Şimdi Ara

'Corsa' Elektrik, elektronik, ses sistemleri (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
2
Favori
21.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tesisatın hazır olması büyük güzeelik olmuş cidden

Teybi sökmek için gereken metal çubuklardan var mı sende Emir?
  • Evde babamın deposunda olması lazım akşam deniycem şansımı;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya haftaya onun için bi rahatsız edebilir miyim seni

Dension Gatawat'e bir kablo sipariş ettim,onuda ekleyeceğim sistmeme,sırf onun için sök tak parası vermek istemedim servise açıkcası
  • quote:

Orijinalden alıntı: V.K.

Ya haftaya onun için bi rahatsız edebilir miyim seni

Dension Gatawat'e bir kablo sipariş ettim,onuda ekleyeceğim sistmeme,sırf onun için sök tak parası vermek istemedim servise açıkcası

Bulamadım açkçası babama da soramıyorum ayıkmasın diye:) onu sanayiden temin edebiliriz sanırsam. Hol touch and connectingi viraz farklı

• quote:

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

quote:

Ya haftaya onun için bi rahatsız edebilir miyim seni

Bulamadım açkçası babama da soramıyorum ayıkmasın diye:) onu sanayiden temin edebiliriz sanırsam. Hol touch and connectingi viraz farklı

Yarın Maslağa gideceğim Yazlık Lastiklerimi taktırmaya,oto sanayiden bakayım istersen sökme parçasına,bir günde ikimiz için de hallolmuş olur.

ama t&c ninki nasıl onu bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.K. -- 28 Mart 2013; 22:38:42 >

• tcnin ki lazm değil zaten benim durum servislik
    ancak cd 30 u sökmem gerek bir kaç soket araştırıyuorum arabada
    eğer vaktin olursa şantiyeye beklerim zincirlikuyuya beraber kurcalarız=)
  • quote:

tcnin ki lazm değil zaten benim durum servislik

olabilir aslındaöğleden sonra o tarafta olacağım,müsait olursan haberleşelim
  • quote:

quote:

ben müsait olurum sen duruma göre haber et=)
    şantiye etilerin girişinde solda kocaman bir bina. kapalı garajımız ve alet çantamız mevcut=)

• quote:

quote:

quote:

ben müsait olurum sen duruma göre haber et=)
    şantiye etilerin girişinde solda kocaman bir bina. kapalı garajımız ve alet çantamız mevcut=)

Oh oh her türlü ortam mevcut yani

Yarın şu teybi de alayım yanıma da,Maslak oto sanayi'de bir gezintiye çıkayım.Sıfırlatmak için Ankaraya gitmeyi hiç ayağım çekmiyor.

Yakacağım benzine montaj+parçaları malederim.

İnşallah bulabilirim,ama bir şeyin Ankara'da olup da İstanbul'da olmaması ihtimalini aklım almıyor ( hele de maslakta).

• ben bütün diyagramları çözdüm pcde şu an için
    yarın gözümü karartırsam kabloyuda bulurum gibi geliyor. şans gittiği yolu da buldum montaj yarım saati geçmez gibi duruyor usb portu hariç=)
  • Valla Emir CD30'u herhangi bir yerde söktürüp sonrasını kendin halletmemen için bir neden görünmüyor, ben olsam en azından denerdim
  • quote:

Oh oh her türlü ortam mevcut yani

Sadece biraz karanlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdar99

Valla Emir CD30'u herhangi bir yerde söktürüp sonrasını kendin halletmemen için bir neden görünmüyor, ben olsam en azından denerdim

serdar abi soketin yerini şimdi daha iyi anladım gibi. muhtemelen öğle saatlerinde bulmuş olurum torpidonun arkasındaki soketi=) en kötü soldaki kaplamanın arkasındaymış onu bulacağım
  • sabah bir sorti yapıp arabanın eşiğini söküp soket aramış soketi bulmuş fakat üzerinde kablo bulamamıştım.
    öğlen aramda tekrar bakayım dedim tis i inceledikten sonra yukardan gelen kablonun dişi de de erkek sokette olabilceğini düşündüm. ve yerinde incelemelerim sonrası erkekte tavan lambasından gelen ve mikrofon için olan kabloyu buldum.=)
     'Corsa' Elektrik, elektronik, ses sistemleri

yarın sadece 1- 1buçuk metre 2 damar kablo çektirmem gerekmekte. birde uydu anteni montajı. yarım saatten fazla süreceğini sanmıyorum hatta kendim bile yapabilirim.

meşhur x1 soketimiz. bunun sol alttaki 8 numaradan ve orta sıra sağdaki 9 numaradan touch and connecte kablo çekerek sonuca ulaşıcaz. arabada sol kapı eşiği kaplaması dışında hiç bir şey sökmeye gerek kalmayacak mikrofon için. anten için muhtemelen sol direği sökeceğiz sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiFoSi_BJK -- 29 Mart 2013; 13:14:57 >

• TEŞEKÜRLERR
  • İkinci touch and connectimiz hayırlı olsun. Sadece usb fonksiyounu çalışmıyor onun da parçasını bekliyoruz tech2 kısmı dışında tamamen kendim yaptım montajını

• Güle güle kullan Emir, ben de anten ve usb soket gelene kadar kudurmazsam iyidir

Ben de Emir gibi kendim yapmak niyetindeyim. Ondan farklı olarak tavan antenimi de değiştireceğim için biraz daha zahmetli olacak ama tavanı bile kendim indirecem inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: Serdar99

Güle güle kullan Emir, ben de anten ve usb soket gelene kadar kudurmazsam iyidir

Ben de Emir gibi kendim yapmak niyetindeyim. Ondan farklı olarak tavan antenimi de değiştireceğim için biraz daha zahmetli olacak ama tavanı bile kendim indirecem inşallah.

Serdar abi dediğim gibi her türlü amelasyon yardımım olur. Havalar çok ısınmadan yapmalıyız ama

• Bora'nın en başta dediği gibi anten İzmir'de varsa beklemeden getirtirim, tavan kısmını hemen hallederiz. Pinlere de oto elektrikçilerinde bakacağım, bulursam işin o kısmını tek başıma da yaparım.

• radyonun çalışırken ki hali,
    gece görünüşü ayrı bi güzel

koltuk ısıtma esp off butonları olmasa eminim bu görüntü biraz daha zayıf olurdu. çerçeveyi onlar tamamlıyor gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiFoSi_BJK -- 31 Mart 2013; 9:14:32 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.