Merhaba arkadas iyi akşamlar, Başlıktada belirttiğim gibi a12xer enjoy 111 yıl corsa d modelli aracım var. Benim bi sıkıntım varda hiçbir usta hiç bir yer sorunumu çözemedi brc den en üst düzey yetkili bile. BRC marka lpg takıldı.Sorunu motor soğuyunca fark ettim. Benzinde iken kullanımda bir şey yok herşey yolunda LPG gecince (40derece) gaz pedalına bastıgımda araba devir tamamen düşüp stop ediyor.(70 Derece motor ısısında bu stop etme sorunu olmuyor) Ustaya gösterdiğimde bilgisayara bağlayıp sürüş konfor ayarından (-70 e +20 ) bi ayar yaptı. Bu ayar sayesinde stop etmesi kesildi ama yinede lpg geçtiğinde gaz pedalına bastığımda devirde bir düşme oluyor 500lere kadar daha sonrasında devir yükseliyor. 60 km/h 70 km/h hızlarla gittigimde hissettirmiyor bu problemi 1.vites ile genellikle kalkışlarda hissediliyor. Motor ısısı 70 derece küsüre geldiğinde ise problem ortadan tamamen kalkıyor. yani anlayacağınız sadece soğuk motorda bunu yapıyor. Benzinde tamamen normal calısıyor. Bujiler değişti , enjektörler değişti kırmızı idi mavi takıldı, boğaz kelebeği temizlendi sorun yine aynı böyle bir durumla karşılaşan deneyimli olan veya yönlendirebileceğiniz iyi bir usta var mı ? Şimdiden teşekkürler