Bildirim
corona virisü varken avm gitmek
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
riskseverler vardır bu neden insanlar everest'e tırmanıyor,100katlı binanın çatısında akrobasi yapıyor yada neden günde 1 paket sigara içiyorlar gibi bir soru
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 12 Mart 2020; 23:44:26 > -
mantıklı :D -
Kişisel hijyene dikkat eden genç ve sağlıklı biriysen neden korkasın -
çocukta getiriyorlar -
Fişek gibiyim hiç umrumda değil dokor bey.quote:
Orijinalden alıntı: Cosmic Love
Kişisel hijyene dikkat eden genç ve sağlıklı biriysen neden korkasın -
Bu düşük iq lar yayıyo zaten virüsü
Ceremesini masum insanlar cekiyor.
Sorumluluk nedir bilmez hayvan alayı
Ve malesef bu tipler oldugu surece istedigin kadar okul kapat sadece virusun hizi biraz azalır -
Sen ölmeyebilirsin ama senin yuzunden infekte olan bir yaşlı veya hamile ölebilir.
Kafayi kullan saksı mı o -
Aynen gezmeyin de bitsin şu iş tamam gençlere pek etkisi yok ama virüsü yayıyorsunuz bilmeden kardeşim. -
Bunların bir heyecanı var. Virüsten ölmenin heyecan neresinde ?
Bizim millet sorumsuzdur. Bu virüs ülkeyi kırıp geçirir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faber12 -- 13 Mart 2020; 0:2:31 > -
istinye parkima gidip 2li ekonomik King bilmem ne menüsünü yiyip döndüm hocam. bolca elimi yıkadım ama -
işin ucunda ölüm ve acı çekme ihtimali varsa heyecanlıdır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 13 Mart 2020; 0:3:43 > -
Corona fitilini ateşlerse gerisini sen düşünquote:
Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip
Fişek gibiyim hiç umrumda değil dokor bey.
Alıntıları Göster -
Bir şey olacağını sanmıyorum. O yüzden her yere gidiyorum. -
O zaman işe güce de gitmeyin evden çıkmayın,ne kafalar varya sanki avmler maden ocağında -
isinye park avm ye bayılıyorum ya, içerisi çok güzel saray gibi yapmışlar muazzam bir avm -
Yaşlılar, ek hastalığı olanlar, bağışıklığı baskılanmış kişiler senin bulaştıracağın grip, nezle, ishal etkenleri gibi herhangi bir mikroptan ölebilir, Corona olunca mı dank etti? O zaman ömür boyu dışarı çıkma -
Avmde çalışanlar ne yapsın kardeşim? Kolonya dökmekten ellerim çatladı geçtiğim yerler bayramda misafirliğe gidilmiş yaşlı evi gibi kokuyor. -
Konu sahibine hak vermemek elde değil, ana konuda da belirtmiştim, insnalar AVM bağımlısı olmuşlar. -
Hocam çalışan insana kimse bir şey demek istemiyor, o insanlar orada zorunluluktan oradalar. Starbucks'ta caramel macciato denilen kalori bombardımanı kahveden hallice şeyi içen instagram kızları vs o tarz insanlara yönelik bir eleştiri bu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tP4sha -- 13 Mart 2020; 1:7:55 >
Sen ölmeyebilirsin ama senin yuzunden infekte olan bir yaşlı veya hamile ölebilir.
Kafayi kullan saksı mı o |
Bu düşük iq lar yayıyo zaten virüsü
Ceremesini masum insanlar cekiyor. Sorumluluk nedir bilmez hayvan alayı Ve malesef bu tipler oldugu surece istedigin kadar okul kapat sadece virusun hizi biraz azalır |
Yaşlılar, ek hastalığı olanlar, bağışıklığı baskılanmış kişiler senin bulaştıracağın grip, nezle, ishal etkenleri gibi herhangi bir mikroptan ölebilir, Corona olunca mı dank etti? O zaman ömür boyu dışarı çıkma
|
Bir şey olacağını sanmıyorum. O yüzden her yere gidiyorum.
|
O zaman işe güce de gitmeyin evden çıkmayın,ne kafalar varya sanki avmler maden ocağında
|
Avmde çalışanlar ne yapsın kardeşim? Kolonya dökmekten ellerim çatladı geçtiğim yerler bayramda misafirliğe gidilmiş yaşlı evi gibi kokuyor.
|
Benzer içerikler
- musluktan soğuk su akmıyor
- kulak arkası neden kokar
- devlet hastanesinde psikiyatriye gitmek
- yemek borusunda hap kalması
- mazot içmek mide bulantısına iyi gelir mi
- exxen filmleri
- elektrikli bebek arabası
- telegram indirim kanalları
- yeşil nasim
- arçelik güneş enerjili klima fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X