Şimdi Ara

'Corsa' Donanım, opsiyon ve aksesuarlar (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.295
Cevap
5
Favori
109.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mail atarken "sıfırlanma" nın karşılığı olarak reset dedim,umarım doğru ifade etmişimdir.
  • Tech2 ile sıfırlama işlemi yapılmadan araçtan sökülürse başka bir araca takıldığında çalışmıyor.
    Bildiğim kadarı ile sonradan kolay bir şekilde yapma imkânı yok, olsaydı bu işlemin anlamı kalmazdı.

Ama teorik olarak düşünürsek sonuçta elektronik devre ve yazılımdan ibaret bir sistem, işi bilen ve gerekli ekipmana sahip birinin yapabilmesi lazım.

"Reset" doğru ifade bu arada
  • Güzel haberler üst üste geldi

Dension siparişim eve ulaşmış
     'Corsa' Donanım, opsiyon ve aksesuarlar

Gerçekten çok hızlı çalışıyorlar,iki iş gününde evde oldu.
    Aynı şekilde Apple'dan bir kablo satın aldım,aynı gün kargoya verildi.Epey iyi işliyormuş sistemler

CD30 ve CID ilanı için mail attığım kişiden de şöyle bir cevap geldi.Umarım doğru bilgidir.

quote:

The cd30 and GID that I have are already paired, so if they are replaced together you will not have any issues with fitting, if however you tried to fit either just the screen or just the cd30 it would be in 'display safe' mode.

If you wanted to fit just one they would need to be divorced from each other, decoded and then paired with a different cd30 or screen.

If you purchased this cd30 and screen you would not need any additional parts.

• quote:

Orijinalden alıntı: V.K.

Güzel haberler üst üste geldi

Dension siparişim eve ulaşmış
     'Corsa' Donanım, opsiyon ve aksesuarlar

Gerçekten çok hızlı çalışıyorlar,iki iş gününde evde oldu.
    Aynı şekilde Apple'dan bir kablo satın aldım,aynı gün kargoya verildi.Epey iyi işliyormuş sistemler

CD30 ve CID ilanı için mail attığım kişiden de şöyle bir cevap geldi.Umarım doğru bilgidir.

quote:

The cd30 and GID that I have are already paired, so if they are replaced together you will not have any issues with fitting, if however you tried to fit either just the screen or just the cd30 it would be in 'display safe' mode.

If you wanted to fit just one they would need to be divorced from each other, decoded and then paired with a different cd30 or screen.

If you purchased this cd30 and screen you would not need any additional parts.

silecek koluna ihtiyaç duyacaksın. adam ısrarla haır desede=)

• Emir, silecek kolunun değişmesi gerektiğine emin misin ?
    Direksiyon üzerindeki sol düğme ile kumanda ile edilmeyecek mi sonuçta ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

silecek koluna ihtiyaç duyacaksın. adam ısrarla haır desede=)

Onu kabullendim artık =)

Yılbaşından sonra Corsa'da değişim var,Dension,Yol bilgisayarı ve GID,CC montajını da o araya denk getirip,
    Bir kaç ay nadasa çekilirim artık

Kararan aynayı bir miktar ötelemiş olacağım ama ona da sıra gelir elbet,hepsi bir arada olmuyor
  • Ben emin değilim silecek koluna ihtiyacın olduğuna.
    Tuğsan buralarda olsaydı sorardık onun aracındaki silecek kolu nasıl diye...
  • Bu arada fotodaki cihazın renginden emin olamadım.
    Bir aralar Essentia ve Enjoy'ların standart kaplama rengi olan Satin Stone'a benziyor.
    Tabii yanılıyor da olabilirim.
    Veysel, senin aracın konsol kaplamaları Matt Chrome muydu ?

Elemana bunu da sor istersen.
  • Ben de OPC'nin vites koluna taktım ilerde bunu almak istiyorum uyum sorunu yaşamam herhalde..dediğim gibi hepsini yaydım belli sürelere..Gümrükte ismim takılmasın diye fazla bir şey getirtiremiyorum..Arka arkaya 3 parça istedim..
    Serdar hocam özel mesaj attım ama halen mesaj gelmedi mesaj yazarsanız sevinirim...
    http://www.ebay.co.uk/itm/opel-corsa-d-opc-schaltknauf-schalthebel-schaltkulisse-/321036722396?_trksid=p2045573.m2042&_trkparms=aid%3D111000%26algo%3DREC.CURRENT%26ao%3D1%26asc%3D27%26meid%3D4103444684150523404%26pid%3D100033%26prg%3D1011%26rk%3D2%26sd%3D170954146538%26

• quote:

Orijinalden alıntı: Serdar99

Bu arada fotodaki cihazın renginden emin olamadım.
    Bir aralar Essentia ve Enjoy'ların standart kaplama rengi olan Satin Stone'a benziyor.
    Tabii yanılıyor da olabilirim.
    Veysel, senin aracın konsol kaplamaları Matt Chrome muydu ?

