Şimdi Ara

'Corsa' Elektrik, elektronik, ses sistemleri (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
2
Favori
21.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

quote:

Orijinalden alıntı: Serdar99

Ben de hemen pilini çıkartıp peteğin üstüne koydum zaten...
    Bakalım, sabah göreceğiz bizim minik maymunun bize masraf açıp açmadığını

geçmiş olsun abi.
    en büyük hatayı yapmışsın serdar abi parça kodunu alıp direk siparişi geç:(
    bir kavanoz princin içine koyup kapağını sıkıca kapatıcaktın. petek üstü bütün devreleri erimiştir:S

Yok yahu bizim petekler kendini zor ısıtıyor

O olasılığı düşünerek peteğin üstünde fazla uzun bırakmadım zaten, bir iki saat anca durmuştur.
    Sabah evden çıkmadan camdan bi bastım, baktım çalışıyor.
    Çalışmasaydı yedek anahtarı alıp inecektim

• quote:

Orijinalden alıntı: Serdar99

Sabah evden çıkmadan camdan bi bastım, baktım çalışıyor.
    Çalışmasaydı yedek anahtarı alıp inecektim

Gözün aydın Serdar Abi
  • Biz bu başlığı buraya neden koyduk acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalramco
    Biz bu başlığı buraya neden koyduk acaba

Başlıkta sadece 2 mesaj var, ikincisi 23 Kasım'da yazılmış.
    Aradan 11 gün geçiyor, 4 Aralık'ta biri cevap yazıp başlığı gereksiz yere tekrar hortlatıyor.
    Asıl soruyu soran adam bile buraya bakmaktan çoktan vazgeçmişken...

• TiFoSi, far ayar olayı ne oldu, işe yaramıştır umarım...
  • serdar abi bilgi veremedim sana kusura bakma. far ayarı olayı 10 numara oldu. tek eksik afl fonksiyonu kaldı ama onun olabilceğinden emin değilim. bu arada volan diye girdiğimiz servis ki 2500 liradan fazla çıkacaktı maliyet 120 liraya v kayışı gergi bilyası değişimi ile çözülmüş oldu=)
  • Merhaba arkadaşlar, 1 ay önce Opel Corsa 2007 Essentia CDTI satın aldım fakat arka hoparlorlerin olmadığını yada çalışmadığını yeni farkettim.

Kitapçıkta Fader ayarlarına göz atın diyor ama Fader diye birşey yok direk Balance den başlıyor.

Bu konuda yardımcı olabileceklere sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

iyi forumlar, iyi günler.

EDİT : arac konfor paketsiz olduğu için 4 hoparlör mevcutmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AAcar1 -- 28 Şubat 2011; 17:33:09 >
  • Aşağılarda olmak bize yakışmaz
  • selamlar, ankara'da tavsiye edebileceğiniz ses sistemi yeri var mı acaba?
  • Arkadaşlar
    Opel Corsa 2004 model DT yazıyordu ruhsatta,
    Manisa'da müzik sistemleri yapan bir yerde, hoparlör çapının tahmini 16 inç olduğunu söyledi,
    2 adet alman marka hoparlör 120 ytl dedi, markası SVL ..
    pionner 250ytl (hafıza kartı yeri yok) çin malı.
    Birde eurovizion var, 200ytl Türk malı. usb girişli mp3 player.
    Ve tizler de çifti 30 ytl.
    Dışardan alırsak malzemeleri montajına 30ytl.

Şimdi fiyatlardan bi haber olduğum için yorum yapamıyorum.
    Sizce internetten orjinal güzel hoparlör + mp3 player + tiz alsam, sadece montajını yapsalar daha mantıklı ?
    harcayacağım para 250ytl civarı, hıı birde çerçeve lazımmış bu ne yaaa, bi mp3 player iki hoparlör takalım dedik 500ytl cepten para çıkması şart mı?

Yardım ve önerilerinizi bekliyorum.
  • Merhaba arkadaşlar aracıma ses sistemi iyileştirmesi yapmak istiyorum
    teyp olarak;
     'Corsa' Elektrik, elektronik, ses sistemleri

http://www.pioneer.eu/tr/products/archive/AVH-P4200DVD/index.html

takmak istiyorum Corsa D 2010 model araç sahibiyim öğrendiğime göre ön hoparlörler 16cm arkalar 13cm imiş orjinalde toplam kapılardaki 4 kolonu değiştirip yerine daha iyi ses alabileceğim amfisiz bir 4kolondan oluşan 2x16cm 2x13cm set önerebilirmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anjeliqué -- 30 Eylül 2011; 3:18:23 >

• Mrblar,

Taktırdınız mı sonuçları merak ettim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anjeliqué

Merhaba arkadaşlar aracıma ses sistemi iyileştirmesi yapmak istiyorum
    teyp olarak;
     'Corsa' Elektrik, elektronik, ses sistemleri

http://www.pioneer.eu/tr/products/archive/AVH-P4200DVD/index.html

takmak istiyorum Corsa D 2010 model araç sahibiyim öğrendiğime göre ön hoparlörler 16cm arkalar 13cm imiş orjinalde toplam kapılardaki 4 kolonu değiştirip yerine daha iyi ses alabileceğim amfisiz bir 4kolondan oluşan 2x16cm 2x13cm set önerebilirmisiniz?

merabalar böyle bir teyp bende düşünüyorum , usb girişli bi teyp istiyorum . Ayrıca subwoofer amfi ve kapılardaki 4 kolonu da değiştirmeyi düşünüyorum. Ne önerirsiniz ?

• Hem bagaj aydinlatma lambam hemde arka plakalik lambalarimdan biri patlamis durumda. Plakalik muhtamelen kazada oldu da bagaj aydinlatmasini merak etmekteyim ne olduguna
  • Merhabalar. Araçlarınızda dijital kilometre göstergesinin bulunduğu kısımda far yükseklik ayar simgesi ve derecesi (0,1,2,3) gösteriliyor mu? Araç kılavuzunda böyle bir simgeden bahsediyor ancak ben hiçbir şekilde bu simgeyi göremedim. Benzer simge fiat punto evo ve lineada mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi echo61 -- 20 Aralık 2011; 19:53:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: echo61

Merhabalar. Araçlarınızda dijital kilometre göstergesinin bulunduğu kısımda far yükseklik ayar simgesi ve derecesi (0,1,2,3) gösteriliyor mu? Araç kılavuzunda böyle bir simgeden bahsediyor ancak ben hiçbir şekilde bu simgeyi göremedim. Benzer simge fiat punto evo ve lineada mevcut.

Farlari yaktigin anda gozun km gostergesinde olsun o anda ve farlar yanarken yukseklik ayarina mudahale edersen gosteriyor hangi seviyede oldugunu
  • 10 sn gibi bir süre yanık kaldığından bahsediliyor bu simge için ki emin ol gözlerimi bir an bile ayırmadım göstergeden. Hiçbir şekilde o simgeyi göremiyorum. Araç çalışır halde, kısa farları yakıyorum, defalarca yükseklik ayarını değiştiriyorum, ayar değişmişken farları kapatıp açıyorum...vs Sizin araçlarda işlem tam olarak nasıl gerçekleştiriliyor ve herhangi bir yerden bu özelliği açmak gerekiyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.