Şimdi Ara

Corsa F Kullananlar Kulübü (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.162
Cevap
135
Favori
225.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba,
    3 silindirli bir arac kadar titriyor rolantide. Eger 4 silindirli bir aractan gectiyseniz fazla titriyor gibi gelmesi normal, alisirsiniz diye dusunuyorum.

Ultimate ekrani gs ile ayni en azindan boyut olarak, islemcisi farkli olabilir bir ihtimal. Muhtemelen aradaki donanim farki kapanmasin diye yapti Opel cunku motor ve jant haric iki donanim seviyesi neredeyse ayni.
  • Quencia kullanıcısına yanıt
    Kapida kolunuzu koydugunuz kolcak/ kapi tutamacinin oldugu yer esnemistir oradan cizirdiyodurdur muhtemelen bass vurdugunda,

Ben bu corsa ve diger araclarda da ayni sorunu yasadim orasi dayaninca esniyor ve ses yapmaya basliyor bir sure sonra. Kapi ile birlestigi yere silikon spreyi alip sikabilirsiniz kesecektir sesi. Hoparlor oldugundan eminseniz servise goturun derim tabiki ama patlatmis olamazsiniz diye dusunuyorum
  • Direksiyonun kronik sağa sola yamukluğu için ankarada iyi bir ustaya gittim. 500 kez rot ayarlasan da olmaz. Serviste direksiyon açı kalibrasyonu yaptırman lazım dedi.

Bilginize
  • whitediamond W kullanıcısına yanıt
    USB çoklayıcı üzerinden carplay bağlayıp hem de USB deki müzikleri dinleyemezsiniz. Ya sadece direkt USB flash bellek takın ya da sadece direkt telefon kablosunu.
  • My opel uygulaması üzerinden dokunmatik ekran güncellemesini yüklemek istedim. Güncellemeyi indirdim ama usb ye aktarırken bir sorun oldu ve yükleyemedim. Daha sonra tekrar başa dönüp yüklemek istedim ama bu seferde güncelleme bulunmamaktadır (son versiyon:NA) uyarısı aldım. Sistem beni güncellemeyi yüklemiş gibi algıladığı için mi bu uyarı çıkıyor acaba?

• Froncois kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam bu benim için kötü oldu:(

• whitediamond W kullanıcısına yanıt
    Oluyor diyenler var. YouTubeda bir video gördüm. Deneyin isterseniz.
  • Corsa süspansiyonu sertliğinden şikayet eden var mı, gecen hafta 0 km aracı aldım. Araç go-kart gibi yakında her yeri gevşeyecek trim sesinden durulmayacak gibi bu kadar sönümleme yapmayan bir araca daha önce binmedim. Servis randevusu aldım bakacaklar. Acaba sıfır araçlarda gemide tırda esneme yapmasın diye amortisör içine koydukları takozları mı sökmediler. Deneyimi olan var mı bu konuda
  • pokerface_83 P kullanıcısına yanıt
    Bende aldığımda şok olmuştum lastik basınçlarını kontrol et bende 44 basılıydı normale çevirince biraz düzelmişti ama genel olarak bindiğim en sert araba corsaydı. Ultimate paketse ince yanak lastiklerden dolayı ekstra sert yolda en ufak bozuklukta zıplatıyordu
  • Skaninei kullanıcısına yanıt
    Kaç psi basıyorsunuz aracı teslim ederken sormustum 36 yaptık demişlerdi. İlk işim kontrol etmek olacak
    Önlere 32 arkalara 30 basmıştım. Aracın performansını çok sevsemde konforsuz ve küçük olması nedeniyle sattım. Arada konuya uğruyorum.
    Ben de aynı şeyden şikayetçiyim. Lastikleri ölçmedim ki ölçmeyi de bilmiyorum henüz acemilikten. Kullandıkça yumuşar vs. dediler. Benim araç daha 700km'de.
  • Yedaself kullanıcısına yanıt
    Benimki de 450 km de. Kullandıkca süspansiyon yumuşamaz bildiğim tam aksine ömrünü tükettikçe darbeyi sönümlemediği için daha çok hissettirir
    Hocam dediğim gibi işin uzmanı değilim ama amortisör benzeri yaylı mekanizmalar zamanla yumuşadıkları için özelliklerini kaybederler. Buradan mantıkla ben de öyle düşündüm ama tabii ki öyle bir yumuşama bu sıkıntıyı çözemez en ufak tümseği çukuru hissettiriyor araç.
  • Yedaself kullanıcısına yanıt
    Bende 16 jant var 17 olanları düşünemiyorum.
  • Methaba 1.2 t elrgance 2023 25 binde aracımda bugün yolda gidetkrn araç gaz yemedi ve hızlanmadı kenara çektim motor arızası servise gösteriniz uyarısı verfi stop edip tekrar çalıştırdım fazla sarsıntılı çalıştı ama sonrasında uyarıda gitti ve düzgündü sarsıntıda gitti en yakın zamanda servise gideceğim ama sizce neden olabilir? Daha önce yaşayan varmıdır
  • ms.coreiron M kullanıcısına yanıt
    Yakıt pislik vs olabilir mi
  • ms.coreiron M kullanıcısına yanıt
    Atesleme bobini de olabilir
  • joker56 J kullanıcısına yanıt

corsa görüş açıları,ön camları dar ve direkleri kalın. vw gurubu veya eski kasa micra acemelik için daha rahat eder.passat ve corsa sürüyorum.passatla her yere daha rahat giriyorum.he gazlaması hırıtılısı tipi on numara o ayrı.

Bilgim yok servise randevu aldım bugün yüne aynısını yaptı ve geri düzeldi arıza uyarısıda gidiyor sabit kalmıyor
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.