Şimdi Ara

Corsa C 1.3 CDTI Easytronic vites yakıt tüketimi hakkında?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Corsa C 1.3 CDTI Easytronic vites araç almak istiyorum. Öğrenciyim ve benim için az yakması çok önemli. Aracı annem de kullanacağı için easytronic almak istiyorum fakat manueldeki yakıt değerlerini yakalayabilir miyim diye düşünüyorum. Otomatik aracın her zaman manuelden fazla yaktığını biliyorum fakat easytronic sanırım debriyajsız manuel vites gibi olduğu için pek farketmiyormuş. Bunun hakkında ayrıntılı bilgi bulamadığım için buraya yazdım. Mesela şehir içinde 1 depoyla 800 km gittiğini söyleyen arkadaşlar kadar gidebilir miyim? Araç sahibi arkadaşların yardımlarını bekliyorum teşekkürler.

• merhabalar tabıkı otomatık araclar daha cok yakıyorlar
    ancak bende ımzadakı aracımı alırken fabrıka verılerınde
    manuel vıtesten daha az yaktıgını belırtıyorlardı
    sonucta senden daha optımal duzeyde vıtes degıstırıyor
    bır depoyla 800 km gıdemezsın 700-800 arası degısırsın asılırsan gaza
    sehırıcınde bu mesafe dahada azalır ama memnun kalırsın
    easytronıklerde baskı balatası var sen frene basınca arac debrıyaja basıyormussun gıbı
    davranıyor bu yuzdende uzun duruslarda aracını bosa alman onerılıyor mesela 60-90 sn gıbı kırmızı ısıklarda

soracagın bırsey olursa seve seve dneyımlerımı paylasırım
  • Arkadaşlar 2008 dizel easytronic araç için görüştüm. Bu aracı kullanan değerli arkadaşların görüşlerini alabilir miyim?
    Aracın artı ve eksileri nelerdir, kmsi 80 bin civarında ve 28.0000 istiyor, tramerde de 2100 tllik çarpma hasarı var.
    Manuel düşünmüyorum günde 100 km civarı kullanacağım eşimde kullanacağı için yarıotomatik düşünüyoruz.
    Ne dersiniz???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar 2008 dizel easytronic araç için görüştüm. Bu aracı kullanan değerli arkadaşların görüşlerini alabilir miyim?
    Aracın artı ve eksileri nelerdir, kmsi 80 bin civarında ve 28.0000 istiyor, tramerde de 2100 tllik çarpma hasarı var.
    Manuel düşünmüyorum günde 100 km civarı kullanacağım eşimde kullanacağı için yarıotomatik düşünüyoruz.
    Ne dersiniz???

Merhaba,
    Aynı aracın 2005 ini kullanıyoruz.(Eşim ve ben)
    + lar :
    hız sabitleyici takılabiliyor olması,
    gerçekten cok ekonomik. (40-41 lt ile ş.içi (kocaeli) 800-850 km)
    vergisi az,
    bakım maliyetleri düşük,
    2100 tl lik çarpma benim düşünceme göre çok önemlideğil.geçen sene eşim corsa yı ufaktan çarpmıştı,ön tampon ,sol tek far , radyatör(delik zaten vardı bahane oldu ) = 1500 küsür tutmuştu.
    bunun dısında şahsi düşüncem ikinci el bu segment bir aracın 60 bin den yukarı ikinci el olarak alınmaması,

-, ler,
    yol bilgisayarı yok,
    daha önce yarı otomatik kullanmadıysanız,alışmak biraz zaman alacaktır,

Birde dipnot;Arkadaşlarıma katılıyorum,mümkün olduğunca ışıklarda aracı N ye almak baskı balata ömrünü uzatır.
    Ben aracımı marmaristen almıştım 62 binde idi,şuan 110 binde ve hala aynı baskı balatayı kullanıyorum.(Eşimin ilk zamanlardaki acemiliğine rağmen :) )

Fiyatla ilgili çok bir bilgim yok,kendi aracımı geçenlerde satmaya karar vermiştim,20 bin e 3 kişi aradı sonrasında vazgeçtim,

• Değerli bilgileriniz için teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.