Şimdi Ara

'Corsa' Elektrik, elektronik, ses sistemleri (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
2
Favori
21.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gercekten cok şık duruyorhayırlı olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antenim bugün geliyor, işi gücü bırakıp Arkas'a koşmamak için kendimi zor tutuyorum
  • Arkadaşlar bu arada sök-tak-takıştır ihtiyaçlarınız için yer ararsanız kapım her daim açık,bomboş kapalı otopark mevcut olup elektrik ve aydınlatma da sağlarız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdar99

Antenim bugün geliyor, işi gücü bırakıp Arkas'a koşmamak için kendimi zor tutuyorum

haha abi çabuk oldu. yarın sabah benim köpeği doktora götürcem. it oğlu it yemek yemiyor eridi gözümüzün önünde. onu halledeyim bi çözülsün sonra snein montajı da yaparız. veyselinde aynayı yapıcam. aslında ufak bir özel servis mi açsam:P
  • hayırlı uğurlu olsun emir güle güle naviler.şimdi sıra geldi haritayı nasıl güncelleyeceğiz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: natulus

hayırlı uğurlu olsun emir güle güle naviler.şimdi sıra geldi haritayı nasıl güncelleyeceğiz..

Yedek parça kataloğunda bir güncelleme var ama bu elimizdeki midir bilinmez! Benim harita 2010 yazında değiştirilen yolları kapsamıyor beşiktaş ilçesindeki

• Valla haritanın güncel olmamasını çok umursayacağımı sanmıyorum, o şıkır şıkır renkli ekranın orada durması bile yeter bana

Apple haritaları için bir arkadaşın dediği gibi "Bağcılar'a gitmek isterken kendimi Kırşehir'de buldum" gibi bir durum olmadığı sürece sorun yok
  • Orijinal navi+gsm+radyo antenim hazır. GPS alıcılı yeni taban spoiler de düşünülerek tasarlandığı için artık spoilere çarpma gibi bir sıkıntı da olmayacak.

[simage]http://img819.imageshack.us/img819/2263/img20130403wa0001.jpg [/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdar99 -- 3 Nisan 2013; 12:00:00 >
  •  'Corsa' Elektrik, elektronik, ses sistemleri

serdar abi spoilerde çileden kurtuldu sende=)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiFoSi_BJK -- 3 Nisan 2013; 12:01:41 >
  • serdar abi de touch and connect montajı diye gittiği serviste ne bulduysa almış, artık kararan aynayada sahip!
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

serdar abi de touch and connect montajı diye gittiği serviste ne bulduysa almış, artık kararan aynayada sahip!

ahahahha

Hayırlı olsun Serdar Abi

Eksik ne kaldı diye sormak lazım size ufak ufak
  • quote:

Orijinalden alıntı: V.K.

quote:

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

serdar abi de touch and connect montajı diye gittiği serviste ne bulduysa almış, artık kararan aynayada sahip!

ahahahha

Hayırlı olsun Serdar Abi

Eksik ne kaldı diye sormak lazım size ufak ufak

yağmur/far sensörü
    1.6 turbo motor sormuş bayide olsa onu da alacakmış!

• Motor sanzimana geldi sira masallah arabalariniza hastayim gule gule kullanin.

• dün dension getaway ipod arayüzünü montajladım

'Corsa' Elektrik, elektronik, ses sistemleri

teybi sökmek için kendi çubuklarına ihtiyaç yokmuş onu ögrendim

• quote:

Hayırlı olsun Serdar Abi

Teşekkürler Veysel, sen de güle güle kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdar99 -- 6 Nisan 2013; 17:11:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihsanyıldırım

Motor sanzimana geldi sira masallah arabalariniza hastayim gule gule kullanin.

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdar99

quote:

Hayırlı olsun Serdar Abi

Teşekkürler Veysel, sen de güle güle kullan

Saol abi,benim asıl derdim Gid'yi takmak şu sıra
  • yaw para olsa bir tane 5 kapılı color edition daha alır opc motorunu da ebayden sipariş edip takmak isterdim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: natulus

yaw para olsa bir tane 5 kapılı color edition daha alır opc motorunu da ebayden sipariş edip takmak isterdim..

Hotor hacmini büyütmek sıkıntılı diye biliyorum.Yani sadeec sipariş edip takmakla olmuyor,izin vs ayarlamak lazım,yeni ruhsat falan...
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.