Şimdi Ara

'Corsa' Elektrik, elektronik, ses sistemleri (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
2
Favori
21.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Enjoy donanımda da ön hazırlık var mıdır acaba? Eğer olursa ben de düşünebilirim.
  • aynayı yerine taktım ama bir sürpriz. aynanın yerleşimi standart aynadan farklı. onun için tutucu braketten almam gerekecek bir tane. 15 20 liralık bir parça umarım servis stoklarında çıkar.
  • daha da büyük sürpriz. ben soket kodu ararken bir arabayı inceleyim dedim. ne göreyim. %100 emin olmamakla birlike hem ayna hem de yağmur/far sensörü için kablolama hazır. sadece takıcaz ve tech2 den aktice edicez çalışacak. opel gene yapacağını yapmış saolsun
  • Tifosi onun için birde yağmur/far sensörlü modeller için üretilmiş ön cam lazım diye biliyorum. Bir kere ön camımı değiştirmiştim çatlaktan dolayı ve servisin ilk sorduğu soru yağmur/far sensörü var mı olmuştu. Umarım yanlış biliyorumdur. Kararan dikiz aynası için parça kodlarını yazabilirsen sevinirim. Şu tutucu braket ile beraber tabiki
  • camda yeri yok şu an yağmur sensörü için orası boya kaplı duruyr ama çıkartılamaz bir boya değil =)
    parça kodlarına gelince
    ayna 64 28 259 414tl
    kapak 64 28 647 13tl
    bunlar kdv hariç indirimsiz fiyatlar model yılına göre indirim yapılıp kdv eklenecek
    ayrıca ayna tutucu pleytin yerinin değişmesi gerekiyor. sökülebilri mi emin değilim sökülemez ise onunda fiyat 15 tl civarında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiFoSi_BJK -- 30 Mart 2012; 17:57:14 >
  • bu arada yaptığım araştırmada enjoy paketlerde hazırlık olmayabilir. gene de iyi bir otoelektrikçisinin elinden kaçmaz montajı gayet basit
  • Teşekkürler Tifosi bir ankaraya gittiğimde sipariş geçerim artık
  • aynayı ebayden çok daha ucuza temin edebilirsin
  • Hadi bunları da ben ittireyim yukarı
  • uzunca bir süredir turbo hortumumda kaçakla gidiyormuşum. dün öğlenden beri arabanın ileri atılma isteği inanılmaz arttı. bir süre daha böyle kullanıp egryi de iptal edeceğim. o zaman tam süper olacak sanırsam=)
  • motor diye girdim konu bambaşka çıktı!
  • Arif'in Mancester'a attığı golü arıyordum nereye geldim
  • Güncel...
  • Böyle birşey aracıma takılır mı uyar mı ? Takılırsa da yakışır mı ? yasalmıdır ?

http://www.hepsiburada.com/liste/dreamcar-far-ici-flash-ampul-seti-profesyonel-56370/productDetails.aspx?productId=otev56370&categoryId=20024662#Gorseller

http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=20024662&Productid=otelf5773

edit: ön tarafa taktırmak yasakmış ,arka taraftada sislere takayım dedim oda gereksiz olur yani vazgeçtim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 8 Ekim 2012; 10:39:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mob411

umarım dopru yere yazıyorum aslında genel başlığa yazmak daha kolayıma geliyor ama neyse . Aracıma ses sistemi düşünüyorum daha öncede konuşmuştuk hoparlörlerin değişmesi gerektiğini söylemiştiniz . Şimdi electroword de kampanya varmış fiyat olarak bana iyi geldi ama uygun olur mu bilemedim jbl 1000w subwf anfi 2hoparlor toplam 379 tl imiş , abim sesini dinlediğini ve iyi olduğunu söyledi ama bilmiyorum sizce almalı mıyım ? yoksa daha iyi bir sistem mi almalıyım ? yardımcı olur musunuz ? hiç bişi anlamıyorum bu konuda ? birde anfi bagajda nereye sabitleniyor ? montaj nasıl oluyor ? kapı dakı hoparlorlerın sökülmesi için döşemeninde sökülmesi gerek galiba ? bunlar ilerde bi sorun yaratır mı ?

