Şimdi Ara

'Corsa' Donanım, opsiyon ve aksesuarlar (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.295
Cevap
5
Favori
109.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ofise donunca yazarim 350 tl falandi sensor kapak 13 tl o bedava:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: weysex
    walla her geçen gün corsadan soğuyorum...
    serviste sensöre ve kapağa kaç para isterler parça numarasını bilen varsa sordurayım....

Bu parçalar pahalı diye mi soğuyorsunuz ?
    Bu donanımları opsiyonel olarak bile içermeyen, veya sonradan takılma imkânı olmayan bir aracınız mı olsun isterdiniz ?
  • orjinal aynayı sordum servis değil. kararan aynası 380.tl dedi ebay'de 140.tl ye geliyo ayna bide uymayan sensör :) alsammı acaba

Sanırım buda lazım olacak bunu bi çıkmacılarda araştırcam A olmayanına 100tl demişlerdi bulmam zor ama cumartesi kaput keçesi için gidicektim bahaneyle turlar dururum..

http://www.ebay.de/itm/Lichtschalter-mit-NSW-Opel-Corsa-D-13249403EH-1-4i-Twin-/300670726884?pt=DE_Autoteile&hash=item46015f32e4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ParsOne -- 28 Haziran 2012; 16:22:56 >
  • CD 30 cihaza CID ekran bağlanabiliyo diye biliyorum sorum ebay'de 2 farklı model var kimi 16:9 oranında kimi 4:3 bunların ikiside Corsa D'ye uyarmı Şapkası bulunabilirmi

'Corsa' Donanım, opsiyon ve aksesuarlar

'Corsa' Donanım, opsiyon ve aksesuarlar

• Corsada cd30 mp3 ler gid ve tid ekran uyumlu olarak ayriliyor cid uyumlusunu hic duymadim epcde gormedim yarin gunduz inceleyebilirim istersen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Budamı gol değil...... ewet ayarlar ekranı bas tiz gözükmüyomuş napalım kısmet..

CID ekranlara harici RCA ve S-Video Girişi yapmışlar biçok şeyi bağlıyabiliyoruz geri vites kamerası tv gib....
  • Bu da ortaya çıksın
  • Güncel...
  • Geri vites olayı hoşuma gitti açıkçası..gid ekranla touch and connect uyumlu değil diye duymuştum..
  • Dension Getaway 300 siparişimi vermiş bulunmaktayımYılbaşından sonra montajı da olacak inşallah

Aklıma bir şey daha geldi.Benim aracım Enjoy donanım ve iki satır ekrana sahip,bu ekran cosmolardaki büyük ekrana dönüşebilir mi?En önemlisi yol bilgisayarı yaptırmak istediğimde verileri burdan alabilir miyim,kadranı değiştirmek yerine?

Daha şık bir hareket olur diye düşündüm,ama teknik olarak mümkün mü bilmiyorum malesef.
  • Konsolda üçlü bilgi ekranı (iki satırlık olan) yerine büyük ekran olduğunda, radyo-cd ünitesinin üzerinde de BC butonu oluyor.
    Bu butona basıldığında yol bilgisayarı verileri görüntüleniyor.
    Bizim radyo-cd ünitelerinde bu buton yok, olan ile değiştirmek gerekir.

Emir, yanılıyorsam düzelt lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdar99

Konsolda üçlü bilgi ekranı (iki satırlık olan) yerine büyük ekran olduğunda, radyo-cd ünitesinin üzerinde de BC butonu oluyor.
    Bu butona basıldığında yol bilgisayarı verileri görüntüleniyor.
    Bizim radyo-cd ünitelerinde bu buton yok, olan ile değiştirmek gerekir.

Emir, yanılıyorsam düzelt lütfen

serdar abi
    bc siz olarak o ekran mevcuttu corsa d cosmolarda.
    ancak gid ekran ile çalışacak cd30 bizimkiler ile aynı değil. hatırladığım kadarıyla (astra h gtcden) o ekran da devamlı yol bilgisayarı bilgileri mevcut. yani bc tuşu sadece alt menülere girmek için kullanılıyordu.
    gid ekran takmak için cd30 mp3 ünde gid ekran uyumlusunu almak lazımdır diye hatırlıyorm.
    ayrıca gid ekranın fiyatı epey tuzlu idi kadran değişimi daha ucuza gelebilir ayrıca bu vesile ile sport kadranı da temin edilebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

Evet ama otomatik klimadan dolayı öyleydi.
    Eğer o araçların donanımında yol bilgisayarı da olsaydı o zaman BC düğmeli radyo/cd ünitesi olacaktı.
  • quote:

quote:

Eğer o araçların donanımında yol bilgisayarı da olsaydı o zaman BC düğmeli radyo/cd ünitesi olacaktı.

açtırmak mümkündür abi heralde o şekildeyken? sanıyorum radyo işlesin o verileri astrada bc tuşu ile aynı fonksiyonu soldaki basmalı düğme görüyordu
  • quote:

quote:

quote:

açtırmak mümkündür abi heralde o şekildeyken? sanıyorum radyo işlesin o verileri astrada bc tuşu ile aynı fonksiyonu soldaki basmalı düğme görüyordu

Olabilir belki, ama senin dediğin gibi mevcut ünite CID'a uyumlu değilse zaten değişecek.
    Değişmişken de BC düğmeli olanı alınır.

• quote:

Orijinalden alıntı: V.K.

Mesela şöyle birşey buldum,inansak mı

http://www.ebay.co.uk/itm/Corsa-D-Gid-Screen-Trip-Computer-Board-Computer-With-Cd30-Plug-Play-/170954146538?pt=UK_In_Car_Technology&hash=item27cda942ea

Bu set direkt senin ihtiyacın olan şey Veysel

• quote:

quote:

http://www.ebay.co.uk/itm/Corsa-D-Gid-Screen-Trip-Computer-Board-Computer-With-Cd30-Plug-Play-/170954146538?pt=UK_In_Car_Technology&hash=item27cda942ea

Mesajı aldım o zaman Abi

Peki bunun montajı ile birlikte yol bilgisayarım da olacak mı?

Yani ilanda olacak diyor ama teknik bir engeli var mı önümde

Bir diğer merak ettiğim konuda aslında valize koyup paldır küldür gelirken hop arkadaş bu ne diye sorarlar mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.K. -- 12 Aralık 2012; 13:29:07 >

• quote:

quote:

quote:

Mesajı aldım o zaman Abi

Bir diğer merak ettiğim konuda aslında valize koyup paldır küldür gelirken hop arkadaş bu ne diye sorarlar mı

ürünler sökülmeden önce sıfırlanmamışsa sıkıntı yaşarsın. onun dışında bir engel yok
    edit: silecek kolunun değişmesi lazım göremedim onu ilanda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiFoSi_BJK -- 12 Aralık 2012; 13:30:48 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Mesajı aldım o zaman Abi

ürünler sökülmeden önce sıfırlanmamışsa sıkıntı yaşarsın. onun dışında bir engel yok
    edit: silecek kolunun değişmesi lazım göremedim onu ilanda

Sıfırlanma olayı tam olarak nedir ? Sıfırlanmamışsa,burada halledebileceğim bir sorun mu mesela?Birazdan adama mail atmayı düşünüyordum sorayım bunuda

Silecek kolu sanırım çok pahalı değildi,CC olan 90 TL civarıydı,diğeri de öyledir sanırım

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.