Şimdi Ara

'Corsa' Elektrik, elektronik, ses sistemleri (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
2
Favori
21.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • corsa d de radyo panelinde bulunan kapı kilit tuşunun yanında sağ tarafında bir tuş var. o tusun üzerindeki işaret sanki koltuk gibi. hatta aracın kontagını açınca 10 saniye kadar km ekranında yanıyor. nedir o tuş bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35ga9667

corsa d de radyo panelinde bulunan kapı kilit tuşunun yanında sağ tarafında bir tuş var. o tusun üzerindeki işaret sanki koltuk gibi. hatta aracın kontagını açınca 10 saniye kadar km ekranında yanıyor. nedir o tuş bilen var mı?

Yolcu airbag iptal.
    Ön yolcu koltuğuna çocuk koltuğu bağlarsanız,olası kaza anında zarar vermesin diye.
  • touch and conencti çıkarmak için gerekli aparatlar dağıtıma çıkmış.
    gün içinde elimde olur muhtemelen.
    usbyi bugün halledemesem de kızağını değiştirip sağlam kızağı takasım var.

edit: ebaydan 1 dolara aldımhttp://caraudiosecurity.com/car-fitting-accessories_installation-accessories_stereo-release- adresinden de her türlüsünü bulmak mümkün. ülkemiz iç piyasası elektrikçileri pek bu parçaları paylaşma gönüllüsü değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiFoSi_BJK -- 25 Nisan 2013; 12:32:42 >
  • ya bugün ya yarın usb soketi için gerekli olan mini usb kablomda şantiyeye ulaşmış olacaktır. o geldiği anda yine DIY olarak montajı tamamlarım. ancak uzun ömürlü olması açısından gene ilk fırsata servise uğrayarak sokete uygun pinleri taktırır kullanırım
  • Az önce itibariyle çalışan bir usb soketine sahibim:)
     'Corsa' Elektrik, elektronik, ses sistemleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayirli olsun Emir,cok guzel duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: V.K.

Hayirli olsun Emir,cok guzel duruyor

thanx
  • Ohh gözün aydın çiçek gibi olmuş
  • belki psikolojik ama usb den müzik çalma inanılmaz kaliteli geldi. zaten auxla karşılatırmıyorum bluetoothtan bile daha kesin sesler veriyor gibime geldi.
  • Kazasız belasız dinlemeler dileğiyle emir..Gayet şık olmuş..evt usb'den dinleme gerçekten kaliteli..
  • önceden bu konuyu çok takip etmemiştim ama bugün baştan sona okuma fırsatım oldu, çok güzel ve şık olmuş T&C sistemi. Tabi tifosi sattı aracını ama serdar abinin aracı hala bizimle.
    sormak istediğim sadece bir tane soru var aslında :)
    Ben nasıl sahip olabilirim?
    Biliyorum çok genel bir soru olmasına rağmen içeriği o kadarda masum değil. Aracıda yazayım, 2012 corsa dizel enjoy modeli. ESP yok, sunroof yok :)

Detaylı yorumlara dua ederim, enazından bütçe ayarlaması yapıp bizde ardınızdan gözümüzü karartabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esirmavi

önceden bu konuyu çok takip etmemiştim ama bugün baştan sona okuma fırsatım oldu, çok güzel ve şık olmuş T&C sistemi. Tabi tifosi sattı aracını ama serdar abinin aracı hala bizimle.
    Biliyorum çok genel bir soru olmasına rağmen içeriği o kadarda masum değil. Aracıda yazayım, 2012 corsa dizel enjoy modeli. ESP yok, sunroof yok :)

Detaylı yorumlara dua ederim, enazından bütçe ayarlaması yapıp bizde ardınızdan gözümüzü karartabiliriz.

