Şimdi Ara

'Corsa' Elektrik, elektronik, ses sistemleri (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
2
Favori
21.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gözünüz aydın
  • quote:

Orijinalden alıntı: V.K.

Gözünüz aydın

Eyv alamayacağız diye korkmaya başlamıştım hadi sorun değil benim için serdar abi bir dünya parça sipariş ettiydi:)

• quote:

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

quote:

Gözünüz aydın

Eyv alamayacağız diye korkmaya başlamıştım hadi sorun değil benim için serdar abi bir dünya parça sipariş ettiydi:)

Abi gümrük işlemlerini nasıl ayarlıyorsunuz?Satıcı vasıtasıyla mı oluyor?Yoksa şans işimi?

Ya da geldi burada takıldı diyelim,nasıl oluyor prosedür ürünü almak için?
  • Şu an çocuklar gibi mutluyum

Teybi ve ekranı elime alana kadar en ufak bir heyecanım yoktu,hatta yaklaşık iki aydır Bursa'da kuzenimde duruyordu.

Ancak teslim alır almaz heyecan sardı.Tutmayın beni her an Ankara'ya gidebilirim şu anda

'Corsa' Elektrik, elektronik, ses sistemleri

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

quote:

Gözünüz aydın

Abi gümrük işlemlerini nasıl ayarlıyorsunuz?Satıcı vasıtasıyla mı oluyor?Yoksa şans işimi?

Ya da geldi burada takıldı diyelim,nasıl oluyor prosedür ürünü almak için?

takıldığı zaman ürün bedeli belirlenip o bedel üzerinden ödenecek vergiler ve ardiye ücreti çıkıyor. ancak bu olay elektronikte hatta radyoda biraz daha sıkıntılı. trt pulu falan var. sanırsam. ben aldığım adamla istanbul teslimi diye anlaştığım için o çözdü. hoş son dakikada 50şer tl bir artış oldu ürün bedelinde ama değer. o kadar komik bir fiyata aldık ki 50 tl hiç batmadı açıkçası

• quote:

Şu an çocuklar gibi mutluyum

Teybi ve ekranı elime alana kadar en ufak bir heyecanım yoktu,hatta yaklaşık iki aydır Bursa'da kuzenimde duruyordu.

Ancak teslim alır almaz heyecan sardı.Tutmayın beni her an Ankara'ya gidebilirim şu anda

'Corsa' Elektrik, elektronik, ses sistemleri

veysel senin ki de çok cici. güle güle kullan. tek sıkıntı ben o ekran yüzünden konsolun çıkıntı yapmasına alışamamıştım cosmoları görünce.

• Tesekkur ederim Emir sagol
    Insallah benim montajda yakin zamanda olur da beraber kurcalariz touch&connect ile birlikte

• quote:

Tesekkur ederim Emir sagol
    Insallah benim montajda yakin zamanda olur da beraber kurcalariz touch&connect ile birlikte

biz ctesi yaptırmayı planlıyoruz. tabi serdar abi sadece ön hazırlık yaptıracak daha t&c takması için şartlar oluşmuş değil=)
    ben gözümü kararttım. zaten ayrı eve çıkmıştım artık babam evden atar korkusu yok
  •  'Corsa' Elektrik, elektronik, ses sistemleri

sonunda geldiler=)
  • Hadi gözümüz aydın
  • içim kıpır kıpır eksikli de olssa ctesi yaptırıcam montajı. eksiklerini zamanla tamamlarız. usb sanırsam ilk etapta olmayacak gelen pek bize uygun gibi durmadı
  • Zaten %100 eksiksiz sorunsuz herşeyiyle tam bir alışveriş biraz zordu Emir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdar99

Zaten %100 eksiksiz sorunsuz herşeyiyle tam bir alışveriş biraz zordu Emir

düşünülünce bedavadan biraz pahalıya mal ettik abi aynı vodafon reklamındaki gibi
  • Aynen o yüzden hiç dert etmiyorum
  • Abi sende ayarlada ben korkarım tek başıma oralarda montaja refakat et:) hanımla çocuk kalkana kadar biter zaten işimiz:p

• Arkadaşlar 2011 model opel corsa aracımın orjinal teybi ve hoparlorlerine ek olarak deck çevirici ile birlikte amfi ve subwoofer baglatsam ses kalitesi nasıl olur?
  • Yıl 2010
    Km 77000
    Renk Beyaz
    Motor Hacmi 1201 - 1400 cm3
    Motor Gücü 51 - 75 HP
    Yakıt Dizel
    27.000 tl iyimidir arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nilayozkurt

Yıl 2010
    Km 77000
    Renk Beyaz
    Motor Hacmi 1201 - 1400 cm3
    Motor Gücü 51 - 75 HP
    Yakıt Dizel
    27.000 tl iyimidir arkadaşlar?

Gerçek km'sinden ve şirket aracı çıkması olmadığından emin iseniz fiyat normal.
  • Bugün biraz arabayı kurcalıyayım touch and connectin montajına başlıyayım dedim ve yine şanslı günümde olduğumu farkettim! Arabada tavanda mikrofon tesisatının hazır olduğunu gördüm opel çok bonkör davranmış bizim sportlara. Tek yapmamız gereken şu an mobil telefon portalı hazırlığındaki soketi bulup o soketten mikrofon kablosunu ayırmak olacak o kabloları touch and connectim arkasına girerek montaj tamamlanacak. Usb ve aux içinse bir süre bekleyeceğiz o parçada sıkıntı bar çünkü

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.