardan kullanan varmı ? Son olarak bahsettiğim markalarda servis malzemesi gibi 100000 kullanabilirmiyim?
    Cevaplar için şimdiden teşekkürler saygılarımla...
    Mehmet özgürtepe
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.