Şimdi Ara

'Corsa' Elektrik, elektronik, ses sistemleri (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
2
Favori
21.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

Hadi gözünüz aydın,nerde takılacak ?

serviste takarlar heralde diye düşünüyoruz. zaten çok zor bi işlem değil bir tek uydu anteni ve tavana mikrofon için kablolama yapılacak
  • serdar abi sen bi t&c için esas montaj üssü arayışına girsen? hangi arkas yapar bu işi? yani benimki biraz kolay nerdeyse ben evde bile yaparım da seninki biraz uğraştıracak olan bir işlem
    edit: önümüzdeki ctesi eksikli olarak montaj yaptırabiliriz mal dün almanyadan ayrılmış. gümrük işlemleri ne kadar sürer bilinmez ama hafta sonuna kadar çözülmüş olur heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiFoSi_BJK -- 8 Mart 2013; 8:56:53 >
  • Valla Çengelköy'de Çağlar usta halleder diye düşünüyorum.
    Olmadı Vehbi'yi arayıp göreve çağıracaz, "tıpkı eski günlerdeki gibi" diyerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdar99

Valla Çengelköy'de Çağlar usta halleder diye düşünüyorum.
    Olmadı Vehbi'yi arayıp göreve çağıracaz, "tıpkı eski günlerdeki gibi" diyerek

haha "vehbi usta eğer kabul edersen"
    mission impossible repliği oldu bu baya
  • Baktığımız corsa'nın sahibine sizin araçları anlattım , şaşırdı,belki de satmaktan vageçip işe koyulmuş olabilir :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duymakla inanması zor, görmesi lazım
  • Eleman pek heveslisi değil yahu belli,2008 model 23 bin km'de araba mı olur
  • sapultura benim araç 2007 34500 km
  • Abi yazıktır binin azıcık korkmayın :)

• Binmeye fırsatım olmuyor valla. Genelde şehirdışında oluyorum araç Ankara'da kalıyor. Annem kullanıyor ben yokken; ama o da fazla gezmiyor. 2008 aralık ayından beri araç bizde.
    Aldığımızda 3500 km'de idi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

serdar abi sen bi t&c için esas montaj üssü arayışına girsen? hangi arkas yapar bu işi? yani benimki biraz kolay nerdeyse ben evde bile yaparım da seninki biraz uğraştıracak olan bir işlem
    edit: önümüzdeki ctesi eksikli olarak montaj yaptırabiliriz mal dün almanyadan ayrılmış. gümrük işlemleri ne kadar sürer bilinmez ama hafta sonuna kadar çözülmüş olur heralde

Geliyoor geliyoor T&C geliyooor
  • Arkadaslar, yarin ilk arac muayene'me gidicem kismetse. Arabam derli toplu genel bir sıkıntı yok ama sag yan camurluk sinyali yanmiyor. Muayene sonucunu etkiler mi bu sizce? asil sorum biz bu patlayan lambayi degistirebiliyor muyuz? kitapcikta on ve arka ampul degisimleri detayli anlatilmis ama yan sinyal lambalari icin sadece "serviste degistirin" yaziyor :) kendi degistrien oldu mu hic daha once? yada serviste degistiren varsa ne kadara patlar bize tahmini?
  • quote:

quote:

serdar abi sen bi t&c için esas montaj üssü arayışına girsen? hangi arkas yapar bu işi? yani benimki biraz kolay nerdeyse ben evde bile yaparım da seninki biraz uğraştıracak olan bir işlem

Vaaay,hayırlı olsun

• Sağolasın Veysel, heyecanla bekliyoruz...

• Emir, kullanım kılavuzunu okumaya başladım

Bu aletin sadece 12 adet FM istasyon belleği var, bizim dandik CD30'ların bile 18 adet yaw
  • Radyosu çift tunerli imiş.
    Bir tuner arka planda sürekli FM istasyonlarını tarayıp bulunduğun bölgede en güçlü çeken istasyonların listesini tutuyor, istediğin zaman bakıp seçebiliyorsun.
    Uzun yol için faydalı bir eser gibi görünüyor
  • quote:

Emir, kullanım kılavuzunu okumaya başladım

Bu aletin sadece 12 adet FM istasyon belleği var, bizim dandik CD30'ların bile 18 adet yaw

serdar abi beğenmiyosan talip bulabilirim:P
  • haha yok hiç olur mu öyle şey beğenmemek filan ne haddime
  • quote:

quote:

güzel günler yaklaşıyor!

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.