Şimdi Ara

'Corsa' Elektrik, elektronik, ses sistemleri (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
2
Favori
21.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Serdar abi touch and connect fiyat bilgisi varmı hıc sordugun?
  • Ne sen sor ne ben söyleyeyim

EDIT :

Cihazın liste fiyatı 3200+KDV.
    SD kartı da ayrıca alıyorsun, o da 500+KDV.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdar99 -- 12 Ocak 2012; 0:05:31 >
  • Merhaba,
    Opel servisi Cyclone navigasyon, tv , geri vites kamerasi , bluetooth, mp3 calar cihaz icin montaj ve plaka isigi yerine takilan kamera dahil 1800 lira istiyor. Disarida daha ucuza mal edebilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdar99

Ne sen sor ne ben söyleyeyim

EDIT :

Cihazın liste fiyatı 3200+KDV.
    SD kartı da ayrıca alıyorsun, o da 500+KDV.

Herhangi bir sekilde daha ucuza bulma şansımız yokmudur acaba
  • Burada bayiden veya araya tanıdık sokup direkt parça ithalatçısı firmalardan alabileceğimiz en iyi indirim %30 olur.
    O da toplamda 2600+KDV civarına geliyor.

Emir sürekli yurtdışına gidip gelen bir tanıdığı aracılığı ile çok daha makul bir fiyata getirtebileceğini söylemişti ama şimdi rakamı hatırlamıyorum.
  • kdv dahil 2000tl civarına bulsak olabilir aslında

• Benden sonra almak isteyen olursa diye söylüyorum.

Corsa D için denemedim ancak C serisi araçlarda park ampülü yuvasına sığmıyor...
    Plaka lambaları ise tek noktayı aydınlatıyor yayılmıyor. Gece denemek lazım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi namre3kutuk -- 21 Ocak 2012; 12:22:22 >
  • umarım dopru yere yazıyorum aslında genel başlığa yazmak daha kolayıma geliyor ama neyse . Aracıma ses sistemi düşünüyorum daha öncede konuşmuştuk hoparlörlerin değişmesi gerektiğini söylemiştiniz . Şimdi electroword de kampanya varmış fiyat olarak bana iyi geldi ama uygun olur mu bilemedim jbl 1000w subwf anfi 2hoparlor toplam 379 tl imiş , abim sesini dinlediğini ve iyi olduğunu söyledi ama bilmiyorum sizce almalı mıyım ? yoksa daha iyi bir sistem mi almalıyım ? yardımcı olur musunuz ? hiç bişi anlamıyorum bu konuda ? birde anfi bagajda nereye sabitleniyor ? montaj nasıl oluyor ? kapı dakı hoparlorlerın sökülmesi için döşemeninde sökülmesi gerek galiba ? bunlar ilerde bi sorun yaratır mı ?
  • Kapı içi kaplamaların sökülüp takılması bir sorun yaratmaz.
    Amfi sub ve 2 hoparlör için fiyat gerçekten iyi, araçtaki standart ses sisteminden daha iyi bir ses vereceği kesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdar99 -- 29 Ocak 2012; 15:27:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdar99

Kapı içi kaplamaların sökülüp takılması bir sorun yaratmaz.
    Amfi sub ve 2 hoparlör için fiyat gerçekten iyi, araçtaki standart ses sisteminden daha iyi bir ses vereceği kesin.

Abi ses sistemi yapılan araçların %80i 1-2 yıl sonra bozuk yollarda her yerden ses çıkartıyor.
    Fabrikasyon gibi oturtamıyorlar parçaları yerlerine.
    Bir ses sistemi için arabanın nerelerinin söküldüğünü görseniz şok olursunuz...
  • Şişirme iş yapıyorlardır da ondan öyle oluyordur.
    Eline sopayı alıp başlarında duracaksın

• kampanya hala devam ediyor mu bilmiyorum fiyatı iyi gerçekten , evime yakın olan şubesine baktım ama orda göremedim . Birde bu amfiyi bagaj da nereye bağlıyorlar tam olarak ? bazı araçlarda arka koltuk döşemesine sabitlediklerini gördüm ama bilmiyorum . Montaj kısmı düşündürüyo beni
  • Aynen öyle arka koltuğun arka kısmında bağlıyorlar hatchback arabalarda.
    Koltukları yatırmak istersen amfinin kablolarını sökmek durumunda kalıyorsun.
    İyi bir iş istersen sisteme verdiğin paradan daha fazlasını montaj işçiliğine veriyorsun
  • artık ses sistemleri konusuna el atma vaktim gelmişti... gelişmeler yakında...
  • yoksa touch&connect mi geliyor tifosi
  • Cok cabuk yakalandik. Kararan aynayi da aldim bu ara bi montaj kaldi
  • Kararan ayna normal camlara takılabiliyor mu tifosi. Fiyat ne kadar bu arada? Eğer takılabiliyorsa belki bende alabilirim müsait bir zamanda.
  • takılıyor tabi neden takılmasın ayna 400tl civarında birde kapak almak gerekiyo o 15 tl civarında olsa gerek. gerisi basit zaten serdar abi tavanda bağlancağı soket hazır diyordu sadece soketlere bir 12v bir de nötr vermek gerekecek
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.