Şimdi Ara

Corsa B Kulübü (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.222
Cevap
33
Favori
229.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar corsa arıyorum ilgilenen arkadaşlardan pm bekliyorum.
  • merhaba hocam
    1998 1,4 swing beyaz renk, lpg+benzin 140000'de şu an düşünürseniz.
  • 2 gün önce evin ikinci arabası olarak 99 1.2 16v swing aldım. İnanılmaz hoşuma gitti
    2012 astra 1.6 garajda duruyor :)
  • 75hp 7 kullanıcısına yanıt
    Bire bir aynı araçtan ben de aldım. Bendekinde LPG de mevcut. Çekişine alışmak uzun sürdü ama şehiriçi 25 kuruş harcıyor olması güzel. Ama probleminiz hakkında fikrim yok pek anlamıyorum.
  • 7.5 yakıyorum kasarak. ama benimki benzinli. sonuçta yaşlı araba... yürürde iyi ama eskiyen parçalar masraf açıyo zamanla. debriyaj balatası ve ön frenleri takım olarak değiştirdim 650 lira gitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1998 Corsa 1.4 8v arden mavi 113 bin kmde ,düşünürsen pm.
  • corsa d ciler nerede yahu.Bizim için yer yok mu :)
  • Arkadaşlar bilmiyorum sizde aynı dertten muzdaripmisiniz fakat benim çok başımı ağrıtıyor. 2000 model 1.4 gls sahibiyim. malum havalar kışa dönüyor, yağmur ve buğulanma aynalarda sıkıntı yaratıyor.. dikiz aynalarında çok yağmur birikiyor haliyle sağdan soldan göremiyorum. trafikte giderkende bezle ayna silmekte hiç hoşuma gitmiyor.. Sizin başınıza bu tip olay gelmiyor mu bu gibi durum da ne yapıyorsunuz?

Birde benim arabada dikiz aynaları elektrikli yada ısıtıcılı değil, dünde sol aynamı kırmışlar, internette baktım elektrikli aynalarda var. Acaba diyorum elektrikli ısıtıcılı aynalardan alsam, benim arabama takılabilir mi? Malum şuankiler elektrikli ve ısıtıcılı falan değil?
  • 98 Swing 1.4 Otomatik nasıldır?

• arkadaslar 97 model gls 1.4 16 walf bir arac sizce bu modeli nasil yakit perfomans saglamlik v.b birde bu modeljn kronik sorunlari varmi ?

• kronikyorgun kullanıcısına yanıt
    motoru bilemem ama şasi ve iç yapısı sağlam, işçiliği kaliteli, kasası eskimemiş yuvarlak hatlı olduğu için. motor LPG görmemişse o da iyidir tahminin. benim araç gayet sağlıklı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neferzade kullanıcısına yanıt
    ARKADAŞLAR merhaba benim 2000 model beyaz 1,2 siwing var arabaya tüp taktıralı 6 ay kadar oldu ve tüpte kullanırken tekleme yapıyor yardımcı olurmusunuz sorun nedir nerden kaynaklanıyor. bujileri değiştirdim. bobini değiştirdim. bosch marka sıfır orjinallerini taktırttım ama hala tekleme yapıyor çok sinir bozucu rahatsız oluyorum artık lütfen yardımcı olun?
  • 1997 model corsa swing 8 valve aldım 2 hafta önce evin 2. arabası olarak. Diğer aracım qashqai. eşim qashqai ye ben corsaya talim. Araç orjinal 130.000 de ilk sahibindendi.hiç tüp takılmamış.2 hafta benzinle kullandım ama can yakıcı oldu biraz.km de 40 kuruş yaktı. Dün aldesa lpg taktırdım.Bakalım söylenene göre 25 kuruş civarlarında tüketim bekliyorum.Bir iki haftaya belli olur.
  • skyrunner35 S kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun kaça aldınız hocam?

• skyrunner35 S kullanıcısına yanıt
    bendede 98 swing var 97 deki motorla aynı motor km de hava durumuna göre degişiklik göstersede 26 kuruş yakıyor kışın ortalama LPG 2.450 ve 2.5 ken
  • SLCKONDG S kullanıcısına yanıt
    Tekleme galiba bu arabaların sorunu gibi Bendede kalkışta eğer 2 ile kalkarsam yada 1 le kalkarken normal gaz verirsen tekliyor araba biraz çok gaz pompalamak gerekiyor arabaya teklememesi için aynı durummu sizinkide ? Benzinde ise yağ gibi gidiyor araba Benzinle ne kadar yakıyor tam bilmedigimden hiç kullanmadım ama yazın denemeyi planlıyorum .
  • Arkadaşlar 99 gls aracım var.Tüp taktırdık sorun yoktu ama son sıralar teklemeye başladı.Sizce nereden kaynaklanıyor ?

• Selam benimde opel corsa 2000 model 1.2 swing var.

• Araci alali 4 ay oldu aldigimda 134bin deydi Bugun 139bin de arac aldgimdan itibaren surekli masraf cikartiyor ariza lambalari sanki ayarlanmis gibi her ay biri yaniyor sogudum aractan.
    Simdide ekzoz gazi ariza lambasi yaniyor.

Aracim benzinli 09.12.2014 de tup taktirdim 1000km oldu p.tesi tup taktirdigim yere gidecem insallah tup ile ilgilidir.cunku bu araca masraf yapmaktan biktim.
    Devami pazartesi yazacam tupcuden sonra...hayirli aksamlar.

• tumay_aktas T kullanıcısına yanıt
    Bendede 2000model corsa var bayagi bi hararet isigi ile beni uzmustu bu arabalarda fan zaten 95 de aciyor. Sicagi seven bir motora sahip bendeki hararet sorunu isi müsüründen kaynaklaniyormus ustaya goturdum onuda halletti cok sukur

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.