Şimdi Ara

'Corsa' Bakım ve servis (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.655
Cevap
9
Favori
150.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben yaptirma taraftari degilim, 2 yil icin bin liradan fazla para + garanti kapsami disina cikmasin diye yine yetkili seervise gidip kazik yemek var. Ben bu sekilde dusunup yaptirmamistim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bekapa
    Ben yaptirma taraftari degilim, 2 yil icin bin liradan fazla para + garanti kapsami disina cikmasin diye yine yetkili seervise gidip kazik yemek var. Ben bu sekilde dusunup yaptirmamistim.

Bi volan degisimi 3bin lirayi buluyor yetkili serviste ozel serviste yari fiyat. Ben bugunku amlim olsa dizel icin kesi yaptirin benzinli icin degmez derdim benzinliden herkes anliyor ama dizellere daha servisler bile tama adapte olamadi bence ne zaman gitsem bu kac hp diye soruyolar 6vitesi gorup 90olmali diyorlar!
  • quote:

Ben yaptirma taraftari degilim, 2 yil icin bin liradan fazla para + garanti kapsami disina cikmasin diye yine yetkili seervise gidip kazik yemek var. Ben bu sekilde dusunup yaptirmamistim.

Aynen ben de böyle düşünüp satın alırken uzatmayı düşünmedim. Turbo ve enjektör arızası açma ihtimali olsa düşünebilirdim, bir de VW için DSP sorunsalı var
  • sıfır c'mon paketli 1.3 cdti corsamı aldım:) 2500-3000 km sonra kontrole getirin aracı demişlerdi.Bu kontrol ücretli mi?Bi de tahminen 15000 bakımı kaç tl olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adcan

sıfır c'mon paketli 1.3 cdti corsamı aldım:) 2500-3000 km sonra kontrole getirin aracı demişlerdi.Bu kontrol ücretli mi?Bi de tahminen 15000 bakımı kaç tl olur?

Bende aynı aracı 15 gün önce aldım. Banada aynı km lerde getırın sadece bi genel kontrol yapacaz dediler.
    Ben ücret konusunu da sordum, ücretsizmiş. 15000km veya 1 yıl bakımı ücretli o da 300tl cıvarında tutar dediler.

Bilgileri veren servis Ordu Ateş....
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

quote:

Bi volan degisimi 3bin lirayi buluyor yetkili serviste ozel serviste yari fiyat. Ben bugunku amlim olsa dizel icin kesi yaptirin benzinli icin degmez derdim benzinliden herkes anliyor ama dizellere daha servisler bile tama adapte olamadi bence ne zaman gitsem bu kac hp diye soruyolar 6vitesi gorup 90olmali diyorlar!

Baskı-balata-volan, bunlar garanti kapsamına girmiyorki
  • 15000 bakım corsa d 1.2 easytronic (erpaş otomotiv /maltepe-istanbul)

bakım 15/45/75/105cor tig................100.80
    sarf malzeme...................................10.20
    atık filtre bertaraf bedeli....................3.00
    motor yağı 10w-40 mobil ..................60.80 (3.5 litre)
    enjectör temizleme...........................28.50
    cam suyu antifirizi gm marka.............4.57 (yarım litre)
    yağ filtresi........................................13.58
    hava filtresi corsa d...........................23.25
    karter tapa oringi..............................1.24
    polen filtresi.....................................25.19
    motor temizleme spreyi.....................5.30

işçilik toplamı : 114.00
    parça toplamı : 162.43
    KDV matrahı(%18) : 49.76

YEKÜN : 326.19 TL

• corsa d 1.2 easytronic 7500 bakım ücreti 170.96-TL
  • Arkadaşlar 2003 Corsa Enjoy easytronik bir araç almak niyetindeyim.Nelere dikkat etmeliyim?Örnein şanzıman konusunda bir tereddütüm var.Ne dersiniz?
  • Arkadaşlar 2000 model corsam var su eksiltiyor sizce sorun nedir
  • Corsa D 1.3 cdti 75000 bakımda neler değişiyor ve ortalama fiyat nedir bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzerme jr.
    Corsa D 1.3 cdti 75000 bakımda neler değişiyor ve ortalama fiyat nedir bilen var mı?

Model yilina ve kullanim tarziniza gore degisir
  • quote:

Corsa D 1.3 cdti 75000 bakımda neler değişiyor ve ortalama fiyat nedir bilen var mı?

15000 45000 75000 km bakım ücretleri aynıdır ve dizellerde servisine göre 400-450 TL arasında değişir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalramco -- 28 Şubat 2011; 8:42:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalramco
    quote:

15000 45000 75000 km bakım ücretleri aynıdır ve dizellerde servisine göre 400-450 TL arasında değişir

Yanlis bilgi subat 2008 den once uretilenlerde 600 lirayi bulur mazot filtresi degisimi gerektigi icin. Ayrica kullanim tarzindan kastim fren balarasi ve didk drgidimi gerektirebilir 75 bin km deki bir arac.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

Yanlis bilgi subat 2008 den once uretilenlerde 600 lirayi bulur mazot filtresi degisimi gerektigi icin. Ayrica kullanim tarzindan kastim fren balarasi ve didk drgidimi gerektirebilir 75 bin km deki bir arac.

Benim de demek istediğim yanlızca bakım fiyatı idi , senin dediğin gibi fren disk dahil etmeden verdiğim fiyattı...
  • Balataları zaten 2 gün önce değiştirdim o sorun değilde , ben değişen parçaları az çok merak etmiştim. Teşekkürler her ikinizede
  • Yag yag filtresi hava filtresi polen filtresi degisir yag 5w30 eger aracin subat 2008 oncesi uretilmisse bunlara ek olarak mazot filtresinjn de degismesi gerekir
  • 75000 bakıma 500 km kaldı, en geç 10-15 gün sonra bana bir Arkas Akatlar yolu görünüyor...
  • arkadaşlar 15.000 km bakımı daha doğrusu 1 senem doluyor aracı bakıma sokacağım fiyatlar en son 350 civarıydı en ucuz fiyatı veren bayii hangisidir yada pazarlık şansımız ne kadardır?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.