Elemana bunu da sor istersen.

Abi Matt Chrome olması lazım,direksiyondaki tuşları alırken Matt Chrome yazıyordu diye hatırlıyorum kutuda.Ton farkı da yok gibi:)

Sinyal kolundan bende emin olamadım.Siz öyle diyince tekrar baktım fotoğraflara,CD30'un üzerinde BC tuşu var(sanıyorum Board Computer'ı temsilen).Aletin araç üzerindeki fotoğraflarında da BC1,BC2 menüleri var.

O linki verdikten sonra niye bilmiyorum şu link daha bir içime sindi,bu adama mail atmıştım.
    http://www.ebay.co.uk/itm/Corsa-D-CD30-Aux-and-GID-Screen-Paired-Plug-Play-/200850889266?pt=UK_In_Car_Technology&hash=item2ec3a55a32

En kötü,güzel bir işçilikle piano black kaplatıp,havalandırma kanalı çerçevelerini mat krom gibi yaptırırım,
    Enjoy 111-Cosmo arası bir aracım olur

• Güzel bir soru daha sorayım.İngiltereden almayı düşündüğüm için sadece mil/galon cinsinden veri almam değil mi?Bunun ayarı mevcut mudur?
  • O daha senin linke baktığım anda benim aklımdan geçti ama öyle bir sorun olacağını sanmam.
    Sırf bu yüzden parçanın ayrı bir varyantını üretmek gibi aptalca bir iş yapmazlar herhalde
  • quote:

O daha senin linke baktığım anda benim aklımdan geçti ama öyle bir sorun olacağını sanmam.
    Sırf bu yüzden parçanın ayrı bir varyantını üretmek gibi aptalca bir iş yapmazlar herhalde

Bu cevap bana mıydı? Serdar hocam..
  • Hayır, Veysel'in sorusuna cevaben yazmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: V.K.

Güzel bir soru daha sorayım.İngiltereden almayı düşündüğüm için sadece mil/galon cinsinden veri almam değil mi?Bunun ayarı mevcut mudur?

Astra gtc de onun ayarı vardı en kötü tech2 de vardır ayarı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hayır, Veysel'in sorusuna cevaben yazmıştım.

Cevap verebilecek misiniz peki? Bu konudaki fikriniz nedir özel mesajım için konuşuyorum..
  • Ben burdan teşekkür edeyim serdar hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: natulus

Ben de OPC'nin vites koluna taktım ilerde bunu almak istiyorum uyum sorunu yaşamam herhalde..dediğim gibi hepsini yaydım belli sürelere..Gümrükte ismim takılmasın diye fazla bir şey getirtiremiyorum..Arka arkaya 3 parça istedim..
    Serdar hocam özel mesaj attım ama halen mesaj gelmedi mesaj yazarsanız sevinirim...
    http://www.ebay.co.uk/itm/opel-corsa-d-opc-schaltknauf-schalthebel-schaltkulisse-/321036722396?_trksid=p2045573.m2042&_trkparms=aid%3D111000%26algo%3DREC.CURRENT%26ao%3D1%26asc%3D27%26meid%3D4103444684150523404%26pid%3D100033%26prg%3D1011%26rk%3D2%26sd%3D170954146538%26

bu vites topuzunu 5 ileri olarak servisten temin etmeyi denesen daha şık olabilir=)
    serdar abi ve benim arabalarımızda var opc logosu olmadan

• Evet OPC logosunu yalnızca OPC'lere bırakmakta fayda var, aksi takdirde fazla özenti durabilir.
    Opel de böyle düşünüyor olmalı ki, tasarımı malzeme kalitesi vs herşeyi aynı ama logosuz olanı da üretip OPC-Line aksesuar serisi adı altında piyasaya sürmüş.
  • Hiç bilmiyordum fiyat bilgisi alabilir miyim? Eğer pahalı değilse getirtmek isterim..çünkü bizimkiler çok basit duruyor..daha neler öğreneceğiz:) OPC line aksesuar serisini opelin aksesuar websiteden bakabilir miyiz?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.