Şimdi Ara

Corsa C Kulubü (2001-2006) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.448
Cevap
46
Favori
288.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Corsa C aracına chiptunning yaptıranlarınız var mı? Varsa detaylı olarak açıklama yapabilirmisiniz?
  • merhaba arkadaslar 2006 model 1.2 twinport esiente beyaz arac 46 bin de 19.500 anlastık sızce nasıl foto eklıyorum..

http://imgim.com/892inciw4818138.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yec24 -- 14 Şubat 2013; 2:58:11 >
  • merhaba arkadaslar 2006 model 1.2 twinport esiente beyaz arac 46 bin de 19.500 anlastık sızce nasıl foto eklıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yec24 -- 14 Şubat 2013; 2:59:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet3736

Bu konuyu acanlara teşekkür ederim.. ben de özellikle 2004Gri-Metalik gri renklerde corsa almak istiyorum 5 kapılı dizel.. şehir içi şehir dışı yakıt konusunda dizel mi mantıklı olur yoksa benzin+lpg falan olan bi kasa mı daha ekonomik acaba? Ben istanbul şehir içi yanı sıra ayda bir falan da şehirler arası kullanmak istiyorum, uzun yolda tatmin edici bi araç olması için hangi donanım seçeneklerini seçmem lazım..

2005-2006 enjoy sporpaketli almani oneririm, essentia ve enjoy spor paketli 2 aracim oldu enjoy spor paketli gercekten cok daha severek kullandigim arac oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yec24

merhaba arkadaslar 2006 model 1.2 twinport esiente beyaz arac 46 bin de 19.500 anlastık sızce nasıl foto eklıyorum..

1.2 corsaya o parayi vermek bence gereksiz. O paraya megane, laguna gibi daha ust sinif araclar alabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ___Murat___ -- 14 Şubat 2013; 7:27:17 >
  • Arkadaşlar merhaba. Ben de 2002 corsa aldım yenice. Birkaç sorum olacak. İlki araç çalışırken bagaj kapağı açılmıyor. Stop edip kumandadan açınca açılıyor. Normali böyle midir? Teşekkürler.
  • Arkadaşlar meraba CORSA 1.3CTDI ESSENTİA 2006 model aracım var
    aşağıdaki fiyat listesi bana çok fazla geldi piyasaya göre normalmi fiyatlar?
    rotbalans 60 tl falan çıkarılan fiyata bakın?

http://imgim.com/154incic1494894.jpg
  • Arkadaşlar selam;
    2005 model 1.2 Twinport Essentia Easytronic aracımı yeni aldım,nette araştırdım fakat aracımın fabrikasyon lastik ve jant ölçülerine bir türlü ulaşamadım.Michelinden baktım ama orda da 2006 modele ait veriler var.Güvenemedim.Bana yardımcı olabilir misiniz?
  • Merhaba arkadaşlar 2001 model 1.4i 1.6 elegance ile aranıza katılmış bulunmaktayım.İlk izlenimim itibari ile beklentilerimin üzerinde araç, tek sorunu aracın direksiyonu bulunduğu yerde zamanla çok sertleşiyor.Forumda okuduklarıma göre kronik bir sorunu varmış bu konuda tavsiyeniz ne olur acaba?
  • Selam arkadaşlar,alttaki link bana aittir bir göz atın derim ben.
    http://forum.donanimhaber.com/m_73295205/tm.htm
  • Mercedes aşığı bir arkadaşınız olarak eşime ve kendime 2.araç olarak corsa 2004 easytronic twinport essentia 1.4 bir araç aldık 120 bin de 20bin e geldi 1 parça boyalı..
    Pahalıyamı aldım sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: t_erel

Arkadaşlar selam;
    2005 model 1.2 Twinport Essentia Easytronic aracımı yeni aldım,nette araştırdım fakat aracımın fabrikasyon lastik ve jant ölçülerine bir türlü ulaşamadım.Michelinden baktım ama orda da 2006 modele ait veriler var.Güvenemedim.Bana yardımcı olabilir misiniz?

1.2 : 175*65*14
    1.4 : 185*55*15

bende 1.4 var. fabrika verilerini araştırırken 1.2 14jant ölçülerini okudum kitapçığından..nette vardı kitapçık..bulursam eklerim..ama orjinali bu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi velfecir -- 2 Nisan 2013; 14:58:41 >
  • Opel corsa 1.3 ctdı Essentia kullanıyorum...Aracımın 1. vitesten 2. vitese geçirirken ''' ciiuuv''' diye bir ses geliyor :S...sesi duyanlar bunun turbo da olan bir sorundan kaynaklandığı söylüyorlar....Sizin yorumlarınız nelerdir arkadaşlar, aynı durumla karşı karşıya olanlar varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sorkun37

Opel corsa 1.3 ctdı Essentia kullanıyorum...Aracımın 1. vitesten 2. vitese geçirirken ''' ciiuuv''' diye bir ses geliyor :S...sesi duyanlar bunun turbo da olan bir sorundan kaynaklandığı söylüyorlar....Sizin yorumlarınız nelerdir arkadaşlar, aynı durumla karşı karşıya olanlar varmı?

bi video falan çekme imkanınız varsa daha net bişi söyleyebiliriz. bir tek birden ikiye geçerken mi geliyor ses?
  • slm arkadaşlar. bir hafta önce opel corsa 2004 1,2 essentıa aldım. şuan üzerinde 13 jant lastik var. ben çelik jant takmak istiyorum. 14 çelik jant spor lastik takmayı düşünüyorum. bir sakıncası olur mu? ya da herhangi bir bilgisi olan var mı? şimdiden teşekkürler.
  • selam arkadaşlar 2005 opel corsa var 1.3 cdti bazen hız gostergesi çalışmıyor kendi kafasına gore çalışıyor bazende devir saati.sonra normalleşiyor ı.özel bi opel servisine göturdum.giderken km ibresi çalışmıyordu.0 da takılı kalıyor.oraya giderken yolda düzeldi..şimdide devirde sorun var ama sonra düzeliyor.varmı başıına boyle bi şey gelen arkadaş.yorum lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguztorak

slm arkadaşlar. bir hafta önce opel corsa 2004 1,2 essentıa aldım. şuan üzerinde 13 jant lastik var. ben çelik jant takmak istiyorum. 14 çelik jant spor lastik takmayı düşünüyorum. bir sakıncası olur mu? ya da herhangi bir bilgisi olan var mı? şimdiden teşekkürler.

Bişey olmaz,benim corsa da 16" jant var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brlonrn -- 20 Nisan 2013; 1:42:39 >

• evet sadece 1. vitesten 2. vitese geçerken çıkarıyor bu sesi..
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.