Şimdi Ara

'Corsa' Bakım ve servis (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.655
Cevap
9
Favori
151.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birde valeolar var 65 ve 40 lıkları nasıldır kullanan varmı? ben orj. silecek aldım almasaydım deneme için valeo alır denerdim açıkcası..
  • ben daha demin metro'ya gittim . Hazır gitmişkende cam sileceklerine baktım. Bosch aerotwin multi-clip 40 cm ve 65 cm aldım . Arkasında corsa D yazıyor umarım uyar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mob411

ben daha demin metro'ya gittim . Hazır gitmişkende cam sileceklerine baktım. Bosch aerotwin multi-clip 40 cm ve 65 cm aldım . Arkasında corsa D yazıyor umarım uyar

Ne kadara aldınız acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: themanyax

quote:

Orijinalden alıntı: mob411

ben daha demin metro'ya gittim . Hazır gitmişkende cam sileceklerine baktım. Bosch aerotwin multi-clip 40 cm ve 65 cm aldım . Arkasında corsa D yazıyor umarım uyar

Ne kadara aldınız acaba?

40 cm olanı 20 tl ye , 65 cm olanı 25 tl ye aldım . Yarın okuldan gelince deneyeceğim inşallah bakalım ona göre yorum yazarım

edit: yalnız arka cam sileceğine göre de baktım ama 30 cm yoktu 34 cm olandan vardı bende 30 cm ölçtüm arkayı . Şuan için arka silecekte sıkıntı yok ama ileride sorun olursa artık bilemiyorum nasıl olacak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 6 Ekim 2013; 20:22:02 >

• Bugün yetkili servis Dolmabahçe Gerçek Oto'yu arayıp sordum 15.000 veya bir yıl bakım için, 2012 1.3 cdti corsa aracım için 530TL fiyat verdiler. Çok değil mi bu?
  • Fiyatlar standart genelde yetkili servislerin hepsinde. İşçilik ücreti çok fazla. Yakşaşık 280tlsi işçilik ücreti tutuyor o ücretin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaRiS

Aracimin 45.000 km bakimi gelmek uzere (44.100 km'de su anda). Diger 2 bakimda oldugu gibi, bu bakim icin de Arkas Akatlar'a gitmeyi dusunuyorum. Ayni zamanda arka tamponu ve anahtar olayini da hallettirecegim.

Ne kadar oper beni Opel bu bakimda acaba?

bayrampaşa opel'e sormuştum 45000 bakımını %10 indirimle kdv dahil 425TL demişti.
  • aracım 2011 model.martta garantisi biteceğinden 45000 bakımını serviste yaptırmamaya karar verdim.
    Topkapı Teknik Oto sanayi sitesine gittim.Aşağıdaki parçaları toplam 185TL'ye aldım. Yağ ve mazot filtresi para tutuyor zaten onlarda da ucuza kaçmadım.
    Haftasonu gidip bir yerde bakımı yaptırcam.

Yağ filtresi
    Hava filtresi
    Polen filtresi
    Mazot filtresi (Bosch) 45TL
    Motor Yağı (Mobil 5W30) 85TL
  • 110.000 km de aldığım dizel aracıma 120.000 bakımı yaptırmak istiyorum nelerin değişmesi gerekmektedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thron

110.000 km de aldığım dizel aracıma 120.000 bakımı yaptırmak istiyorum nelerin değişmesi gerekmektedir.

Araç C kasamı D kasamı 2 kapımı 4 kapımı 1,7 mi 1,3 mü .... ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdminAS -- 15 Kasım 2013; 20:04:03 >
  • Merhaba arkadaşlar bugün 2010 corsa 1,3 cdti essentia almış bulunmaktayım.Arabanın 2. sahibi olduğum için hemen bir bakıma sokmak istiyorum İstanbul Anadolu yakasında hangi yetkili servisi önerirsiniz yada sanayiyemi götürmek daha mantıklı.Benim gönlüm ilk kez götüreceğim için yetkili servisten yana önerilerinizi bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soguknewale

aracım 2011 model.martta garantisi biteceğinden 45000 bakımını serviste yaptırmamaya karar verdim.
    Topkapı Teknik Oto sanayi sitesine gittim.Aşağıdaki parçaları toplam 185TL'ye aldım. Yağ ve mazot filtresi para tutuyor zaten onlarda da ucuza kaçmadım.
    Haftasonu gidip bir yerde bakımı yaptırcam.

