Şimdi Ara

Corsa B Kulübü (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.222
Cevap
33
Favori
228.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamün aleyküm ,,,, opelci babalar :)))

1994 - 1996 arası opel corsa b arıyorum ,,, tek kapılı olanların fiyatları biraz düşük ,, tek kapılı istiyorum zaten ,, sizce fiyat aralığı nedir ne kdara alınabilinir ??? Bilgi verecm olan abiler var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar enjektor ve pompa temizligi kaca patlar ?
  • beni de ekleyin
    93 corsa b 1.4 si
  • Merhaba arkadaşlar
    1998 model swing 1,4 lpg+benzinli 147.000'de aracımı artık daha büyük bir araç gerektiğinden satmayı düşünüyorum.Fiyat düşüncem 14500 TL.Hidrolik Direksiyon,Airbag,Ön cam otomatik kilit mevcut.130.000'de almıştım sıkıntısız sorunsuz.Almak isteyenler pm'den iletişime geçebilir.
     Corsa B Kulübü

• Elime biraz para geçti.Biraz modifiye yapmayı düşünüyorum.Sizce neler yapmalıyım ?
  • geberit kullanıcısına yanıt
    hocam araç ilk çalıştığında titreme ve nadiren de olsa stop etme durumu varsa sorun neden kaynaklıdır ?
    Araçta lpg var.
  • lpg ile bilgim hiç yok ama gaz ayarından falan bahsediliyor eğer sorun buysa ondan yapar az lpg gelirse motor stop eder haliyle ,ilk çalıştırdığında lpg ile ilgili değilse titreme rölanti ayarlayıcısından olabilir ısınınca geçiyorsa ondanda olamaz ,ama senin sorunun büyük ihtimal lpgden öyle görünüyor bence ,lpg kadar pis bir sistem görmedim ben resmen araba başka birşeye dönüştürülüyor ustalar tarafından manifold delmek ne demektir ya bana ters.
  • Corsa b ye kolçak taktiran varmı arkadaşlar? Ben malatyadan aksesuarcilara sordum yakılmaz dediler? Taktiran varsa tavsiyelerini bekliyorum.

• Tavsiye verecek kimse yokmu arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: ulvi1976

Merhaba arkadaşlar
    1998 model swing 1,4 lpg+benzinli 147.000'de aracımı artık daha büyük bir araç gerektiğinden satmayı düşünüyorum.Fiyat düşüncem 14500 TL.Hidrolik Direksiyon,Airbag,Ön cam otomatik kilit mevcut.130.000'de almıştım sıkıntısız sorunsuz.Almak isteyenler pm'den iletişime geçebilir.
     Corsa B Kulübü

Aracımı sattım özleyeceğim ama küçük geliyordu artık hayırlısı...

• Selamun aleyküm corsadan anlayanlar bana bi yardımcı olacak var mı bayadır araştırma yapıyorum 97 sonrası gsi lerin daha iyi olduğu söyleniyo ama gördüklerimde hep farklı direksiyon var airbag li bunda yok pek anlamadım yardımcı olabilirmisiniz

• Merhaba 2000 Model 1.4 100. Yıl Corsa aldım
    Ufak tefek sorunları var

1. Bir tekleme sorunu var neden olabilir ?
    2. İç döşemeleri temiz şöför koltuğu kauçuk yıpranmış kauçuk değiştirilebilirmi? Ankara'da tavsiye edeceğiniz yer varmı?
    3. Debriyajı çok sert neden olabilir ?

• Merhaba arkadaşlar bende 1998 model 1.4 16v opel corsa b sahibiyim. Arkadaş lar hangi yağı kullanıyorsunuz 10w40 mı 5w30 mu

• arkadaslar merhabalar corsa swing 98 model araclarda abs yok sanırım aracın beygır gucu 8v mı 16 v mı nasıl anlasılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoLoMbO_BrAvA

arkadaslar merhabalar corsa swing 98 model araclarda abs yok sanırım aracın beygır gucu 8v mı 16 v mı nasıl anlasılır

Swingler eğer 1.4 motorsa 8 valf, 1.2 motorsa 16 valftir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flashget29

Merhaba arkadaşlar bende 1998 model 1.4 16v opel corsa b sahibiyim. Arkadaş lar hangi yağı kullanıyorsunuz 10w40 mı 5w30 mu

10w40 öneriliyor corsa b lere.
  • Arkadaslar merhaba, bende su an 99 model CORSA swing LPG'li 201000 km var . Problemim arabamı hafif devirsiz kullanıp sıkıstırdıgımda motor lambasının yanması. Tabi yolda giderken benzine cevirip gaz pedalına basıp basıp ayağımı çekince yada vitesi düşürüp motoru yine benzinde hafif bagırtınca eski haline dönüyor. Ve tekrar lpg ye çevirip gidiyorum. Şimdi Gaziantep'te bir ustaya gittim Budin'leri söküp silindirlerin gücüne baktığında 3 ve 4 nolu silindirde motor gücünün zayıf olduğunu söyledi bundan olabilir dedi ve motorun yağ kapağını açıp bir katkı maddesi doktu bu motoru güçlendirir deri ve oylede oldu ancak dediğim gibi yine eskisi motor ışığı yanmaya başladı hafif sıkıstırdıgımda yada bir rampayı cıkarken. Ne yapmalıyım sizce?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim. Usta önerisi alabilir miyim esenyurt beylikdüzü civarı sağlam usta

• sezaivolkan S kullanıcısına yanıt
    Sezaivolkan,

2. ve 3. Seçenekleri bilmem ancak 1. Madde için ise yakıt sarfiyatına bak eğer kısa menzilde çok yakıt harcıyorsan büyük ihtimal buji kablosu, bujiler veya ateşleme bobininden benimde tekleme sorunum vardı. Tamirci veya servis farketmez ilk önce ateşleme bobini bozuk diyor ki aralarında en pahalı ve işçiliği yüksek olandır.
    Güvenilir bir tamirci bulmanı tek tek buji kablosunu ve bujileri kontrol etsin. Enson çare ateşleme bobinidir. Buji kablosunu 60-70 TL ye çözersin. Eğer hala yaptırmadıysan hemen yaptırmanı tavsiye ederim. Çünkü yakıtta çok farkediyor. GEÇMİŞ OLSUN.
  • Arkadaşlar bende varım...

Opel Corsa 1.4 GLS Otomatik 75000 KM

Yaklaşık 1 Aydır kullanıyorum. Harbiden de çok yakıyor arkadaş.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.