Natulus burdan temin etmişti. Biz yurt dışı. 350€ cihazlara vermiştik sanırsam. Ekstra olarak uydu anteni almıştık. Kızak uymamış kızak almıştık. Biraz da kablo işin var onu da ben kendim yapmıştım. En son arabadan radyoyu sökerken servis lazım. İç mekan piano black mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

quote:

önceden bu konuyu çok takip etmemiştim ama bugün baştan sona okuma fırsatım oldu, çok güzel ve şık olmuş T&C sistemi. Tabi tifosi sattı aracını ama serdar abinin aracı hala bizimle.

Natulus burdan temin etmişti. Biz yurt dışı. 350€ cihazlara vermiştik sanırsam. Ekstra olarak uydu anteni almıştık. Kızak uymamış kızak almıştık. Biraz da kablo işin var onu da ben kendim yapmıştım. En son arabadan radyoyu sökerken servis lazım. İç mekan piano black mi?

Öncelikle iç mekan piano black değil, gri konsol.
    Sormak istediğim dışarıdan 350 avroya aldığınız cihazda Türkçe dil desteği varmıydı? yoksa burada mı ayarlama yaptınız? Sizin vasıtanızla bizde alabilir miyiz? Alınmadan sonra aracın herhangi bir beyin fonksiyonunda sıkıntı çıkarmı?
    Servise radyoyu bi şekilde bursada söktürebilirim. Veya tanıdık birkaç özel servis te var, fakat ama? diye düşünüdürebilir. Uydu anteni, kızak ve kablolama işi ne kadar tutar tahminen? Çekindiğim noktalardan biri de hazır kablaj enjoy pakette olmayabilir, çünkü nihayetinde mikrofon montajı da gerekecek.
    Piano black T&C şükrü beyde vardı internetten satışa çıkarmıştı, renk uyuşmazlığı nedeniyle sıcak bakmadım, gözü karartıp 1-2 aylık bi bütçe sıkmasıyla olabilir diye düşünüyorum. 1500 tl gibi bir rakamda zorlanmam diye düşünüyorum. Tabi bu işin sonuçta birde içişleri bakanlığı tarafı var evde. Enazından maliyet ve yapılabilirlik koşulları gözümde canlanmış olsa sıkıntı olacağını sanmıyorum.
    Teşekkür ederim Emir (böyle hatırladım abi adını kusura bakma )

• quote:

quote:

quote:

Sormak istediğim dışarıdan 350 avroya aldığınız cihazda Türkçe dil desteği varmıydı? yoksa burada mı ayarlama yaptınız? Sizin vasıtanızla bizde alabilir miyiz? Alınmadan sonra aracın herhangi bir beyin fonksiyonunda sıkıntı çıkarmı?
    Servise radyoyu bi şekilde bursada söktürebilirim. Veya tanıdık birkaç özel servis te var, fakat ama? diye düşünüdürebilir. Uydu anteni, kızak ve kablolama işi ne kadar tutar tahminen? Çekindiğim noktalardan biri de hazır kablaj enjoy pakette olmayabilir, çünkü nihayetinde mikrofon montajı da gerekecek.
    Piano black T&C şükrü beyde vardı internetten satışa çıkarmıştı, renk uyuşmazlığı nedeniyle sıcak bakmadım, gözü karartıp 1-2 aylık bi bütçe sıkmasıyla olabilir diye düşünüyorum. 1500 tl gibi bir rakamda zorlanmam diye düşünüyorum. Tabi bu işin sonuçta birde içişleri bakanlığı tarafı var evde. Enazından maliyet ve yapılabilirlik koşulları gözümde canlanmış olsa sıkıntı olacağını sanmıyorum.

