|
Coronavac yani bilinen adıyla Çin aşısı için gönüllü oldum. Soruları alayım.
-
-
hocam şuan gerçek aşı olduysan ateşin felan çıkması lazımdı varmı şuan ateş
-
yerinde olsam youtube kanalı açar her gün 5 DK lık durum raporu videosu yapardım.
-
Cuma günü oldum aşıyor. Cumartesi akşamı ise 37.1 gibi çok düşük bir ateş gördüm ama yarım saat sonra geçti -
Hocam öncelikle insanlık için gönüllü olmanızdan dolayı teşekkür ederim. Aşıdan sonra psikolojik olarak kaygılarınız oldu mu? 1 ay sonra antikor seviyenize bakmayı düşünüyor musunuz? Ayrıca size aşı yapan doktor yada hemşirelerden aşı olan oldu mu ve onlara sorular sordunuz mu?
-
Merhaba hocam teşekkür ederim. Hiçbir psikolojik kaygım olmadı çünkü çok araştırarak bu işin içine girdim. Zaten bizi yönlendiren kişilerde doktordu. Bilinenin aksine Türkiye’de bir çok doktor bu aşıyı çoktan olmuş vaziyette. Bir ay sonra evet antikoruma baktırmayı düşünüyorum hatta düşünmüyorum yaptıracağım. Bir çok kişiye bu aşı yapıldı, zaten yapılması da gerekiyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: berkans
Merhaba hocam teşekkür ederim. Hiçbir psikolojik kaygım olmadı çünkü çok araştırarak bu işin içine girdim. Zaten bizi yönlendiren kişilerde doktordu. Bilinenin aksine Türkiye’de bir çok doktor bu aşıyı çoktan olmuş vaziyette. Bir ay sonra evet antikoruma baktırmayı düşünüyorum hatta düşünmüyorum yaptıracağım. Bir çok kişiye bu aşı yapıldı, zaten yapılması da gerekiyor.Bende aşı Türkiye ye geldiğinde ilgili kurumlardan onay alırsa yaptırmayı düşünüyorum. Büyük ihtimal Coronavac bulabileceğiz sadece, sizde yaptıralı 4 gün olmuş herhangi bir baş ağrısı,eklem ağrısı gibi yan etkisi oldu mu ?
-
Şimdi artık size virüs bulasmayacak oylemi -
Bende sadece cok hafif bit ates oldu, asinin hemen ertesi gunu. Su ana kadar benim gozlemledigim en guvenilir olan coronavac. Zaten hocalarda bunu soyluyor. -
Hayir ole bir sey yok. Surec su sekilde isliyor. İlk asidan iki hafta sonra ikinci asi geliyor. Ondanda 14 gun sonra vucutta yeterli antikor olusuyor. Ama halen yine corona kapma riski var. Sadece olumcul olmayacagini belirtiyorlar -
Fıstıklı -
Anlam?? -
quote:
Orijinalden alıntı: berkans
Anlam??hocam antikorların oluşursa düzeylerini bize aktar ve maskeyi çıkarıp gez bakalım bulaşıcakmı bu virüs çünkü maskeyle devam edersen öncü olamazsın virüse maruz kalmanız lazım gönüllüler olarak
-
Helvan fıstıklı mı olsun?
-
Guzel detay. Doktorun bile aklina gelmemisti. Herkesi opecem. -
Bulaşır ama hafif atlatır
bu aşının koruyuculuğu baya düşük çıkmış yalnız diğer ülkelerde
-
Hocam bir kaynak var mı acaba rica etsem? -
"If it ain't broke don't fix it" yani "birşeyin sorunu yoksa, onu düzeltmeye çalışmayın" sözünü daha önce duydunuz mu -
Ne alaka hocam ? -
Hasta değilken "hasta olabilirim" endişesiyle aşı olmak... Bu alaka.
Benzer içerikler
- cetryn kullananlar
- çiğ süt içilir mi
- mucovit-c 1200 kullanıcı yorumları
- grafen nedir vücuttan nasıl atılır
- plaquenil kullananlar yorumları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X