Şimdi Ara

Corsa B Kulübü (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.222
Cevap
33
Favori
229.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yere çok yakınmış bu araçlar ben Palio'ya döndüm.
  • 99 MODEL
    134 binde
    klimalı
    airbag
    sadece arka bagaj kapagında lokal boya
    değişen veya başka boya yoktur.

ruhsata işli lavato lpg 1 yıldır var.

bakımları yapıldı.akü filtre balata yeni değişti
    tarafımdan bizzat itinayla boya koruma ve cila işlemleri rutin olarak yapılmıştır.
    3. sahibiyim.

araç yaşına göre çok çok diridir.özenli kullanılmış.

bahcelievler havalimanı arası git gel gunluk kullanımı olan ekonomik aile veya ilk aracı olacaklar için

FİYAT 18.500 TL

ilan ve resimler

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-degisensiz-orjinal-km-de-klimali-99-corsa-213224210/detay/
    mevcuttur

• Selamlar..2000 opel corsa b kullanıyorum..benzin ve lpg de stop ediyor..rolanti motoru ve boğaz kelebeğini temizlettim sorun devam ediyor..çözüm önerisi olan varmı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buraya pek uğrayan yok. opel forumlarında bakın bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar 94 ve 96 1.2 ve 1.4 swinglere bakiyorum butce olarak. Yakiti parca fiyati pahalimi? Uzermi beni? Birde cokmu yasli 94 araba?

• benimki 94 ama trafiğe çıkış 98 mesela. hiç LPG takılmamış, fazla el değişmemiş, kazasız yada ufak kazalı olursa alınır. benim 1.2 45 hp lık tek nokta enjeksiyonlu corsa b şehiriçi dikkat ederek 7,5 lt/100 km yaktı. parça fiyatları iyi. debriyaj balatası değiştim 350, fren disk ve balata değiştim 250, ön tampon çatlaktı 75 e aldım. yerlilerden iyidir, güven veriyi en azından. yol tutuş, direksiyon tepkisi, frenler iyi. üst kapak contası da yağ kaçırdı geçen de 50 civarında verdim. öneririm. kışın tek marşta çalışır, motor bana yetiyo, 1,4 olursa daha da iyi hızlanır.

• Corsa B bombeli orj Jant kapağını istanbulda nerden bulurum arkadaşlar bir yardım hiç bir yerde bulamıyorum ,bir tiyo verebilecek varmıdır acilen.
  • Merhabalar bende de bir 94 model B kasa var. iç kapı döşemeleri önceki sahibi tarafından amatörce değiştirilmiş. internette biraz araştırdım ama bu döşemeleri satan bir yer bulamadım. Nereden bulabilirim acaba?
  • Merhabalar
    1999 1.4 16v GLS otomatik ile aranızdayım, aracın ufak tefek deformasyonları ve boyaları var ama ağır kazası darbesi yok 16 ya aldık.
    2 gündürde sanayide toparlamaya çalışıyoruz. Aracı çok hor kullanmışlar hemen hemen hiçbir bakımı yapılmamıştı.
    Motor çalıştığındaı aşırı bir titreşim oluyordu ve haliyle gürültüde bu sebeple gittik
    Yapılan işlemler ve masrafları
    - İki adet motor kulağı ve bir adet şanzuman kulağı 100 TL'ye alındı
    - Motor yağı, yağ filtresi, hava filitresi, yakıt filitresi toplamda 70 TL'ye alındı
    - Üç adet far ampulü Toplamda 10 TL'ye değiştirildi
    - aracın motor bölümü oldukça sıkışık olduğu için kulakların değişimi yaklaşık yedi saat sürdü ve bakımla birlikte toplamda 150 TL işçilik bedeli ödendi.
    - aracın üzerinde Lovato marka LPG var. LPG filtresi ,sızdırmazlık testi ve gaz ayarı toplamda 40 tl'ye yaptırıldı
    Şuan aracın çalışması gayet rahatladı herhangi bir titreşim yada aşırı gürültü yok yapılması gereken ufak tefek eksiklikleri daha var ancak çok kullanılmayacağı için şimdilik yaptırmayacağım. ayrıca klima kompresöründe de kaçak olduğu için klima şu anda çalışmıyor tamirine çok para gideceği için şimdilik dursun bakalım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Rapunzo R kullanıcısına yanıt
    ben jant kapaklarını zor buldum döşemeleri bulman aşırı zor ancak çıkmacılara bakıcaksın.
  • Rapunzo R kullanıcısına yanıt
    iyi bir dosemeciye yenilerek lazım. orijinali çok zor.

