Şimdi Ara

'Corsa' Donanım, opsiyon ve aksesuarlar (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.295
Cevap
5
Favori
109.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok abi resim temsili,ben iki üstteki linkteki ekran ile cdc 40 birbirine uyar mı onu sorumak istedim.

En önemlisi o ekran bizim corsalara fit olur mu?
  • Bulduğun linkleri yolla bir bakalım.
    Astra'larda CD70'le gelen CID'ın Corsa'ya uyacağını sanmıyorum.
    Corsa'nın kendi CID'ını bulmak gerekir.

• EPC'den baktım, Astra'nın CID üniteleri ile Corsa'nın CID ünitelerinin parça kodları arasında tutan yok.
    "Aralarında ne fark var" diye sorarsan ona cevap veremem ama parça kodları farklı.

Yine de "kesinlikle uymaz" diye iddia etmek mümkün değil, ama senin de deneme yanılma yapacak halin yok, net bilgiye ihtiyacın var.
    Dolayısı ile uyar mı endişesi olmadan alabileceğin ancak Corsa D'den çıkma bir CID ünitesi olur.
  • Anladım abi,teşekkür ederim ilgilendiğin için.

Ben en güzeli GID ile devam edeyim değişikliğe...
  • Bu arada, CDC40'da epey eski geçmişi olan bir cihaz.

Bu cihazların Corsa C ve Vectra C zamanlarında henüz MP3 çalma özelliği yoktu.
    Çalabilen versiyonları sonradan çıktı.

Yani CDC40 bakarken de fazla eski olmamasına dikkat etmek lazım.
  • Serdar hocam benim techizat diyagramına bakabildiniz mi acaba?
  • Baktım ve TIS'da bana gönderdiğin şemaya rastlayamadım.
    Muhtemelen bunu direkt Opel ile bağlantısı olan biri üzerinden edindiler.

TIS'daki şema ise farklı görünmekle birlikte pek çok pin bağlantısı aynı.
    Senin şemada bazı pin kodları silik olduğu için tam karşılaştıramadım.
    Ayrıca o şemada bazı kablo gruplarına XC31, 32 şeklinde kodlar verilmiş, TIS'da ise bu kodlar görünmüyor.
  • CD30'un BC'li versiyonuyla CID uyumlu çalışıyor,onu öğrendim

Geriye CID ekranı bulmak kaldıServis tuzlu bir fiyat çıkaracağından gidene kadar Ebay nöbeti tutmayı düşünüyorum,olursa olur,olmazsa GID
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdar99

Gidip gelen birileri olsa da şunu getirtebilsek esas...

http://www.ebay.de/itm/TOUCH-AND-CONNECT-NAVI-RADIO-CORSA-D-ASTRA-H-MERIVA-ZAFIRA-B-TIGRA-TWINTOP-NEU-/321040763325?pt=CE_Auto_Hi_Fi_Autoradios&hash=item4abf8549bd

anten orijinal değil:P

• Onu ayrıca alacağız canım

Bu arada antenden cihaza çekilmesi gereken orijinal kabloyu da buldum.
    Corsa'da normalde orijinal kablo demeti içinde ve ayrıca satılmıyor, fakat Astra H için EPC'de aksesuarlar başlığı altında mevcut

EDIT : Parça kodu 17 84 852 (CABLE, AERIAL, 6M LONG)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdar99 -- 18 Aralık 2012; 11:08:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdar99

Gidip gelen birileri olsa da şunu getirtebilsek esas...

http://www.ebay.de/itm/TOUCH-AND-CONNECT-NAVI-RADIO-CORSA-D-ASTRA-H-MERIVA-ZAFIRA-B-TIGRA-TWINTOP-NEU-/321040763325?pt=CE_Auto_Hi_Fi_Autoradios&hash=item4abf8549bd

USB aparatım Türkiyeye giriş yapmış, ee dedim ne zaman gelir 1 haftayı bulur dedi..yok artık dedim..allahım ya işin garibi 5 cmlik bir parça yani..Bir takımlım da benimkini başka bir şey istemem herhalde..

işinize yarayan olursa yeni bir ilan gördüm..
    http://www.ebay.de/itm/OPEL-Corsa-D-OPC-DVD-100-NAVI-/170961640686?pt=CE_Auto_Hi_Fi_Autoradios&hash=item27ce1b9cee

• Ancak serdar hocam bu ilanda usb giriş yanlış miniUSB olması gerek zannımca..aparatın içinde miniusb girişi var..
  • Onlar teferruat, önemli olan cihazın kendisi
  • Benim parçayı bu hafta getirtmenin bir çaresi yok mu? Yok mu yükseklerde tandığı olan bir el atın arkadaşlar 1,5 ay oldu nerdeyse..yani aslında benim suçum yok..Servisin de suçu yok..Şansa bak, GM bu parçanın kodunu değiştiriyor servis de yeni kodla sipariş veriyor, Türkiyeye böyle bir kodda araç gönderilmemiş diyorlar..Niye istiyorlar diyorlar :)
  • Hadi bakalım daldım bir macerayaAn itibarı ile BC'li CD30 MP3 GID ekran almış bulunmaktayım

Ancak teyp ve ekran "Paired" değiller,bilerek aldım.İkisi birden 100 Euro gibi komik bir fiyata geldi.

Ankara'da Mesut elektronik diye bir yer bu işlemi hallediyorumuş.
    İstanbul'da halledebileceğim bir yer bulursam daha iyi olur tabi

Yılbaşından sonra izleyelim görelim,en kötü 100 euro kaybetmiş olurum ama ya tutarsa kısmı beni daha çok heyecanlandırıyor

• Arkadaşlar bizim araçlar için yağmur sensörü,far senörü,kararan dikiz aynası ve kapakları ile birlikte parça numaralarını yazabilir misiniz EPC'den bakıp.

edit : far anahtarını unutmuşum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.K. -- 19 Aralık 2012; 3:36:36 >
  • şıklı far anahtarının parça kodu 62 40 497
    yağmur sensörü parça kodu 62 35 745 fiyatı 397,93 tl
    ayna 64 28 259 fiyatı 414,37tl
    ayna kapağı 64 28 647 fiyatı 14,91tl
    sensör tutacağı 62 38 884 fiyatı 14,81tl
    ayna tutucu pleyt 17 77 307 fiyatı 16,15tl

Fiyatlar değişken olabilir ancak gedpardan kontrol edebilirsin..

İki tip far anahtarı var sizinki kaç model ona göre söyliyeyim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi natulus -- 19 Aralık 2012; 9:26:33 >
  • Bu adresten aynayı alabilirsin..
    http://www.ebay.de/itm/Opel-Meriva-A-Corsa-D-Spiegel-Ruckspiegel-Automatisch-Abblendbar-13253546-/220939709015?pt=DE_Autoteile&hash=item3371086a57

İngiliz sitesinden yağmur sensörü de vardı..bulursam yazarım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi natulus -- 19 Aralık 2012; 10:02:40 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.