Şimdi Ara

'Corsa' Donanım, opsiyon ve aksesuarlar (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.295
Cevap
5
Favori
109.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdar99

Buradan fotolara bakabilirsin :

http://forum.donanimhaber.com/m_8141948/mpage_504/key_/tm.htm

jantlar güzelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

quote:

Orijinalden alıntı: Serdar99

Buradan fotolara bakabilirsin :

http://forum.donanimhaber.com/m_8141948/mpage_504/key_/tm.htm

jantlar güzelmiş

• Yalnız bir şey dikkatim çekti geri vites mandalı krom kaplı değil sizin ki kaplı mıdır?

Not:Serdar hocam senin resimlerinden sonra krom kaplı olarak gördüm :) pardon..aksesuar sitesinde gözükmemişti..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi natulus -- 12 Aralık 2012; 17:07:42 >
  • Para işini de ayarladım,yarın GID ve teybi de sipariş edicem
  • selamlar bişey sorucam 2012 corsa enjoy aracın orjinal arka tavan okuma lambası varmı servis takarmı? yada yoksa astra j lerde olan tavan lambasını takabilirmiyiz sıkıntı olurmu?
  • Sport ve Cosmo'larda arka tavan okuma lambası var, servisin yedek parça departmanından temin de edilir.
    Fakat mesele onunla uğraşacak servis bulmakta.
    Servisler standart işlerin dışında pek birşey yapmaya yanaşmıyor, ya arada tanıdık vs olacak ya da rica minnet yaptıracaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: V.K.

Para işini de ayarladım,yarın GID ve teybi de sipariş edicem

Veysel, madem GID olayına girişeceksin, radyo/cd ünitesini de CDC40'a upgrade etsen diyorum, hoparlörlerini de premium olanlarla değiştirirsin.
    Ebay'de biraz bakın bakalım, bulabilirsen güzel olur.
  • Hakikaten okuma lambası olmaması çok sıkıcı bir durum..Bir ara internette gördüğüm full donanımlı 2010 model cosmo ile takas yapmak istedim adam ben satacam demişti..Dedim bunu al bunu sat dedim yanaşmadı..Halbuki benim araca çok alıcı çıktı..Ancak onunki ilandan silinmişti.Sırf donanıma taktığım için değiştirmeyi düşünmüştüm ama bu touch and connect fikrimi değiştirecek büyük ölçüde..
  • Arkadaşlar gumruk sınırı turkıye ıcın 75 euro değilmi
    Atıyorum turkıyeden ebay userınden almanyadan urun aldım ve avusturyaya yolladım ordada gumruk turkıyedekı gıbı 75 euro mu
  • Almanya ve Avusturya arasında herhangi bir gümrük kısıtlaması olduğunu sanmıyorum
  • ??? bılen yok mu
  • muallakta kaldık sımdıı kesın bılgı verebılecek yokmu acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: karbil_80

Arkadaşlar gumruk sınırı turkıye ıcın 75 euro değilmi
    Atıyorum turkıyeden ebay userınden almanyadan urun aldım ve avusturyaya yolladım ordada gumruk turkıyedekı gıbı 75 euro mu

ab ülkeleri arası öyle bir sınır olduğunu sanmıyorum 75 euro cin hükümetimizin bir buluşu eskiden 150 euro idi
  • quote:

Orijinalden alıntı: weysex

CD 30 cihaza CID ekran bağlanabiliyo diye biliyorum sorum ebay'de 2 farklı model var kimi 16:9 oranında kimi 4:3 bunların ikiside Corsa D'ye uyarmı Şapkası bulunabilirmi

'Corsa' Donanım, opsiyon ve aksesuarlar

'Corsa' Donanım, opsiyon ve aksesuarlar

Şu konuyu da tekrar gündeme getireyim.Eğer ki bir üstteki mesajımda verdiğim linkteki ekran uyumlu olursa,çerçevesi bulunabilirse CDC 40 ve CID ekranı iki ayrı divorced olarak buldum totalde 200 pound gibi bir miktara.CD30 MP3 ve GID de hemen hemen bu miktardaydı.

Eğer olur derseniz CDC40 ve CID alacağım.Ama ne EPC var bende ne de uyumluluğu bilmiyorum.Teklifin yarın son günü,ona göre yarın halletmeye çalışayım.

• Veysel, piano black alma bence.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.