Şimdi Ara

'Corsa' Donanım, opsiyon ve aksesuarlar (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.295
Cevap
5
Favori
109.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler CDC 40 OPERA buldum bu teyp corsaya takılıyor fakat rengi gri alsam acaba benim araç için siyah parlak panelini bulabilirmiyim ebay'de siyah olanlarını görmüştüm....
  • Hiç heveslenmeyin, tek başına paneli bulamazsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tek başına paneli bulamayacağın gibi buldugun cdc40 sendegki gid ekranı desteklemeyebilir de. eğer ilgini çekerse bende gri üst kapak var 2 butonlu. sadece klima kontrol panelini kapatan mat krom kapağı alman gerekir

edit: epc den baktım cdc 40 için gid tid ayrımı yok ancak mp3 çalmama ihtimali yüksek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiFoSi_BJK -- 24 Haziran 2012; 22:06:16 >
  • Biseyde olsun ya artık neden mp3 calmasin uyum sorunumu çıkarır cdc 40 opera da sub çıkışı eko ayarı 6cd çalması benim için çok önemli ses sisteminde cd 30 çok boş kaliyo dubledin takip apaci olmak istemiyorum tek derdim renk olsa olmadi 3 parçayı tekrar parlak siyaha boyatirim yada almanyadan siyah bulurum yeterki araca olsun ..... Elemanla alasabilirsem dener öyle alırım napiim artik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ParsOne -- 25 Haziran 2012; 1:41:25 >
  • Cdc 40 in mp3 calma fonksiyonu yok uyumla alakasi yok cd30 ve cd30 mp3 arasindaki fark gbi

• Emir, 2006 sonu-2007 başı gibi çıkanlar çalmıyor olabilir ama sonrakilerde çalıyordur.
    CD30 çalar da CDC40 çalmazsa ayıp olur

CDC40 ile ilgili ufak bir hatırlatma :
    Bu cihaz fabrika çıkışlı opsiyon olarak alındığında hoparlörler de değişiyor, araç premium hoparlör olarak geçen yüksek kaliteli hoparlörlerle geliyor.
    Yani cihazdan tam verim alabilmek için, eğer benim gibi orijinallik takıntınız varsa o hoparlörleri, yoksa da piyasadan alacağınız kaliteli bir hoparlör setini takmanız gerekir.
  • bende tam onu yazıcaktım 2007 ve sonrakiler mp3 çalıyomuş ve iki modeli bulunuyomuş blaupunkt ve grundig grundig bulmak zormuş... mp3 çalmayanlarıda yazılıp atıp hallediyolarmış.
    ben orjinal kolonlarıyla kullanmıcam 4adet HERTZ ESK 165 ve PIONEER D9500F digital amfi ile beslicem... orjinal takıntım yok ama apaçi olmıcak şartıyla :)
  • Erdemirlerin mastertech'inden fırçayı yemiştik ama içimde kalmıştı beraber iş yaptığım arkadaşımın babası erdemirlerin sahibiyle can ciğer hergün beraberler bizde öcüzümü almak içik için dük akşam aracı bıraktık ve bizi Fatih YALIN erdemirin genel müdürü karşıladı sıkıntıyı anlattım servisi aradı bu araç neden bu problem için buraya 3 kere gelmiş halledemiyomusunuz diye bi gider yaptı :) mastertech'de TAG mı TAB diye bi yerden bassetti ordan yazılım desteği almamız lazım falan fıstık dedi neyse aracı biraz önce aldım yapmışlar hiç bişi sormadan aldım çıktım para pulda vermedim mastertech'i de hiç karşılaşmadan çıktım...

'Corsa' Donanım, opsiyon ve aksesuarlar

• Gözünüz aydın.
    Pabuçlarımın mastertech'i olmaz diye iddia ederken biz olacağını gayet rahat söylüyorduk zaten

Merak ettiğim birşey var, mümkünse şu andaki code index'e bakıp yazabilir misiniz, 2 olacağını tahmin ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

Tavandaki okuma lambasini sok. Elini iceri sok sol tarafta birbirne bantlanmis iki tane kablo varsa far ve yagmur sensor kolay. Eger yoksa butun tavanin soldaki diregin inmesi gerek. Yine olmayacak is degİl ama yapacak servis bulmakta zorlanirsin

