Şimdi Ara

Corsa B Kulübü (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.222
Cevap
33
Favori
228.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Zamanında 4 tırnaklı iridyumlardan bile kullandım 98 ecotec imde ama herkesten duyduğum tek tırnak ince manyetolu buji tavsiye ediyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgahandevrim

Zamanında 4 tırnaklı iridyumlardan bile kullandım 98 ecotec imde ama herkesten duyduğum tek tırnak ince manyetolu buji tavsiye ediyorlar.
    Merhaba arkadaşlar. Dün itibariyle ben de bir 98 model Corsa Swing sahibiyim. Bir listeden bahsediyor, beni de eklerseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Semsuri

Merhaba arkadaşlar. Dün itibariyle ben de bir 98 model Corsa Swing sahibiyim. Bir listeden bahsediyor, beni de eklerseniz sevinirim.

Alıntıları Göster
    merhaba 99 model corsa 1.2 swing 16 valf.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrehan.1

merhaba 99 model corsa 1.2 swing 16 valf.

Alıntıları Göster
    iyi forumlar

günlük en az 40 km yol yapıyorum.kmde 45 kuruş yakan tiguanla biraz masraflı oluyor.gittiğim yollarda hafif bozuk olduğundan arabama da kıyamıyorum.1.2 motor corsa almayı düşünüyorum.lpg uyumu nasıldır.yakıtı nasıldır.yardımcı olursanız sevinirim.almayı düşündüğüm araba linkte.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-acil-satilik-sorunsuz-temiz-corsa-175244967/detay/

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetkry

iyi forumlar

günlük en az 40 km yol yapıyorum.kmde 45 kuruş yakan tiguanla biraz masraflı oluyor.gittiğim yollarda hafif bozuk olduğundan arabama da kıyamıyorum.1.2 motor corsa almayı düşünüyorum.lpg uyumu nasıldır.yakıtı nasıldır.yardımcı olursanız sevinirim.almayı düşündüğüm araba linkte.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-acil-satilik-sorunsuz-temiz-corsa-175244967/detay/

Alıntıları Göster
    5 Sene önce Corsa b 1.2 16V swing sahibiydim şimdi ise yine Corsa B 1.6 16V Gsi sahibiyim. Anlayacağınız Corsa B'den vazgeçemedim.

Öncelikle @mehmetkry arkadaşımın sorusuna yanıt vereyim.

1.2 Swing gayet güzel bir araç lpg ile uyum sıkıntısı yok fakat 1.2 motor lpg ile birleşince düşük devirlerde biraz hantal kalabilir beklentilerinizi karşılamayabilir. Bozuk yoldan kastınız köy yoluysa Corsa size göre bir araç değil. Bide unutmadan 1.2 motorlarda klimayı 3 ve 4 kademede açtığınız zaman titreme yapıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetkry

iyi forumlar

Hocam merhaba,

İlandaki aracın sahibiyim. Kazası belası sorunu yoktur. 13.250'ye satabilirim ilgilenirseniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayboraege -- 16 Ağustos 2014; 16:14:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sergür

teşekkürler en kısa sürede değiştireceğim ...
    aracım dizel arac gibi çalısmaya basladı artık :( sanki kadehlerden ses geliyor yag degısımı yaptım acaba yag kadehın bırıne veya bırkacına ulaşmıyor sankı ? yag filtresinin bunda bı etkisi olabılır mı ?
    Benide alın corsa 1.4 gls 98
  • 99 Gls 1.4 16v aranıza katıldım.Yakıtı cidden daha ölçmedim.40 kr yakıyor tahminimce düz benzinli.Lpg düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: linksiz

99 Gls 1.4 16v aranıza katıldım.Yakıtı cidden daha ölçmedim.40 kr yakıyor tahminimce düz benzinli.Lpg düşünüyorum.
    98 1.4 swing 140.000'de benzinde 40 kuruş lpg'de 30 kuruş yakıyor istanbul içi tüketimler normal mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulvi1976

98 1.4 swing 140.000'de benzinde 40 kuruş lpg'de 30 kuruş yakıyor istanbul içi tüketimler normal mi?

Alıntıları Göster
    Aracın piyasası nedir dostlar 1998 1.4 swing için ayrılmak istemesemde model yükseltme sebebiyle.
  • arkadaşlar 2000 model 1.2 swing klimalı önerirmisiniz bilgi almak istiyorum 130 binde kazasız 13.250 tl istiyorlar bu para verilir mi bu araca ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çoga

arkadaşlar 2000 model 1.2 swing klimalı önerirmisiniz bilgi almak istiyorum 130 binde kazasız 13.250 tl istiyorlar bu para verilir mi bu araca ?
    bir kaç gün önce 2000 1.4 GLS aldım, 80 bin km'de benzinli sıkı pazarlıkla 13 400 tl ye aldım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glycerine

bir kaç gün önce 2000 1.4 GLS aldım, 80 bin km'de benzinli sıkı pazarlıkla 13 400 tl ye aldım..

Alıntıları Göster
    cok ıyı fıyata almişsın hayırlı olsun bende 14750 ye aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: onefretimcezam

cok ıyı fıyata almişsın hayırlı olsun bende 14750 ye aldım

Alıntıları Göster
    aracım 2000 16 v 187000 de
  • cok ıyı
  • corsa b 1.2 nz 1994 model özellikle motor soğukken gelen metal çarpma sesleri var. motor devriyle uyumsuz çıtırtı gibi. titreyen bi aksam gibi. ama gaza duyarlı. duyan bilen var mı? ne olabilir. ustaya gidiyom yolda ısınıyo ses kesiliyor. bi gece yatıcak sanayide en sonunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 75hp

corsa b 1.2 nz 1994 model özellikle motor soğukken gelen metal çarpma sesleri var. motor devriyle uyumsuz çıtırtı gibi. titreyen bi aksam gibi. ama gaza duyarlı. duyan bilen var mı? ne olabilir. ustaya gidiyom yolda ısınıyo ses kesiliyor. bi gece yatıcak sanayide en sonunda.
    1999 , 1.2 16V 116 BİN km değişen yok, kucuk boya rütuşları var . tüp yok. klima yok. 12.750 son fiyata anlaştık.
    pzt cevap vereceğim. Nasıl fiyat sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalemlikek

1999 , 1.2 16V 116 BİN km değişen yok, kucuk boya rütuşları var . tüp yok. klima yok. 12.750 son fiyata anlaştık.
    pzt cevap vereceğim. Nasıl fiyat sizce ?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar merhabalar
    bende de 1997 opel corsa 1.4 16 valf gls var
    aracıma lpg taktırmak istiyorum.sizce hangi marka lpg taktırmalıyım.
    bana önerilerinizi ve sebebini söylerseniz sevinirim
  • kalemlikek kullanıcısına yanıt
    km si çok iyi muayene sorgulama yapın km gerçek mi kontrol edin. fiyat normal hatta uygun gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 75hp

km si çok iyi muayene sorgulama yapın km gerçek mi kontrol edin. fiyat normal hatta uygun gibi.

teşekkür. araç sahibi bayan, 10 senedir kendi kullanıyor , hastane de çalısıyor ve günlük 8 km yol yapıyor.
    iç kısımda deforme olmuş bölümler var ama opelgm den parçaları alıp değiştirmeyi düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.