pm atmıştım ama bi sorun oldu sanırım burdanda yazıyım. öncelikle bu iş için ayırabileceğiniz bütçeniz nedir? abinizin dinlediği jbl subwoofer daha çok yumuşak baslara veren bir subwdur. aklımdan sound magus fy 01 subwoofer veya kicker comp 12 yada 15 geçiyor. amfi olarak da sound magus a90 yada dk 600 olursa daha ıyı olur, ileride daha guclu subwoofer koyablirsiniz. Amfiyi genelde arka koltuğun arkasına vidalanır. subwoofer kabininin arkasına da vidalayanalr vardır. kapı hoparlörleri için döşemenin sökülmesine gerek yoktur, ama aracın orj ses tesisatına ulaşabilmek için arkadaki amfiden teyibe doğru kablo çekilir. kabloları yanlardan kapı diplerinden döşemeyi aralayarak yapılır. ilerde sorun olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: audiocu

quote:

Orijinalden alıntı: mob411

umarım dopru yere yazıyorum aslında genel başlığa yazmak daha kolayıma geliyor ama neyse . Aracıma ses sistemi düşünüyorum daha öncede konuşmuştuk hoparlörlerin değişmesi gerektiğini söylemiştiniz . Şimdi electroword de kampanya varmış fiyat olarak bana iyi geldi ama uygun olur mu bilemedim jbl 1000w subwf anfi 2hoparlor toplam 379 tl imiş , abim sesini dinlediğini ve iyi olduğunu söyledi ama bilmiyorum sizce almalı mıyım ? yoksa daha iyi bir sistem mi almalıyım ? yardımcı olur musunuz ? hiç bişi anlamıyorum bu konuda ? birde anfi bagajda nereye sabitleniyor ? montaj nasıl oluyor ? kapı dakı hoparlorlerın sökülmesi için döşemeninde sökülmesi gerek galiba ? bunlar ilerde bi sorun yaratır mı ?

pm atmıştım ama bi sorun oldu sanırım burdanda yazıyım. öncelikle bu iş için ayırabileceğiniz bütçeniz nedir? abinizin dinlediği jbl subwoofer daha çok yumuşak baslara veren bir subwdur. aklımdan sound magus fy 01 subwoofer veya kicker comp 12 yada 15 geçiyor. amfi olarak da sound magus a90 yada dk 600 olursa daha ıyı olur, ileride daha guclu subwoofer koyablirsiniz. Amfiyi genelde arka koltuğun arkasına vidalanır. subwoofer kabininin arkasına da vidalayanalr vardır. kapı hoparlörleri için döşemenin sökülmesine gerek yoktur, ama aracın orj ses tesisatına ulaşabilmek için arkadaki amfiden teyibe doğru kablo çekilir. kabloları yanlardan kapı diplerinden döşemeyi aralayarak yapılır. ilerde sorun olmaz.

pm iniz gelmedi ve nasıl olduysa sizi blok listesine almışım
    tekrardan pm atıyorum size

• quote:

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

daha da büyük sürpriz. ben soket kodu ararken bir arabayı inceleyim dedim. ne göreyim. %100 emin olmamakla birlike hem ayna hem de yağmur/far sensörü için kablolama hazır. sadece takıcaz ve tech2 den aktice edicez çalışacak. opel gene yapacağını yapmış saolsun

Emir, sen bunu yazalı yaklaşık bir sene olmuş gerçi ama konu şimdi yine gündemimde.
    Bizim araçlar için durum bu mudur, kablo çektirmeden çözebiliyor muyuz ?
  • serdar abi 2008 model yılı için var 2007de de mutemelen vardır. tavanı söküp bakabiliriz istediğin bir zaman
  • Bakalım bir ara.
    Soket vardır kesin, ama ilgili pinin arkasında kablo var mı o önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdar99

Bakalım bir ara.
    Soket vardır kesin, ama ilgili pinin arkasında kablo var mı o önemli

abi yok zaten soketleri kablo ucunda hazır. yani bu gidip ilgili birime saplanacak. sensörde de aynada da sabit dişi soketler var.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.