• 2 hafta önce, sıfır km olarak aldığımız 99 model corsa b aracımızı sattık ve 16 senelik corsa b maceramız bitti. Bu 16 senede hiçbir sorun çıkarmadı bize, bakımları haricinde para harcamadık.
  • saygı değer arkadaşlar ben de araç alma niyetindeyim ve 99 model corsa 1.4 gls buldum
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-acill-1999-1.4-gls-cift-airbag-abs-klimali-130-000-km-217237173/detay/
    ilan bu orada 100. yıl diye yazıyor ama sanırım 100. yıl ın karakteristik özelliklerini barındırmıyor ( kapılarda 100 yıl logosu ve maşpiyellerde aynı logolar ve aynalar komple gövde rengi değil) bu araç fiyatı edermi ? yazılan özellikler gerçekten bu modelinde var mı ? ve bu araçların yakıt tüketimi yol tutuşu nasıl bilgi verirseniz çok sevinirim teşekkür ederim

• arkadaşlar mrb.
    Bu aralar ben de otomatik bir araç bakıyorum ve corsa da karar kıldım gibi.
    Otomatiğini kullananlar tavsiyelerde bulunursa sevinirim.
    Selamlar.

• Merhaba Arkadaşlar,

Merak edenler için yakıt tüketimi.

Samsun Ankara

Samsun otogarından Ankara yönüne biraz ilerleyince sağda kalan opette depoyu doldurdum, sayacı sıfırladım.

İlk 30-40 km 140 a kadar bastığım oldu. Sonra sıkıldım 80-90 arasında bir hızla ve devir saati de mümkün olduğunca 2500-3000 arasında kalarak Ankaraya geldim. Hemen depoyu doldurdum.

ücret 90.01
    litre 18.83
    litre fiyatı 4.78

mesafe 389 km

Corsa 1998 X14XE motor kodu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi morcadillac -- 18 Temmuz 2015; 23:17:44 >
  • 100 km de 4.84 lt. 17 yaşına gelmiş makina için çok çok iyi maşallah. LPG yok. gerek de yok.

• UPS kullanıcısına yanıt
    opel servisi ustamın eşi yıllarca kullanmış, şanzımanda sorun yok. ama yakıt fazla, klasik tip otomatik olduğu için. güzel tercih, hayırlı olmasını dilerim. spritmonitor sitesinde aracın yaklaşık tüketimini bulabilirsiniz.

• Arkadaşlar merhaba. Corsa B kullanıcısıyım. Arabamı 2 gün çalıştırmadım. Bugün çalıştırdığımda ve giderken motor arıza ışığı yandı. Bunun sebebi ne olabilir ? Yardımcı olabilir misiniz ?
  • Arkadaslar corsa 1.5 dizel var 2000 model bu kontagin alti sol tarafta kaput acma kolunun ustunde 2 tane cubuk var birseyi acip kapatiyor ne oldgunu ogrenebilirmiyim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemcapar

Arkadaşlar merhaba. Corsa B kullanıcısıyım. Arabamı 2 gün çalıştırmadım. Bugün çalıştırdığımda ve giderken motor arıza ışığı yandı. Bunun sebebi ne olabilir ? Yardımcı olabilir misiniz ?

Arada yakar pis benzinden dolayı eğerki titreme veya stop etme yoksa hiç kafana takmaya gerek yoktur.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.