Yağ filtresi
    Hava filtresi
    Polen filtresi
    Mazot filtresi (Bosch) 45TL
    Motor Yağı (Mobil 5W30) 85TL

ben mazot filtresinmi 85 tl ye almıştım opelgm sitesinden. iyi fiyat vermiş. orjinalse yaptır.
  • BurakLEE kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar 27500 aracımın fren balataları yokuş inerken herhalde yüke bindiğinden frene basmaya başlayınca sanki abs devreye girer gibi frenlemeye başladı şu bendeki kronik arka amorisörlerden çukurlardan geçince ses yapıyor diye servise verdim herhalde bu amortisör bozulması bir tek bende var amortisörlerin içindeki gres şeklindeki yağı değiştirmişler büyük ihtimal 1 hafta sonra tekrar götürürüm garanti 2 hafta sonra dolacak artık amoritisör takımlarını değiştirecekler bu arada fren balatalarına bakmışlar 1000 km sonra biter dediler bende işçilik dahil 210 tl ye değiştirin dedim opelgm ye baktım takımına 185 tl demişler işçilik dahil fazla paraya mal olacağına ama bence bu opelin parçaları piyasada da servisdede pahalı ... paylaşayım dedim fikir olur sitedeki arkadaşlara
  • Arkadaşlar merhaba 2013 model 1.3 cdti aracımı 15000 bakımından önce servise götürmem gerekirmi...!!! aracım şuan 7000 kilometrede....
  • quote:

Orijinalden alıntı: civic10

Arkadaşlar merhaba 2013 model 1.3 cdti aracımı 15000 bakımından önce servise götürmem gerekirmi...!!! aracım şuan 7000 kilometrede....

15 bin km ya da 1 yıl hangisi önce dolarsa.
  • Eyvallah sağolasın...
  • Arkadaşlar bizim araçlarda dönüşlerde döneceğimiz yöne sis farının yanması özelliği varmı...??? Kitapçıkta bişeyler yazıyo ama anlamadım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civic10 -- 26 Kasım 2013; 17:13:03 >
  • Arkadaşlar 27500 aracım 2 hafta sonra garantisi bitiyor. Balataları servisde değiştirdim nette orjinal balatalar 180 yazıyordu servis 210 takarız dedi birde 30000 bakımını kaça yapıyorsunuz bir fiyat çıkartın dedim İSTER İNANIN İSTER İNANMAYIN bursa opel neskar yetkili servisi 580 tl :D fiyat çıkardıbakımda şunlar var 4adet buji,polen,yağ,hidrolik yağı,4 litre gm marka yağ vede işçilik var... opelgm de aynı birebir orjinal parçalar ayrıca yağda dandik gm değil castorol magmetic yağ 180 fiyat çıkardılar dışarıda özel servis 30 tl işçilik alırız dediler arada 370!!! tl fark SERVİSE aynen dedim yakaldımı kıstırmayı seviyorsunuz dedim abi yönetim bu fiyatları çıkarıyor yapacak bir şey yok diyorlar pişkinpişkin birde ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezerkosar

Arkadaşlar 27500 aracım 2 hafta sonra garantisi bitiyor. Balataları servisde değiştirdim nette orjinal balatalar 180 yazıyordu servis 210 takarız dedi birde 30000 bakımını kaça yapıyorsunuz bir fiyat çıkartın dedim İSTER İNANIN İSTER İNANMAYIN bursa opel neskar yetkili servisi 580 tl :D fiyat çıkardıbakımda şunlar var 4adet buji,polen,yağ,hidrolik yağı,4 litre gm marka yağ vede işçilik var... opelgm de aynı birebir orjinal parçalar ayrıca yağda dandik gm değil castorol magmetic yağ 180 fiyat çıkardılar dışarıda özel servis 30 tl işçilik alırız dediler arada 370!!! tl fark SERVİSE aynen dedim yakaldımı kıstırmayı seviyorsunuz dedim abi yönetim bu fiyatları çıkarıyor yapacak bir şey yok diyorlar pişkinpişkin birde ....

Opel gmden aldığınız parçalar ne kadar orijinal onu sorgulamak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

quote:

Orijinalden alıntı: sezerkosar

Arkadaşlar 27500 aracım 2 hafta sonra garantisi bitiyor. Balataları servisde değiştirdim nette orjinal balatalar 180 yazıyordu servis 210 takarız dedi birde 30000 bakımını kaça yapıyorsunuz bir fiyat çıkartın dedim İSTER İNANIN İSTER İNANMAYIN bursa opel neskar yetkili servisi 580 tl :D fiyat çıkardıbakımda şunlar var 4adet buji,polen,yağ,hidrolik yağı,4 litre gm marka yağ vede işçilik var... opelgm de aynı birebir orjinal parçalar ayrıca yağda dandik gm değil castorol magmetic yağ 180 fiyat çıkardılar dışarıda özel servis 30 tl işçilik alırız dediler arada 370!!! tl fark SERVİSE aynen dedim yakaldımı kıstırmayı seviyorsunuz dedim abi yönetim bu fiyatları çıkarıyor yapacak bir şey yok diyorlar pişkinpişkin birde ....

Opel gmden aldığınız parçalar ne kadar orijinal onu sorgulamak lazım.

orjinal paketinde yollayacağız dedi kardeş senin duyumlarınmı var bu site hakkında olmazsa başka bir siteye bakarız ama o lanet insanları düdükleyen servise gitmem bu saatten sonra

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.