Tavandaki okuma lambasini sök'derken kolay bişeymi ben yapabilirmiyim farzedelimki o kablo orda mevcut far ve yağmur sensörü için sensörlü bi kararan dikiz aynası bulsam işim çözülücekmi.. 1 ay önce kadar ikitellideki oto hurdacılarını baya gezmiştim kararan ayna ve motor kaputu keçesi için bulamamıştım ebay'denmi bulmak gerekir yada ne yapmamı önerirsiniz sanırım bide far anahtarını değiştiricem ama işin içine yazılım falan girerse s.çtık gibi
  • Orijinalden alıntı: Serdar99

Gözünüz aydın.
    walla test menüsünde hala 4 gözüküyo heralde CD 30'u programladılar aklıma başka seçenek gelmiyo bişey soramadan kaçtım gittim... :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: weysex

quote:

Tavandaki okuma lambasini sok. Elini iceri sok sol tarafta birbirne bantlanmis iki tane kablo varsa far ve yagmur sensor kolay. Eger yoksa butun tavanin soldaki diregin inmesi gerek. Yine olmayacak is degİl ama yapacak servis bulmakta zorlanirsin

Tavandaki okuma lambasini sök'derken kolay bişeymi ben yapabilirmiyim farzedelimki o kablo orda mevcut far ve yağmur sensörü için sensörlü bi kararan dikiz aynası bulsam işim çözülücekmi.. 1 ay önce kadar ikitellideki oto hurdacılarını baya gezmiştim kararan ayna ve motor kaputu keçesi için bulamamıştım ebay'denmi bulmak gerekir yada ne yapmamı önerirsiniz sanırım bide far anahtarını değiştiricem ama işin içine yazılım falan girerse s.çtık gibi

Ayna ve sensör ayrı parçalar.
    Ayna ile ilişkisi sadece sensörün oturacağı yerin ayna kapağının içinde kalıyor olması.
    O geniş kapak da standart aynada yok, sadece kendinden kararan aynada var.
    Tabii cama yapıştırırsın, ayna olmadan da çalışır orası ayrı.

Kablo hazırlığı mevcut ise aynayı ve sensörü takıp Tech2 ile de "yağmur sensörü" donanımını aktive etmek yeterli olur.
    Sensörü farlarda da çalıştırmak için far anahtarı değişecek, yine Tech2 ile "far sensörü" donanımı aktive edilecek.

• yağmur sensörlü kararan ayna görmüştüm küçükbi devre gibi bişi ama far sensörü nasıl oluyo ?

bu yağmur sensörlerinin birbirinden farkı varmı

http://www.ebay.com/itm/OPEL-OMEGA-ELITE-RAIN-SENSOR-GM-24402747-24-402-747-JG-/310332124006?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item48413c6b66

http://www.ebay.com/itm/VAUXHALL-OPEL-VECTRA-C-ETC-AUTO-WIPERS-RAIN-WINDSCREEN-SENSOR-OEM-09-228-959-/130720766275?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item1e6f909943&vxp=mtr

aralarında ciddi fiyat farkları varda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ParsOne -- 28 Haziran 2012; 13:27:08 >

• Corsaya uymuyor bunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: weysex
    yağmur sensörlü kararan ayna görmüştüm küçükbi devre gibi bişi ama far sensörü nasıl oluyo ?

Detaylı bir açıklama yapayım derken kafaları karıştırdım sanırım.
    Sensör tek, hem yağmur hem de far sensörü vazifesini görüyor.
  • quote:

Corsaya uymuyor bunlar

bu yazıyı gördüm tamda alıyodum son anda vazgeçtim ama farklı bi üründü başlıkta Corsa Astra falan yazıyodu

http://www.ebay.com/itm/251091853804?ru=http%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fsch%2Fi.html%3F_sacat%3D0%26_nkw%3D251091853804%26_rdc%3D1

şuan baktığımda ürün gözükmüyo tam alırken sayfayı kapadım ooffffffff..

• Ayna hepsine oluyo ancak sensor malesef corsaya ozel. Hemen hemen ayni altyapiyi kullandigi astra h ninki bile olmuyo. Olsa cikmacilarda suruyle bulunur. Ayrica sensor ve aynadan baska olarak ayna ve sensor tutucu ile aynanin oldugu yeri kapatan kabi alman gerekecek

• linkteki olan takım o kapakta mevcut ama sensör sorunu varsa ne far nede yağmur çalışır nasıl anlıcaz olup olmadığını aldıktan sonramı
  • Kapakta arabaya ozel astraaya olan corsaya olmaz

• walla her geçen gün corsadan soğuyorum... serviste sensöre ve kapağa kaç para isterler parça numarasını bilen varsa sordurayım....
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.