Şimdi Ara

corona virisü varken avm gitmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • inanın artık anlayamıyorum avmde insan sayısı azaldı ama halen avmlere gelip gezenler yemek yiyenler var
    avmleride kapatcaklarını hiç sanmıyorum

• riskseverler vardır bu neden insanlar everest'e tırmanıyor,100katlı binanın çatısında akrobasi yapıyor yada neden günde 1 paket sigara içiyorlar gibi bir soru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 12 Mart 2020; 23:44:26 >
  • mantıklı :D
  • Kişisel hijyene dikkat eden genç ve sağlıklı biriysen neden korkasın
  • çocukta getiriyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cosmic Love

Kişisel hijyene dikkat eden genç ve sağlıklı biriysen neden korkasın
    Fişek gibiyim hiç umrumda değil dokor bey.
  • Bu düşük iq lar yayıyo zaten virüsü
    Ceremesini masum insanlar cekiyor.
    Sorumluluk nedir bilmez hayvan alayı

Ve malesef bu tipler oldugu surece istedigin kadar okul kapat sadece virusun hizi biraz azalır
  • Cosmic Love kullanıcısına yanıt
    Sen ölmeyebilirsin ama senin yuzunden infekte olan bir yaşlı veya hamile ölebilir.

Kafayi kullan saksı mı o
  • Aynen gezmeyin de bitsin şu iş tamam gençlere pek etkisi yok ama virüsü yayıyorsunuz bilmeden kardeşim.
  • Bunların bir heyecanı var. Virüsten ölmenin heyecan neresinde ?

Bizim millet sorumsuzdur. Bu virüs ülkeyi kırıp geçirir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faber12 -- 13 Mart 2020; 0:2:31 >
  • istinye parkima gidip 2li ekonomik King bilmem ne menüsünü yiyip döndüm hocam. bolca elimi yıkadım ama
  • işin ucunda ölüm ve acı çekme ihtimali varsa heyecanlıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 13 Mart 2020; 0:3:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip

Fişek gibiyim hiç umrumda değil dokor bey.

Alıntıları Göster
    Corona fitilini ateşlerse gerisini sen düşün
  • Bir şey olacağını sanmıyorum. O yüzden her yere gidiyorum.
  • O zaman işe güce de gitmeyin evden çıkmayın,ne kafalar varya sanki avmler maden ocağında
  • Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    isinye park avm ye bayılıyorum ya, içerisi çok güzel saray gibi yapmışlar muazzam bir avm
  • Yaşlılar, ek hastalığı olanlar, bağışıklığı baskılanmış kişiler senin bulaştıracağın grip, nezle, ishal etkenleri gibi herhangi bir mikroptan ölebilir, Corona olunca mı dank etti? O zaman ömür boyu dışarı çıkma
  • Avmde çalışanlar ne yapsın kardeşim? Kolonya dökmekten ellerim çatladı geçtiğim yerler bayramda misafirliğe gidilmiş yaşlı evi gibi kokuyor.
  • Konu sahibine hak vermemek elde değil, ana konuda da belirtmiştim, insnalar AVM bağımlısı olmuşlar.
  • Askngnc kullanıcısına yanıt
    Hocam çalışan insana kimse bir şey demek istemiyor, o insanlar orada zorunluluktan oradalar. Starbucks'ta caramel macciato denilen kalori bombardımanı kahveden hallice şeyi içen instagram kızları vs o tarz insanlara yönelik bir eleştiri bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tP4sha -- 13 Mart 2020; 1:7:55 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.