türkçe dil seçeneği vardı. kendi ayarlarından türkçeyi seçmiştik direk.
    ben hemen hemen bütün kablolamasını kendim yaptım. benim avantajım tavandaki lambadan sol kapı yanına kadar mikrofn kablosunun iniyor olması idi. sadece mikrofonu ordan radyoya çektim, uydu antenini de radyodan yine sol daki kelebek camının oraya. kaplaması çok kolay çıkartılıyor korkacak birşey yok. bir kaç pin değişikliği vardı yapılması gereken orijinal radyo ile farklı olan (aux çıkışı başka pinlerden besleniyor tc de cd30mp3e göre) onları serviste yaptırmıştım. radyoyu işin ehli bir servis sökmez ise sıkıntı yapabilir. arabadan radyoyu "boşamaları" gerekmekte aksi taktirde ne sökülen radyo başka bir araca takılabilir ne de sizin aracınız baaşka bir radyoyu kabul eder.
    bunlara ek olarak ben direk ebayda bir satıcıdan bulmuştum inanılmaz bir cahil cesareti ile 2 radyoyu birden kargolatmıştık. gümrükte takılınca şans eseri kabul edilebilir bir bedel ödeyerek gümrükten çıkarmıştık.
    şükrü kaptanda siyahı varsa bence hiç düşünmeyin aracınıza siyah konsol parçalarını sipariş edin 150 200 tl tutarlar tahminen ve şükrü kaptan montajına da yardımcı olacaktır. radyonun servis bedeli epey yüksek eğer gümrükte sorun çıkarsa gerçek bedeli üzerinden fiyatlandırılırsa gümrükten çıkarmak epey maliyetli olacaktır

• quote:

quote:

quote:

quote:

türkçe dil seçeneği vardı. kendi ayarlarından türkçeyi seçmiştik direk.
    ben hemen hemen bütün kablolamasını kendim yaptım. benim avantajım tavandaki lambadan sol kapı yanına kadar mikrofn kablosunun iniyor olması idi. sadece mikrofonu ordan radyoya çektim, uydu antenini de radyodan yine sol daki kelebek camının oraya. kaplaması çok kolay çıkartılıyor korkacak birşey yok. bir kaç pin değişikliği vardı yapılması gereken orijinal radyo ile farklı olan (aux çıkışı başka pinlerden besleniyor tc de cd30mp3e göre) onları serviste yaptırmıştım. radyoyu işin ehli bir servis sökmez ise sıkıntı yapabilir. arabadan radyoyu "boşamaları" gerekmekte aksi taktirde ne sökülen radyo başka bir araca takılabilir ne de sizin aracınız baaşka bir radyoyu kabul eder.
    bunlara ek olarak ben direk ebayda bir satıcıdan bulmuştum inanılmaz bir cahil cesareti ile 2 radyoyu birden kargolatmıştık. gümrükte takılınca şans eseri kabul edilebilir bir bedel ödeyerek gümrükten çıkarmıştık.
    şükrü kaptanda siyahı varsa bence hiç düşünmeyin aracınıza siyah konsol parçalarını sipariş edin 150 200 tl tutarlar tahminen ve şükrü kaptan montajına da yardımcı olacaktır. radyonun servis bedeli epey yüksek eğer gümrükte sorun çıkarsa gerçek bedeli üzerinden fiyatlandırılırsa gümrükten çıkarmak epey maliyetli olacaktır

teşekkür ederim emir, bayağı faydalı oldu. Bi araştırayım bende, şükrü beye sorayım bakalım satmamış ise. Yarın yine detaylı sorular sorabilirim. Şimdilik iyi akşamlar dilerim.

• selamlar,
    aralık ayında sıfır aldım. corsa 1.2 benzinli baz model.

malum usb vs yok.

Benim araç için bu piyasadaki müzik çalarları alınca ayrıca bir çerçeve aparat vb almak zorunda mıyız?

basitinden 100 tl lik bi ototeyp mi alsam diye düşünüyorum
  • quote:

Az önce itibariyle çalışan bir usb soketine sahibim:)
     'Corsa' Elektrik, elektronik, ses sistemleri

hocam bu koltuk ısıtma dügmelerini nereden temin edebilirim...? ben farklı bir iş için kullanacagım

• system electronıc kullanıcısına yanıt
    Servisten :)

• quote:

Servisten :)

hocam fiyat hakkında bir bilginiz varmı acaba o kısımdaki komple tuşlar ne kadar tutar acaba...?
  • system electronıc kullanıcısına yanıt
    300 civarıydı galiba tuş takımı
    Zaten hepsi bir değişiyor. Ben 2012 başında almıştım galiba 3 sene olmuş

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.